Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Lacra pai ma gandeam pana pe 7 martie ca pe 8 sa postez albumul.. sa ne clatim ochii de ziua noastra cu cele mai.. si mai.. si mai cirese!!
Voi ce ziceti?

Lume lume asteptam poze cu cirese!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

adela... de profesor ce sa zic...
in 84, cand eram eu indragostita lulea for the first time, el, un tip nemaipomenit, la care si acum ma gandesc cu drag, om ce imi spunea de toate, si cand erau bune si mai putin bune, intr-o seara, intr-un parc, pe o banca, dupa ce eu i-am fredonat cu infocare nu's ce piesa potrivita pentru noi acolo, atunci, mi-a raspuns (la o neinspirata intrebare de-a mea, cum ca "cum suna"):
draga mea, ....(niste frumuseti despre cat de mult insemn eu pentru el), iar de cantat canti.... ca un picior de scaun.
de-atunci ma abtin de la asemenea activitati, am realizat ca avea dreptate bietul om!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

macar tu te-ai lecuit de cantat!!Altii.. inca nu!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

ama aici vezi
am uitat: felicitari pt sesiune! Ce tarziu ati terminat-o! Noi am inceput noul semstru. Esti in ultimul an nu? Urmeaza licenta

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Pustoaicelor!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by amiss_zip

ama aici vezi
am uitat: felicitari pt sesiune! Ce tarziu ati terminat-o! Noi am inceput noul semstru. Esti in ultimul an nu? Urmeaza licenta

Amiss

Pustoaicelor!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

asta e! daca mi-au trebuit doua. Mai copilaresc si eu...

Amiss

Mergi la inceput

Adib multumim frumos pentru carte!!

Uff Dana lui Andrei ce trebusoara auzi iar se amana..atunci tinem pumnii sambata sa fie ok!!

Virgi multa sanatate la toti!! Trimitem healthy vibes catre voi si niste pofta de mancare de la Soficu pentru Luana!!
A.. si felicitari pentru mersul de-a busilea!!

Miti cum a mers la doctor? asteptam vesti!!( foarte bune!!)..

Oana uite niste pofta de mancare de la gogoshica si pentru voi!!

Ama felicitari pentru sesiune!!Acum poti sa tragi un chef monstru!!
Nu se vad pozele!!

Lacri multa bafta de maine la servici!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacri – ar face bine sa-si revina repede ca eu sunt tare ingrijorata. Inca n-am inceput sa dau telefoane pe la doftoroi dar nici mult nu mai am….

Oana – cand descrii ce mananca Alexandra imi suna asa cunoscut…mai si nu se vede nici colt de dinte sau urma de gingie inflamata!!

Virgi – cum ai trecut peste zilele de greva ale Luanei. Ca eu una am desfacut toate borcanelele( poate i-o place vreunul!!), am facut fel si fel de combinatii de m-am trezit cu o chiuveta plina de castronele in care erau diverse feluri de mancarica.

Dana – merci de incurajari. Poate ca asta o sa primesc de 8Martie…2 dinti de iepuroi.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor ne-am intors de la doctor.
Va multumim ca v-ati gandit la noi
Cica are GASTRO-ENDERITE ( in franceza ), adica ceva la stomac. ( s-a uitat in urechi si gat si nu are nimic ). Si mi-a dat sa cumpar ceva ca un suc, am luat cu aroma de portocale ca cica ala simplu e cam sarat, se numeste Pedialyte si e pt hidratarea organismului.
Mi-a zis sa nu-i mai dau laptele pt maxim 36 de ore si sa-l inlocuiesc total cu asta. O prietena mi-a sugerat sa opresc lactatele, adica si iaurtul, branza.
Azi intr-adevar a facut o data kaka normal si pe urma diaree.
Daca de vineri incolo nu se schimba situatia si nu o sa accepte laptele, trebuie mers sin nou saptamana viitoare. Desi doctoul mi-a zis ca ar trebui sa fie ok.
L-am intrebat de infectie urinara, de E-coli, dar a zis ca deocamdata sa incercam asa.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

DANA , Teo iti multumeste

Numai bine va doresc!

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

miti multa sanatate puiului! Bine ca acum stiti ce si cum...aveti grija si voi cu deshidratarea asta, bat-o vina.

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Ama, felicitari, de mult vreau sa-ti zic si tie si lui Amiss... nu stiu cum reusiti sa vedeti si de bebei sa si invatati... eu am ceva de invatat de vreo luna dar mai bine fac orice altceva... ceea ce e foarte usor, mai ales ca am multe de facut acum...
Roxaniciu, te inteleg perfect, stiu cum e sa ai una bucata manacacios in greva foamei, am patit-o si noi... si numai ptr o zi... te gandesti la ce e mai rau... totul e sa nu-ti pierzi rabdarea sau sa-l fortezi sa pape ca mai rau nu o sa manace...
Noi azi am trecut la peste- i-am facut somon cu orez si cu morcovel si bineinteles cu usturoi (care a devenit preferatul nostru, de ragaie copilul meu cu miros de mici, parca ar fi un om mare...).
Cu intalnirea ce se mai aude? cine se mai anunta? O sa fie tare frumos, sa stiti, cu asa bebei draguti nici nu are cum sa fie altfel... deci cine se mai inscrie?
pupici, noapte bune la ciresei

Mergi la inceput