Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 10

bebinuta spune:
 Madaluta, nu cred ca are rost. Am intrebat de curioasa si m-a apucat rasul cand am primit raspunsul, eram sigura de el. Si cica suntem in top 100,unde scrie ce de beneficii vom avea noi gravidele:baliverne. Macar in sarcina pot spune ca nu am platit nici un eco, nici o consultatie, nici o analiza, si am facut si 4D, le-a platit firma, asa ca se compenseaza.
Bebinuta 
de 
 Ada(30 nov)
 poze Ada

bebinuta spune:
quote:
Originally posted by iasmi
Dandusa - Ma bucur ca iti place de noi. Tesi eu si bebelina (ii tot spun bebelina fiindca nu am facut botezul). Ochii ii are albastru inchis - nu stiu daca se mai schimba sau nu avand in vedere ca avem 3 luni. O sa incerc sa pun si eu poze dar sincera sa fiu nu prea stiu pe unde. Intr-un final o sa ma hotarasc si o sa va anunt.
iasmicu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
Iasmi eu ii spun bebina sau bebinuta.Toata lumea asa o stie. Nici dupa ce am nascut nu stiam ce nume ii dam, am avut inca 4 zile sa ne hotaram, pt ca am inregistrat-o in 4 dec. Si pentru ca seamana cu tata ei, el i-a pus primul nume:Ada si eu Natalia.
bebelinaDar de ce sa nu-i mai spui bebelina dupa botez?
Bebinuta
de 
 Ada(30 nov)poze Ada

dianocica spune:
 ralumat saru mana. i am dat tel tau,sper sa si faca curaj sa sune
dandusa 
 ce ne pregatesti pt maine? parca acum cateva zile ne zbenguiam pe aici....
apropo de bebelina: am o prietena a carei mama, ca sa nu ii spuna pe nume pana la botez ii spunea.....romania!cool,ha?
poze noi aici
_
   diana  
  (03.12.06)
 david 1   2 3                       www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti                  

ruxandra_sb spune:
 Dianocica, tocmai admirai pozele. 
 la David mic, dar tare voinic.
De unde ati luat saltelutza de joaca???? Este exact ca a Dandusei si vreau si euuuuuuu!!!!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si 
 Grigore 

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by chani852
Ieri am facut si noi vaccinul de 2 lunisi azi suntem cam agitata.Deocamdata nu am facut febra si sper sa nu facem.Pediatra ne-a recomandat supozitoare novocalmin.Aveti cumva idee se mai poate face ceva ca sa nu avem alte reactii adverse?
In locul tau as folosi mai degraba supozitoare cu paracetamol. Novocalmin = Algocalmin si sunt mai puternice; de obicei se folosesc daca bb are temperatura mai mare ca 39 gr. C.
Comprese cu apa rece puse pe "buba" daca locul se inroseste/inflameaza.
3,5 luni
 Grigore  

Lavinia_P spune:
 Ne-am intors de-afara!
OanaCat, si eu am facut la inceput asa..si aku imi pare rau.Mucii chiar ii trec de la aer curat si afara eu zic ca e cald..sigur e mai cald decat la Iasi.
Dandusa,cum reusesti tu sa fii asa?Super optimista!Bravo!

Oare caderea parului dureaza pana terminam alaptatul sau se opreste la un moment dat?Atat am asteptat sa-mi creasca si acu..sa-l tund?
Dianocica..scump dmic.De fapt e mare de acu.
"minunea mea"

porumbita80 spune:
 MARIO MEU FACE 4 LUNI nu-mi vine sa cred asa repede a trecut timpul asa sunt mandra de el
are mama un voinic sa va traiasca puiutii
la multe bucurii copii
David Calin de Ralumat
Maia Andreea de Mihaela_p
Mara de Bulisor
Alesia de Adinazot
Tiberiu Mihai de atudor
Matia Stefan de Somelac
Tudor de Danita
Oana de Dia1609
Ada Natalia de Bebinuta 
Multumesc la fete de felicitari
MAMICA FERICITA DE 
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

chani852 spune:
 mercic mult pt sfaturi!
chiar acum o sa-l trimit pe tati sa cumpere alte supozitoare.dar cred ca totusi avem o reactie adversa la vaccin, pt ca am umplut pana acum vreo 5 pempersi de azi dimineata si cam moale mi se pare mie.
e normal???????????
![]()

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
ruxandra, concurenta zici?![]()
... da' vezi ca Oana e promisa si imediat citeste dmic forumul si se sesizeaza
cat bonnisan ii dai lui grigore pt posta de mancare ... eu ii dau Oanei 15 pic de 2 ori pe zi, e suficient?
Cred ca dmic s-a sesizat deja.... si azi a "sabotat-o" pe mamica lui s-apara in parc, la o plimbare friguroasa .. brrrr, da racoroasa si frumoasa. Deci probabil ca va trebui sa ne luam gandul de la Oana.. nu de alta, dar eu vreau sa ma plimb cu Dianocica..

.. apropo, am facut azi cunostiinta azi cu o mamica de gemeni, care mai avea o fetitza de 4 ani acasa. Si cand am intrebat-o cum e.. mi-a zis ca-i o.k., nu i se pare prea greu chiar daca n-au ajutoare. Si-i mai si alapteaza pe amandoi... ce sa mai zici. Jos palaria!
Asa, revenind la Bonisan .. de cateva zile ii dau 15 pic de 3 ori/zi. Da probabil c-o sa scad la 10 pic.
.. si multumim de complimentele legate de numele flacailor mei.

3,5 luni
 Grigore  

dianocica spune:
 ruxandra cu iesirea n a fost sa fie azi...am iesit fix 10min. de la usa pana la usa cronometrat....nici nu vreau sa mi aduc aminte..saltelutza am primit o mostenire dar o sa intreb de unde e luata, sigur din buc...iti dai seama ca nu vazusem ca e ca a crinutzei...oricum e super, macar 5min sta singur. ceea ce, pt el , e un record.inca 5 in pat si uite asa apuc eu sa mananc de 2ori pe zi...
 si noi multumim de aprecieri, nu imi place sa individualizez, stiu ele ce si cum, cele care mi au laudat flacaul... 
uite si un 
 pt alexandra sa nu mai planga ca nu si aduce nimeni aminte de ea...
_
   diana  
  (03.12.06)
 david 1   2 3                       www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti                  

si eu si bebelina (ii tot spun bebelina fiindca nu am facut botezul). Ochii ii are albastru inchis - nu stiu daca se mai schimba sau nu avand in vedere ca avem 3 luni. O sa incerc sa pun si eu poze dar sincera sa fiu nu prea stiu pe unde. Intr-un final o sa ma hotarasc si o sa va anunt.
 si azi suntem cam agitata.Deocamdata nu am facut febra si sper sa nu facem.Pediatra ne-a recomandat supozitoare novocalmin.Aveti cumva idee se mai poate face ceva ca sa nu avem alte reactii adverse?