~*Imprevizibilii de martie-aprilie 2004 (83)*~

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

La multi ani Maria Alexandra
La multi ani Stephanie

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si eu tot in viteza, am intrat sa le urez sarbatoritilor de azi o copilarie fericita si linistita !

La multi ani Maria Alexandra
La multi ani Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sapphire spune:

La multi ani! La multi ani! La multi ani! 3 anisori mai, de fiecare data ma emotionez...
In rest, noi tot mutati...
Mikkky, am vazut d e la Predeal ca Daria semana cu taica-so raau, daca de pe atunci...macar nu sunt singura cu copil care seamana 100% cu tatal :)

gabi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

LA MULTI ANI, tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat! Multa sanatate si binecuvantare de la D-zeu!

Andreea, ma bucur si eu f mult pt venirea definitiva a taticului acasa! e un lucru f bun; sunt convinsa ca si partea financiara se va rezolva. Ai eu baiat tare frumos; sa-ti traiasca.

Mickyyy, e super faza.

Ela, f bine ca te-ai remontat un pic la tara; tin pumnii ca bebe mic sa se intoarca la timp!

Laura, se pare ca in vara asta, pe 28 iulie, venim la Galati la o nunta; abia astept! mi-e un dor de oras de nu-ti poti imagina; sper sa ne vedem macat o ora

Gabi, e nasol cu mutarea asta temporara; si eu as fi nervoasa in locul tau.

Noi suntem bine (adica copiii sunt bine; eu sunt cu nervii intinsi la maxim!); avem musafiri: pe mama soacra care a venit din Italia; nu ne-am vazut de 1 am si jum. Ma stradui sa-i fac sederea cat mai placuta si se pare ca reusesc fara prea mari eforturi . Dar ce vreau sa zic cu socrela: fiindca e la noi a trebuit sa-l mut pe Stefan sa doarma cu Simon in camera (n-am vrut sa-l culc cu ea in camera); de ceva vreme vreau sa fac faza asta, dar mi-era groaza; am asteptat un imbold; si uite ca toate vin la vremea potrivita; deja avem 3 nopti la activ si totul e f bine! sunt f incantata de treaba asta; e mult mai bine asa; si copiii sunt cuminti; nu se deranjeaza reciproc.

Va pe toate! Sa aveti somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sapphire spune:

Mariana, bravo ca ai reusit sa muti copii... Mai, ce in urma sunt eu! Am zis ca de la vara ma apuc si eu de lucrat pt bebe 2...parca n-am curaj...da` trebuie! Tare mult le admir pe fetele cu forta care acum sunt mai fericite si mai implinite cu inca un bebe...
Ioana s-a mai cumintit, nu mai fuge ca nebuna, mai are accese de catarari pe masa, biblioteca, da` mai rar. In rest, e f spontana si rasfatata. Azi, de exemplu, am luat-o in brate de la masina pina in casa, si era tare fericita, numai ca nu stiu cum naiba s-a agatat in parul meu si mi-a smuls jumate; m-am enervat si am dat-o jos : gata, daca nu stii sa-ti tii miinile cind te tin brate, jos, nu vezi ce tare m-ai tras de par? Hai, mergi pe jos! Urlete, bineinteles, ca asa face cind tip la ea: ihi, ihi, nu pooot sa meerg pe joos!!! De ce ma rog? intreb eu furioasa. N-am picioare!

Gabi si Ioana

Mergi la inceput

Mariana, altef nici nu se poate ! Cum sa nu ne intalnim ????? De abia astept.
Gabi si Daria face la fel, nu-ti face probleme. Vrea in brate la mine si in carca la tati, altfel nu; nu le amesteca.

Miercuri am fost la cumaparaturi pentru Daria; pentru prima oara ( cred ) cu ae dupa noi, ca sa putem proba. A rezistat mititica in vreo trei magazine, la vreo trei serii de probat in fiecare magazin, e drept ca unul din magazine avea acvariu, altul avea un catel....in al patrulea magazin, cand ne-a vazut extaziati in fata unui sarafan, a rabufnit: s-a intins pe jos pe ciment, si pus mainile la ochi si a inceput : "Nu mai pot ! Nu mai vreau ! Sa ma trimiteti la gradi in chiloti ! M-am saturat !"

S-au cam uitat lung vanzatoarele la noi, dar copila era efectiv satula: aveam vreo trei ore de probat deja. Din pacate nu am reusit sa gasim mai nimic din ce ne propusesem (blugi, un trening ) dar i-am cumparat multe altele care nu erau pe lista de prioritati.

LA MULTI ANI, STEFAN ADRIAN !!!!!!

Sa cresti mare, sanatos si norocos ! Si sa-i spui mamei sa te aduca si pe tine la Galati ca s-o cunosti pe Daria !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

LA MULTI ANI, CRISTINA!
Sa ai sanatate si mult noroc in viata; si sa te bucuri de marele cadou pe care ti-l face mami!
Ela, sa-ti traiasca minunea! Tu cum te mai simti?

Laura, hihihihihi, mi-e groaza sa-l car pe Stefan cu mine la Galati; in primul rand e drumul f lung; apoi ma gandesc ca o zi intreaga suntem la nunta iar el va fi terminat; iar apoi ma gandesc ca acolo va trebui sa-l culc cu mine in pat si nu vreau chestia asta; ca sa nu mai vorbim ca daca il iau pe Stefan trebuie sa-l iau si pe Simon; am mustrari de constiinta daca pe unul il iau si pe unul nu.
Asa ca, mai asteptam un pic cu drumurile astea lungi (la faza asta cred ca Mickyyy nu ma intelege )
Multumesc pt urarea adresata lui Stefan .

Gabi, cunoastem atitudinea pomenita de tine ; asa sunt ei: urlam noi, urla si ei; ah, ma rog mereu sa-mi pastrez calmul, dar de multe ori nu reusesc .

Ieri am avut petrecerea pt Stefan; a fost dragut; copilasii cuminti; niste draguti!. Tortul l-am facut sub forma de tren; nu mi-a iesit asa frumos ca al vostru, dar a fost ok (o sa pun poze); m-am scos cu bombonici m&m; dupa ce toti copilasii au suflat in lumanare, au tabarat pe bombonici; sa-i fiti vazut... ne-am distrat teribil de ei; ai fost tare simpatici.
Printre altele, Stefan a primit o bicicleta; e tare incantat; azi mergem in parc s-o probam.

Sper ca aveti o duminica linistitoare!
Sa incepeti o saptamana de vis! (saptamana asta imi astept nasa pe care n-am vazut-o de aproape 2 ani si care vine din canada; sunt f emotionata!)

tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La multi ani Cristina
La multi ani, tuturor copilasilor pe care i-am ratat si fata de care imi cer mii de scuze

Din pacate io doar va citesc, de scris nu prea am timp si adevarul e ca nici chef prea mult. Mi-a cam disparut chefu de forum in ultima vreme
In rest suntem bine, sanatosi, ne pregatim de gradinita, de fapt de serviciu Raul zice ca el nu va merge la gradinita ci la serviciu

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Buna dimineata !

LA MULTI ANI CRISTINA !

Sa fii sanatoasa si norocoasa !

Avem si noi cateva poze; sunt facute sambata !

Clau, i-am servit si noi aceeasi explicatie Dariei: mama si tata merg la serviciu, iar pt tine gradinita e tot un fel de serviciu; stii ce ne spune in diminetile cand nu prea vrea la gradi ? "Nu merg la gradi ca mie nu-mi da nimeni bani acolo ! Vreau la serviciul tau ca tu ai sef bun ca iti da bani !"
Mariana, imi dau seama ca e greu cu bebeii dupa tine atatia km, si mai ales la nunta; spuneam si eu asa...ca o dorinta ce sper sa se indeplineasca intr-o zi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura, superbe poze

Gheorghe, Georgiana, Gheorghina, George

ce mai astepti??

Mergi la inceput