Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 11

a_deju spune:
 pt cine se intreba, n-am facut vaccinul nici azi... cica maine dimineata sa mergem, cel putin a zis ca putem veni direct, fara sa mai sun inainte :)
scria cineva acu' vreo 2-3 pagini de comanda pe reclama.... subscriu. am facut si eu o comanda acum vreo 2 luni de nush ce sirop de colici, ca am uitat intre timp, nici pana in ziua de azi nu am primit, nici macar telefon de confirmare. mai amuzant e ca pe site apare comanda ca fiind livrata si achitata , da' nu mi-am consumat energia sa pun mana pe telefon sa le zic vreo doua de dulce...
salteluta cu jucarele cum are dandusa e luata din carrefour constanta, dar banuiesc ca exista in retea prin toata tara, e super faina, i-am luat si noi motanului, da' nu se sinchiseste inca sa dea cu laba la fluturasi... dar perseveram, o data si-o data tot s-o intampla, pana atunci face subsemnata plamani tot umfland la batoanele alea care tin loc de margini...
in rest, toate bune si frumoase: afara e urat si noroi, deci nicio sansa de plimbare, unii de la et 3 tot sparg si bat si-si dau gauri dumnezeu stie pe unde, de dimineata pana seara, in continuu, intretinerea ne-a venit 380 ron (
), deci... sufletul meu e plin de sentimente care mai de care mai nobile........
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Am si eu o intrebare. Voi puneti copkii in saci de dormit noaptea? Cum reactioneaza, ce fel de saci aveti? Noi nu avem inca, dar as vrea sa cumpar unul din cauza ca doarme foarte agitat.
Cand e frig noaptea si cand am fost la munte l-am pus in sac de dormit pe Grigore.
Si la Matei le-am folosit ff mult. Si acum mai doarme in sac/costum intreg din polar pt ca se dezveleste. Avem o groaza, din bumbac pt vara si din polar pt iarna. Unele sunt cu maneci, altele fara.
Dar toate ar tb sa fie largutze la picioare (de preferat sa aiva o forma trapezoidala la baza) ca sa se poata misca bb in voie. De exemplu: Matei statea in fund, se ridica in picioare fara probleme.
Si, ff important, sa nu fie prea gros .. ca altfel i se pare ca la inchisoare, nu se poate misca si nu-l accepta neam.
Pt bb mai mari mai sunt si niste pijamalutze (costumase intregi) din polar care se imbraca de-asupra, cu talpa anti-derapanta. Noi le-am primit din afara dar am vazut si la Mothercare.
3,5 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
 Grigore  

a_deju spune:
 dianocica, ziceai ceva de moooni mai de dimineata? hai, updateaza-ne, sa stim si noi ce se mai intampla pe la casele mari unde se ajunge numa' cu salupa :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

a_deju spune:
 mai fetelor, ca bine ziceti... noroc cu discutia voastra, ca mi-am adus aminte ca pe undeva printr-un dulap, are si motanu' pus bine la conservat un sac de dormit, dar uitasem complet de existenta-i :)
ia sa-l scot eu de la naftalina sa vad daca e bun de ceva...
pana acu' dormea bine-mersi la plapumioara, ca doar unde-i sade bine unui motan care se respecta, daca nu facut colac in puf :)) si daca nu e puf, hai macar o antilergica speciala de bebei :)
POZE

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Pe la 5 luni vreau sa incep cu supica si felul doi legumele pireu - NORMAL totul treptat si in timp.
Mamici cu experienta ... spuneti cateva cuvinte/sfaturi la baba. MERCI.
Mirona, ne bucuram ca sunteti bine si, mai ales, ca Kara e fomista rau. S-o tina tot asa! Ce inseamna aerul curat si tare!
Sfatul meu e sa renunti la supica. Adica da-i la inceput, pan ce accepta piuree-ul de legume+carnitza. Dar apoi renuntza; supa nu face decat sa-i umfle stomacul, fara a aduce cine stie ce aport caloric.
Eventual, ii poti da zeama la sfarsit, pe post de lichid pt hidratare.
3,5 luni
 Grigore  

Raluca_u spune:
 salutare
ar fi cazul sa ies din umbra ca vad ca ma striga fetele mele dragi. Dandusa, Ruxandra uitati multi multi 

de la noi.
noi suntem bine, crestem in continuare. tot grasuta suntem.
In ultimul timp am scris f putin dar v-am citit tot timpul. o pagina nu am pierdut. dar noi acum cautam apartament sa ne mutam, a se intelege eu caut, ca Ionut cu serviciul lui - no chance.
Ruxandra ce imi vad ochii. ii fug ochii la ginerele meu dupa alte fete?
in cazul asta ar trebui sa mai vada o data ce pierde, nu de alta dar sa nu ii para rau mai tarziu.
te intrebam acum vreo saptamana jumate daca mai o punem de o intalnire dar nu te-am gasit atunci. ce zici daca se mai incalzeste, ca sa putem sta mai mult, adunam o gasca mai mare?
Anateo scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata. daca se mai incalzeste putin ne vedem cu siguranta. cum se simte Seba? acum iesim doar in parculetul din fata blocului. pupici si Teodorei, care vrea sa cumpere dintisori pentru fratiorul ei.
Donia vazut poze tare, tare frumoase. felicitari pentru asa copii frumosi.
Dandusica de Crinuta nici nu mai vorbesc, un adevarat fotomodel.
fetelor care vreti sa o cunoasteti pe Dandusica noastra draga va anunt ca e o fata pe cinste si Claudiu e un baiat super si el. Noi avem avantajul ca le-am facut cunostinta fetelor noastre inca de cand erau in burtici la mamici.
Miro pupici multi, multi Karinei.
Adina e din ce in ce mai agitata in timpul zilei. a nu se intelege ca plange, ca nu plange prea mult, dar vrea toata atentia. chiuie intr-una, se joaca, vorbeste cu jucariile din patut, cu caruselul, se cearta cu jucariile atarnate la leagan si apoi le ia la molfait.
Apropo de dintisori. va spuneam acum vreo doua saptamani ca o mananca tare gingiile. acum in partea de jos e umflata putin si se vede si ceva mai alb pe acolo. or fi dintisorii? daca ei or fi ala din stanga isi va face aparitia primul ca acolo e albul mai pronuntat.
pupici  multi, multi de la noi.
Raluca cu 
 Adina Andreea (12.11.2006)
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
Sunt din Bucuresti.Nu este exagerat de frig dar nici cald dar nu pot sa o scot pe fata in parc pe vremea asta este prea micuta cred si imi este tare frica de gripa ca si asa este putin mucioasa.
Ba vremea asta e numai buna de scos bb afara! Face pofta de mancare!!
Si mucii sunt de la aerul uscat din casa, n-au nici o legatura cu frigul de afara. Cum ti-au zis si fetele, stati departe de aglomeratie si de oameni virusati.
3,5 luni
 Grigore  

adinazot spune:
 Fetelor care ne-ati urat La multi ani,va multumim si pupam pe toate mamici si bebei.Uram si noi sarbatoritilor 

Cu ocazia implinirii celor 4 lunisoare,am fost la o plimbarica lunga de 3 ore si ne-am bucurat de soare si o zi superba.POZE FRESH
Ceva sa va distrati AICI
MIRO,bine ai revenit!!!
va pup pe toate!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

anateo2004 spune:
quote:
Sfatul meu e sa renunti la supica. Adica da-i la inceput, pan ce accepta piuree-ul de legume+carnitza. Dar apoi renuntza; supa nu face decat sa-i umfle stomacul, fara a aduce cine stie ce aport caloric.
Eventual, ii poti da zeama la sfarsit, pe post de lichid pt hidratare.
perfect de acord.fimea si acum la 3ani,mananca inai legumele si carnea si apoi zeama.
OanaCat,eu am iesit si azi cu copii,sa stii ca respira mult mai bine afara.Seba de fapt a iesit de doua ori,ca de dimineata-adica la 7- am fost sa imi banii,ca desi am card luna asta au fost la caserie
.Asa ca pe Teo am lasat-o cu socru si pe Seba l-am luat cu noi.Am intrebat si eu de salariul in plus si mi-au zis ca nu se da,si eu sunt bugetara.Nu stiu ce sa fac,cred ca ma las pagubasa,ca nu am timp sa ma duc sa stau pe la usi. 

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Raluca_u
Ruxandra ce imi vad ochii. ii fug ochii la ginerele meu dupa alte fete?
in cazul asta ar trebui sa mai vada o data ce pierde, nu de alta dar sa nu ii para rau mai tarziu.
te intrebam acum vreo saptamana jumate daca mai o punem de o intalnire dar nu te-am gasit atunci. ce zici daca se mai incalzeste, ca sa putem sta mai mult, adunam o gasca mai mare?
Valeu, valeu.. m-a prins cuscra...!!!!!!!!
Grigore, Grigore sa te vaz pe unde scoti acu' camesa.
Raluca,
 hai sa-l explic eu, ca o mama buna ce sunt... Sti si tun cum is barbatii.. mai trag o ocheada si alaturi in ograda.. da tot acas se-ntorc.Deci proclamam sus si tare

Adinutza+Grigore = amor nebun! 

Si trainic! Ca de nu, pun matura pe el!Cu intalneala .. sapt trecuta am fost suparici.. sti tu, cu acea operatie. Dar acu e mai o.k. .. vorbim mai pe seara?

3,5 luni
 Grigore