Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
dandusa spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
.
Offf fetelor nu mai vine caldura odata sa iesim si noi in parc? ca m-am saturat de stat in casa imi vine saNicole
Oana CatPoze Nicole
De unde esti,Oana?Este frig tare la voi?
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
bebinuta spune:
tocmai am intrebat la noi la lucru despre salariul suplimentar si am primit un raspuns rapid: NU SE DA
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
alexandra_25 spune:
S-a mai terminat un capitol....iar ati fulguit de numa....eu tot in urma voastra sunt...!Recuperez eu....
Dandusica....
...multumim de aprecieri...eu chiar nu ma supar ca seamana numai cu taicasau....ma bucur ca are ochii mei albastrii....daca ati vedea fetelor ca are mainile si picioarele copiate dupa ale lui Marius numai ca sunt in miniatura....si degetul mic de la manuta e exact ca si a lui Marius asa mai incovoiat...!
Desiree.....
...
Carla2005...nu stiu daca ai citit postarea mea cand si eu ziceam acelasi lucru...nu am fost deloc de acord cu infasarea....si pe mama nu am lasat-o sa-l infaseze...cand au venit socrii la noi...soacramea l-a infasat pe Mark si cand am vazut cat de bine doarme am continuat sa fac si eu asa...dar numai cand face nani..deoarece asa face si el...isi baga degetele in ochi...se zgarie...si de multe ori de trezeste din cauza asta...!
Donia....Ruxandra_sb..

Chani85...mie mi-a recomandat sa-i dau dupa vaccin supozitoare de paracetamol...de 3 ori pe zi in ziua vaccinului si doua pe zi timp de 3 zile dupa aceea....la noi a avut efect si a fost foarte bine...

Yagmur...
...si pentru Luchita de la noi!
David Calin de Ralumat 

Maia Andreea de Mihaela_p 

Mara de Bulisor

Si pt cei nascuti pe 29,30,31:
Alessia de Adinazot

Tiberiu Mihai de Atudor

Mario Gabriel de Porumbita80

Matia Stefan de Somleac 

Tudor de Danita

Oana de Dia1609

Ada Natalia de Bebinuta

Se pare ca va trebui sa continui mai tarziu....s-a trezit!!!!!!!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
.
Offf fetelor nu mai vine caldura odata sa iesim si noi in parc? ca m-am saturat de stat in casa imi vine saNicole
Oana CatPoze Nicole
De unde esti,Oana?Este frig tare la voi?
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Sunt din Bucuresti.Nu este exagerat de frig dar nici cald dar nu pot sa o scot pe fata in parc pe vremea asta este prea micuta cred si imi este tare frica de gripa ca si asa este putin mucioasa.
Nicole
Oana CatPoze Nicole
marani spune:
Dandusa draga, nu stii pentru ce dobi am muncit eu 3 ani de zile....nevoia m-a facut sa rabd, insa nu i-am tolerat multe, faceam urat tare ca-s spurcata la gura...dar si cu bun simt am cu cine merita!
Normal ca mi-ar prinde bine banii aia, dar decat sa ma umilesc, oricum stiu ca nu-mi va da..si nu ca n-are firma de unde....mie nici concediul de odihna pe anul trecut nu mi l-a dat. Nici compensare.Era sa-l dau in judecata de 3 ori!
La noi vremea pare-se ca sa incalzeste, e soare si frumos, acelasi lucru il doresc in toata tara!
Lavinia, imi pare rau sa aud asta. Eu zic sa nu te mai consumi, gandeste-te la bb. Sunt sigura ca asta constientizezi si simti si tu.
mamica de bubamara
marani spune:
Lavinia, apropo de laptele praf: noi folosim Nan HA 1, Ana Maria ia foarte bine in greutate, nu vomita, n-au fost probleme din prima. Insa asta nu inseamna ca poate fi acest lapte ok si pt bble tau. Discuta cu medicul, vezi ce te sfatuieste. Sper sa-i fie bine puiului cu prima alegere ( formula ) pe care o s-o faci.
mamica de bubamara
dandusa spune:
quote:
Sunt din Bucuresti.Nu este exagerat de frig dar nici cald dar nu pot sa o scot pe fata in parc pe vremea asta este prea micuta cred si imi este tare frica de gripa ca si asa este putin mucioasa.Nicole
Oana Cat
Poze Nicole
Sa stii ca aerul ii face foarte bine,chiar daca este mucioasa,doar sa nu fie mai putin de 0 grade afara.Eu am scos-o si la -1 grad ,dar doar pina la masina si inapoi si atunci avea mai putin de o luna.Am obisnuit-o cu temperaturi normale si iesit afara aproape zilnic si tare bine i-a prins.Miine face 4 luni si crede-ma ca n-am avut-o mucioasa nici macar o data.Evita locurile aglomerate,de unde ar putea sa ia viroze,zilele in care bate vintul foarte tare sau ceata...,in rest...,delectati-va la aer,ca tare bine face...

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
madaluta spune:
a-deju: tinem pumnii pt vaccin, sau l-ati facut deja? Daca da, atunci ii tinem k sa nu aveti reactii adverse
ralumat: eu pun spirt sau betadina.in nicun caz iod, iti arede pielea sin jur
Nu ai cum sa ma cunosti din liceu pt k eu l-am facut la tulcea. Doar facultatea am facut-o in constanta, unde am si ramas si m-am casatorit.In cartier stau din 2000....deci slabe sanse sa ma fi vazut prin zona in adolescenta...adica nule...Ne vom cunoaste poate, daca vrei cand vei veni la parintii tai
Mirona: bine ai revenit..Eu ti-am simtit lipsa...
Tu nu ai inceput diverisificarea intai cu sucuri de fructe si morcov?
bebinuta:nici la noi cica nu se da, dar jusistul sindicatului nostru m-a sfatuit sa fac o cerere scrisa si sa cer nr de inregistrare, caci asa vor fi nevoiti sa dea o rezolutie scrisa...Si atunci sa vedem in scris ce motiveaza k nu iti dau...Eu am facut si acum astept rezultatul...
dandusa:vinde-ne si noua pontul cu dormitul crinutei toata ziua si toata noaptea....Hai k noaptea mai dormim de la 12-1 pana la 6 dimineata, si apoi inca o tura pana pe la 10-11 cu pauza de masa de rigorare, dar dupa 12 s-a zis cu somnul pana la 12 noaptea.daca mai adoarme cate jumatate de ora dupa ce mananca sunt foarte fericita, in rest are chef de joaca si de vorba. trebuie sa stai neaparat lanaga el k sa nu maraie...Nu stiu ce sa ma mai fac...
angi: multumesc k ai schimbat poza...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
madaluta spune:
Am vazut k tot vorbiti de calmante si as vrea sa le intreb pe cele care au facut rahie si au avut dureri de cap dupa, cu ce calmant le trecea. Am o prietena care a nascut de curand si o doare ingrozitor capul....Cine o poate ajuta? please....
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
luly spune:
Dandusa
mersi de aprecieri. Conflictul dintre generatii este inevitabil. Tu esti mai tanara dar eu am trait din plin "epoca de aur" si intr-adevar s-au schimbat f. multe de cand eram eu de varsta lor. Traim vremuri interesante dar sunt si multi pusti f. destepti, bine crescuti si capabili numai ca cei descrisi de tine ies mai mult in evidenta si poate ca nu sunt cei mai reprezentativi pt generatia lor.
Si acum mi-e dor cateodata de copii desi nu mai lucrez in invatamant de vreo 4 ani numai ca satisfactiile erau doar emotionale si nu prea compensau stressul si latura financiara . Hai ca as putea sa ma lungesc mult pe aceasta tema dar tb sa inchei acum.
Multi pupici 

la fetele frumoase.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze