Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 18
amiss_zip spune:
Mai...ce intalneala misto!
na...daca s-a nimerit azi sa imi faca cipi surpriza cu bilete la teatru...
E o piesa de 2 h si 15 minute!!!!
Ce-a zis sa imi ajunga pe vreo luna 
Abia astept poze cu gugustiucii!!!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
roli25 spune:
Buna seara mamici si cireshici,
Nu am scris de atat de mult timp incat nici nu stim daca ne mai stiti...din lipsa de timp, spre rusinea noastra. De citit, mai intram sa citim si am aflat despre nenumaratele progrese ale tuturor cireshelor, pe care le felicitam si le pupam.
Progresele noastre la 8 luni si jumatate: mergem in 4 labe prin toata casa, tragem tot ce intalnim, ne ridicam in picioare daca ne tine mami de maini, si mergem in picioare sustinuti. Nu avem insa nici un dintisor.
Am aflat si noi despre montaj si incercam sa trimitem o poza la Cami. Dealtfel vom reveni si aici cu poze recente.
Va pupam si va dorim o seara frumoasa
Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)
camelia.t spune:
Roli bine ai revenit! Te asteptam cu poze.Felicitari puiutzului tau pt progrese.Imediat o sa zboare ca migurile prin casa ciresele noastre.Atunci sa ne tinem......
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
ralucis spune:
cam liniste pe aici cu intalnirea fetelor
ce rau iomi pare ca nu sunt si eu pe-acolo...
am uitat sa va spun ce era mai important: am scapat, deocamdata, de infectia cu e-coli, peste 2 luni mai repetam analiza la urina, iar peste alte 6 eco la rinichi.
sa va arat si eu filmulet cu ce facea ilinca aseara, sorry ca e intr-o parte
http://www.youtube.com/watch?v=MlQsxjvNaS8
camelia.t spune:
Mai da lunga intalneala au fetele astea.Inseamna ca o sa avem ce vedea, asa-i?
Ralucis am vazut filmuletul!Ilincuta ta e tare sprintena.Asa face si Andrei, toata ziua deschide sertare si trebuie sa stau in spatele lui.Pupacim scumpica mica!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
mikiion spune:
Cum a fost intalnirea?Ceva fografii please!!!!!!
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Doroti ti-am admirat pozele. Pe toate , si cele de la nunta( vai ce tineri sunteti si frumosi), si cele cu mancarea.Am fost si eu in vizita prin 92 pe la voi si stiu ca am mancat pt prima data parjoale de varza si de dovlecei.Bune!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
CamiM spune:
Buna dimineata livada!!
Ah ieri a fost asa o zi superba la noi.. cine a avut baba ieri tare bine o sa ii mearga.. a plouat putin de dimineata dupa care a iesit un soare si a fost cald si placut asa ca primavara..asa ca am iesit si noi ca musculitele sa ne dezmortim
si tare incantata a fost Sofia dar si mami.
Si ca veni vorba de babe, baba mea e pe 8 .. intrebarea mea este ma iau dupa vremea de aici sau cea din Romania?HUh?
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi Dana si Simona!!
sa ne traiti sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ciresele alaturi de cei dragi voua si sa fiti iubite!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
Cami, frumos montajul, pupici ca ne acorzi timp sa-l realizezi. O sa avem amintire frumoasa peste ani...trimit si eu poza cat de curand. Avem voie 2 poze?
Oana siAlexandra (12 iunie 2006)
/
Oana merci!
pai am zis sa punem maxim 4 poze de fiecare cireasa.Greu de ales dar.. incerc!!Cami &
Sofia poze Sofia

Alexandra (12 iunie 2006)