Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna dimineata si o primavara frumoasa si plina de bucurii!

Noi ne-am intors de la socrii putin muciosi dar relaxati si cu un copil care vrea numai in brate plus ca ii mai ies si niste dinti.

Camelia imi pare rau sa aud ca Daria e bolnavioara.Poate la vara ne vedem.

Pupici tuturor cireselor si mamicilor si domnisoarelor, chiar si baietilor ca tot venim din Bucovina.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Arabela asteptam poze din vacanta!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Andreiutzu cel nou, unde esti? Te tine mami ascuns?

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Ce ziceti fetelor de asta? Va mai aduceti aminte? Pe mine m-a inpresionat f. mult!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95582

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Eu zi ca tre sa ne mobilizam sa facem slide-ul de 8 martie!!!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Fetelor, va doresc o primavara superba! A venit primavara!!!
Adela, am vazut filmuletul...ce frumos, ce perioada frumossa si ce repede a trecut. Eu inca nu sunt mobilizata pt bb2, asa ca nu pot decat sa ma uit la alte burtici si sa-mi amintesc de burtica mea. Frumoasa amintire au mamicile de ian feb 2007...superb.
Doroti, spune doar cum sa facem.
Lacra, nu am mers inca la pediatra, cred ca o sa fac programare saptamana viitoare. Ma gandesc ca daca ba mananca o masa, ba o refuza pe alta sa nu fie doar mofturi, nu stiu...mai vad.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Fetele multumesc de incurajati.ADIB tie un multumesc special pentru martisor.
CAMELIAT Daria e binisor....foarte maraita, a stat numai in brate zilele astea...si eu mai am putin si ma urc pe pereti, cum sunt singura cu ea acasa si nu pot iesi de loc.....iti dai seama. Am senzatia ca apogeul bubitelor a fost ieri...azi parca au mai disparut din ele.
Maine dimineata trebuie sa chem un taxi si sa ma duc la doctorita sa vada totusi daca e rujeola sau rubeola....ea la telefon, din ce i-am spus eu a zis ca e rubeola....cica de asta depinde ceva....un vaccin, o sa vad. Acuma sunt cam nervoasa pe doctorita, as fi vrut sa vina acasa sa o vada atunci....ce sa ma astept la asta cand ea nu a venit acasa dupa ce i-am nascut si stateam in drumul ei zilnic casa-cabinet....acuma ca ne-am mutat nici atat.

ADELA super fain clipul facut de mamicutele de ianuarie-februarie 2007....mi-au dat lacrimile.

DOROTI chiar cum facem cu pozele pentru 8 martie, cui trimitem si mai am o intrebare....pozele sa fie numai cu cireselele din dotare sau mamicile cu cireselele???

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Gabi,multa sanatate Dariei si sa treaca cat mai repede!!!Pozele i le trimitem pe mail lui CamiM,vezi ca a dat adresa,pot fi cu mamicile,cu fratiorii,cum vrem noi.Eu deja m-am conformat si am trimis poza!!!

Mergi la inceput

Dana zi si mie adresa de mail a lui CamiM, ca a dat-o in capitolul trecut si n-am notat-o atunci.Mersic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

buna! hai ca tocmai m-am uita la filmuletul cu marea iubire si de atunci tot plang, amintindu-mi si eu cele mai frumoase momente din viata...
miti, imi pare rau ca aveti probleem, bine ca ai reusit sa mergi, totusi, la dr sa vezi exact ce si cum. sanatate multa!
ama, nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut seby! La multi ani si felicitari pt sesiune!
amiss, si tie felicitari pt examenele luate! si multam pt info despre tricou, o sa incerc sa caut si eu la miniblu sa vad daca or mai fi.
cami, f buna ideea cu pozele, incercam si noi sa ne incadram in timp.
adi, multumim pt martisorul virtual!
arabela, vrem poze!
gabi, ce ghinion cu daria! sper sa se faca bine cat de curand, aveti grija!
cu baby expo ce se mai aude, se mai organizeaza intalnirea?

revin, va pup

Mergi la inceput