Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Aha....deci nu m-am inselat!
Sa stii ca asta cu vazutul pozelor cam asa e.De obicei ma uit la poze, la filmulete, dar pana sa mai si scriu aici ca le-am vazut.....
Da oricum, avem cele mai grozave cirese in livada nostra de 2006.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

de 1 Martie la mamici si mai ales la bebici!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam din nou livada!!

Uitati www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2364687" target="_blank">aici un preview al montajului nostru pentru 8 Martie, asteptam si restul cireselor!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Cami nu merge link-ul.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Salutam din nou livada!!

Uitati www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2364687" target="_blank">aici un preview al montajului nostru pentru 8 Martie, asteptam si restul cireselor!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Nu se deschide.Cere sa te loghezi!

Mergi la inceput

Dana merci ca ai pus tu adresa mea de mail pt fete!!!

Mai zic eu si o data: adresa de mail pentru poze album 8 martie: camistanc@yahoo.com trimiteti poze cu cirese , cu fratiori si /sau surioare, cu mamici si chiar tatici..cum vreti voi!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ama,felicitari lui Sebytza-Smecherica pt progrese.Chiar baiat mare!!!
Doroti,vazut pozele.Ce lupta pe ea sa se ridice pe tati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Doroti chiar ca taci chitic si nu ne zici si noua ca ai poze noi cu asa mandreata de fetita ! Felicitari pt ridicatul in picioruse ! sunteti tare scumpici mai fetelor...si cred ca tare alintate

Adib multumim pt martisor !

Gabi sa va insanatositi cat de repede !

Fetelor va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de noi si va pupacesc , ce m-as face fara voi nu stiu...

Fetelor de ieri de la doctor pana azi nu i-am mai dat laptic, o sa incep gradual din seara asta, ca asa am citit si in "mama si copilul", ca dupa ce se opreste laptele ( la tratamentul pt diaree ) se reia treptat. Vad ca s-a refacut la burtica, oricum nu facea la toate scaunele moale, ieri i-am dat la pranz doar morcov cu dovlecel si cereale de orez ( din alea fara lapte, cumparasem din greseala mai demult ), aseara tot cereale de orez, plus lichidul ala care am vazut ca e ceva cu sare si zahar ( sau glucoza ) si se da pt dehidratare. Treaba e ca i-am dat de mai multe ori sa pape cate putin, ca nu prea ii place mancarea asta de regim si pe urma i se facea foame iar. Azi tot un fel de regim, o sa-i fac acum niste mar copt cu cereale de orez, la pranz tot morcov cu dovlecel dar si f putin piept pui.
Sper sa-si revina si cu laptele si sa vrea sa pape. Treaba e ca am observat ca nu prea mai vrea biberon in geneal, dar nici cu canita nu stie sa bea, ca da pe el, iar cele cu cioc le roade, nu bea din ele.

Aaaa ...si i-am oprit Vigantolul pt ca am tot citit ca poate da inapetenta !!! Am citit la multe mamici de traba asta. Oare asa e ? Intr-adevar scrie si pe prospect la efecte adverse. Eu pana acum nu am luat de seama, in general vorbind, efectele adverse la medicamente, dar sa vedem, poate asa e in cazul nostru.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

sper ca acum sa mearga: www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae" target="_blank">montaj

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Acum vad ca cineva ne-a luat-o inainte cu montajul colectiv.. si eu care credeam ca am avut o idee unica...
Well... o sa fie unic fiindca e al nostru!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput