Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna.Fetlor ma primitzi si pe mine cu un bebe de 3luni?

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

salutare.fetelor m-am speriat rau de tot, ada a facut febra dupa vaccin si noaptea si astazi, abia am reusit sa o calmez.chiar si cand avea febra mare radea mititica.n-am dormit toata noaptea, am stat sa o pazesc.credeam ca prin cate am trecut o sa fiu mai tare, dar se pare ca m-am inselat.parca o vedeam pe irina.sper sa nu mai faca.am fost la farmacie si m-am aprovizionat,cred insa ca a dat roade sosetele in otet stins cu apa.acum doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Marianca

Buna.Fetlor ma primitzi si pe mine cu un bebe de 3luni?

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

bun venit in gasca vesela!! sa ne dai datele despre ce si cum cu nasterea, sa te treaca fetele pricepute la listuta de la inceput!
pupici!

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

eu, de colo, repede sa ma uit la poze la marianca.... si pe ce-mi picara ochii???? in albumul cu deserturi, niste torturi si prajiturele, de n-am mai apucat sa ma uit la pozele interesante cu familia :))
acuma tre' sa-mi sun "sosu" sa faca bine sa vina aprovizionat, macar cu o amarata de amandina acolo, sa nu mi se umfle ganglionii, ca restul posibilitatilor gonflabile sunt la capacitate maxima deja :)))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

am modificat si noi semnatura.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavyada

salutare.fetelor m-am speriat rau de tot, ada a facut febra dupa vaccin si noaptea si astazi, abia am reusit sa o calmez.chiar si cand avea febra mare radea mititica.n-am dormit toata noaptea, am stat sa o pazesc.credeam ca prin cate am trecut o sa fiu mai tare, dar se pare ca m-am inselat.parca o vedeam pe irina.sper sa nu mai faca.am fost la farmacie si m-am aprovizionat,cred insa ca a dat roade sosetele in otet stins cu apa.acum doarme

incearca cu eferalgan supozitor, sau paracetamol, ca tot aia e, desi am vazut ca mai multe fete au zis ca totusi eferalganul a dat roade... exista si siropel, calpol 3plus, tot pe baza de paracetamol, si chiar e indicat dupa vaccin pt prevenirea recatiei febrile. oricum, nu te speria, ca e ceva normal, si poate dura pana la 3 zile dupa vaccin. poti sa iei leg si cu peditarul sa vina sa arunce un ochi, ca totusi o parere avizata nu strica niciodata. pupici si sa treaca repede!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

OF NU REUSESC ,ERA O CHESTIE DRAGUTA,AM PRIMIT DE LA CINEVA PE MAIL,DAR NU STIU CUM SA O PUN AICI SA O VEDETI SI VOI.

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput

Marianca bine ai venit.
mai da ce poze ai tu acolo? vrei sa ne bagi in boale? vezi ca fetele tin cure de slabire pe aici.

speram sa te simti bine alaturi de noi. hai si povesteste-ne mai multe despre voi. peste vreo cativa ani asa as vrea si eu sa fiu o mamica cu 3 iezisori.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Chani, ai facut vaccinul de la stat? daca da vezi ca e posibil sa facva diaree de la el. eu cand eram in spital cu Adinutza, erau multi copii internati cu diaree provocata de vaccin.
multa sanatate wsi asteptam vesti bune.

poze Adina

botez Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

RALUCA,foarte draguta Adinuta,grasunica frumusica foc!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4

Mergi la inceput