Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 5
DianaR spune:
Ama, Amis, felicitari! Sunteti de admirat, studente si cu copil de tzatza... Ama abia astept sa vad pozele lui ginerica, fa ceva sa mearga linkul!
Miti, ma bucur ca ati aflat care e problema, pupici sa treaca!
Lacri, 
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
DianaR spune:
Am gasit pozele Amei. Uitati www.flickr.com/photos/97409480@N00/" target="_blank">aici
Frumos ca o fetita! Sa-ti traiasca! Cine-i prietenutul?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
CamiM spune:

O primavara frumoasa si o
pentru fiecare dintre voi dragelor!! Sunteti superbe si va iubesc!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
adib spune:
Buna dimineata
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804255819611/0
o primavara plina de bucurii si voie buna va doresc tuturor.
camelia.t spune:
Adi multumim de urare! Esti la post ca de obicei!Transmite si fetelor tale pupici de la livada cu cirese!
Sa aveti o zi deosebita toata livada!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
Amonar spune:
Felicitari AMA! Ti-am vazut feciorul...mai ce handsom este..si are niste ochisori asa de frumosi...!!! Sa-ti traiasca!Concurenta serioasa...![]()
AM mai vazut si alte cirese, Petra de exemplu e o dulce si frumoasa
Raluca a lui AdIB o blonduta dragalasa foc!
O primavara frumoasa si fericita va doresc la toate si toti!!!
puiudana2004 spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI,SA AVETI O PRIMAVARA MINUNATA ALATURI DE CIRESHELE DIN DOTARE,NUMAI BUCURII SI FERICIRE!!!!
LA MULTI ANI RARES,ALEC-RAZACILA,DELIA,ANA DE ELLAX!!!!
Ama,felicitari pt final de sesiune!Cu bine,da???Ai o papusicaaaa.....tare frumos Seby!
Cum se uita el mirat la tort!!!
Miti,multa sanatate puiutului mic!!Bine ca ai aflat care e problema si ca se rezolva.
Adib,multumim pt buna dimineata!La fel le uram si noi fetelor tale!
virgi spune:
Astazi este 1 Martie???? Daca nu citeam postarile voastre, ar fi trecut ziua fara sa-mi dau seama. Candva era una din zilele preferate, ma doare ca nu mai simt nimic in jurul meu, si de 8 sigur va fi la fel.
Va doresc o primavra fericita, sa aveti bebelusii sanatosi si sa primiti multe flori si martioase de la cei dragi voua.
Cami - multumim. Eu ma simt putin mai bine desi m-am riscat si am luat 2 pastile de eritromicina care a expirat in februarie 2007. Pentru sot n-am mai avut. Asta o aveam din tara, aici nu se gaseste si chiar daca ar avea un inlocuitor nu se da fara reteta. La doctor nu vrea sa mearga, m-a rugat sa-l lasa sa doarma ca-i trece. Si uite asa am petrecut noi Ziua Independentei in casa.
Miti - bine ca ai fost la medic. Macar acum stii ce are. Multa sanatate.
Claudia - Luana de vreo luna a devenit mofturoasa. O zi papa mai bine, alte 4 putin sau deloc. De ex. ieri a papat normal ( legume, fructe , lapte), astazi pana la ora asta 4:00 pm, a papat 80 ml lapte, o lingurita de legume si 20 ml iaurt. Acum doarme, in cuptor i se pregateste un mar mare, dar ma indoiesc ca va papa ceva. Gatesc si arunc, ma enervez, imi piere si cheful de plecat undeva.
Ma consolez cand o vad cat de vioare este si plina de energie. Probabil de atat are ea nevoie.
lui Catalin
Ama - l-am vazut pe Sebi. E dulce si frumos ca o fetita.
camelia.t spune:
Miti bine ca macar esti mai linistita acum. Sa speram ca tratamentul precsris isi va face efectul.Numai sanatate va dorim!
Ama mare flacau ai!Ce putin mai avem pana la urarile de 1 an!!!Bine ca ai scapat si de sesiune.....asa ca te asteptam la scris, asa cum ne-ai promis!
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
camelia.t spune:
Gabi ce mai face domnisoara ta? Cum e cu eruptia? Dar Rares? El a scapat fara bubite? Multa sanatate!
Carmina unde te ascunzi? Ia mai zi de Mihnea.Cum mai e? Ai fost la analize? Cum e cu papica? Dar tu, cum mai esti?
Edit: tot am vrut sa te intreb: ce mai face Ioana cu strumfii? Nu se razgandeste oare sa se intoarca aici? Te intreb pe tine pt ca din cate tin minte voi va cunoasteti mai bine.