Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 17
virgi spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Virgicare e temperatura anormala pt termomentul de ureche. Am cumparat ieri unul si inca incerc sa ma lamuresc cum functioneaza.
Incepuse sa fie cam caldut si nu eram in stare sa ii iau temperatura cu cel normal.Nu a depasit 37.2 pana acum.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
La mine temperatura normala este intre 36 - 36,7. Cand imi arata deja 36.9 ceva nu este in oridne, ori este ea supra incalzita, ori are febra. 37,2 inseamna ca are febra.
virgi spune:
Cami - mi-a placut montajul. Multumim ca te ocupi de el.
Neaparat trebuie sa contina fotografii cu toate ciresele noastre. In weekeend asta trimit si eu poza cu Luana.
virgi spune:
Claudia, Puiudana - felicitari pentru progrese!!! Deja incepem sa vorbim de mersul in picioare. Nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul.
Dragi mamici de ciresici!!! Distractie frumoasa astazi la marea inatalnire, sa va ganditi si la noi cele care ne-am fi dorit sa fim acolo. Sa faceti poze multe multe. Abia astept sa ne povestiti detalii.
virgi spune:
Aici ploua cu galeata. E frig. Mi-am facut un coffee si de suparare ca nu pot veni si eu la intalnire ma duc pe terasa.
virgi spune:
Buna seara ciresici!!!
Arabela - ai o cireasa pe cinste. Chiar ma intrebam cand mai pui poze!
Doroty - pai frumos, s-o tii ascunsa pe Guguta. E o scumpica. Draga de ea!!! Oricum vreau sa-ti spun ca am salivat la bucatele moldovenesti. Mooama, numai in Romania si Moldova mai gasesti asa ceva.
Acum vreo saptamana am avut un " coffee morning " la o croata acasa, si cum la astfel de evenimente fiecare incerca sa ofere ceva traditional, dupa coffee am fost invitate la masa, eiii bine, si scoate tipa o oala mare de fasole facuta dupa reteta noastra din moldova, au mancat americancele si korencele pana n-au mai putut. La sfasit si-au notat si reteta. Eu le-am sugerat sa incerce si cu o ceapa verde.
DianaR - vazut printesa Timeea. .Ce pui minunati ai tu acolo!!! Ce frumosi sunt amandoi!!!
Ildi - am primit cu mult drag floarea de la David. Sa stii ca a fost singura floare pe care am primit-o de 1 Martie.
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by virgi
Buna seara ciresici!!!
Doroty - pai frumos, s-o tii ascunsa pe Guguta. E o scumpica. Draga de ea!!! Oricum vreau sa-ti spun ca am salivat la bucatele moldovenesti. Mooama, numai in Romania si Moldova mai gasesti asa ceva.
Acum vreo saptamana am avut un " coffee morning " la o croata acasa, si cum la astfel de evenimente fiecare incerca sa ofere ceva traditional, dupa coffee am fost invitate la masa, eiii bine, si scoate tipa o oala mare de fasole facuta dupa reteta noastra din moldova, au mancat americancele si korencele pana n-au mai putut. La sfasit si-au notat si reteta. Eu le-am sugerat sa incerce si cu o ceapa verde.![]()
Mai fetelor eu no tineam ascunsa, mai.Eu am pierdut cablu de la camera foto,si naveam cu ce descarca.Amu intro seara sio pierdut asta mica si ultima suzeta(are vreo 5, da la moment erau toate pierdute), si era jale, ca ea fara dinsa nu adoarme, ziua asa nu o vrea dar adoarme cu prietena ei fidela, pai nam intors casa cu fundu in sus(ca asa nu aveam timp), si am gasit si cablu, ei a doua zi am si pus pozele, da nu reusisem sa zic, oricum avem aici un ochi de vultur(
) care a sesizat schimbarea de la semnatura, asa ca multumitii Cameliei(ma rog pe mine ma ciufuliti, asa imi trebu).Da despre bucate, sa stii ca moldovenii inca nu sau dezvatat de mese pline pe la zile de sarbatori, de nastere, asa ca sa se rupa masa, cu de toate, si la urma ce ramine se azvirle, uite cind ajung la asta ma gindesc ca sunt unii care nau ce minca(si la noi sunt multi asa) si noi aruncam ca prostii mincarea.Da daca nu impli masa ai vorbe.Of, cind oare om ajunge si noi la o mentalitate de economie?
Am luato prin aratura, da vesnica problema sunt banii, si cind se ajunge la o sarbatoare sunt cheltuiti aiurea.
Luana sa nu fie bolnavioara.doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
oana.iat spune:
Salutare!
Bravo, fetelor, va intalniti.....pai la noi nu va ganditi deloc? Eu cu cine sa fac intalneala? Mirage nu a mai intrat de luni bune, Maricallu si ea de ceva vreme.... Las' ca ma duc eu in Maramu' la Adela, s-o pun pe Alexandra in legatura cu Andreiut.
Diana, stiu ca am mai zis-o de multe ori, dar ai niste puiuti...o minunatie. Cand ii vad asa pe amandoi...
Cami, frumos montajul, pupici ca ne acorzi timp sa-l realizezi. O sa avem amintire frumoasa peste ani...trimit si eu poza cat de curand. Avem voie 2 poze?
Virgi, ca sa simti ca nu esti singura, sa stii ca si la noi ploua si e tare urat afara. 
Roxana, felicitari pentru mergaret!
Doroti, am vazut pozele. Pai sa nu spui tu nimic de ele...
Guguta.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
camelia.t spune:
Oana si la noi e un frig si ploua de 2 zile!!! Numa Bacovia mai lipseste de-aici!
Andreiutzu o pupa pe Alexandra!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
oana.iat spune:
Ildi, am primit floarea de la David. Un adevarat cavaler, ce mai...
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
A.C spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
eee, uite ca m-am luat cu distractia si uitam de lucrurile ...serioase...
v-ati ales baba?!!!
cine mai vine cu mine pe 3? la mine e aceeasi in fiece an, 3 e cifra mea preferata (si eu sunt preferata ei, caci imi poarta noroc intr-una..)
so, cine, cand? sa vedem si noi ce va (ne) poate pielea!
adi, cum stai cu mosu? pe cand?
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
Si eu tot pe 3 imi aleg baba in fiecare an,pentru ca sunt nascuta pe 3 (iulie)si-mi place cifra 3.Ca si tine,e preferata mea.
Alina si bb Delia (8 luni)
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Hora - 14 Mai 2006