Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Buna ziua,
Cred ca pierd lapticul..
.Aseara am vrut sa ies un pic si la 2 ore jumate de laultimulsupt amstrans abia 60ml din ambii sani.Sunt asa de nacajita.Am saintrerup si Exlutonul,darcred ca e psihic,ca duminica am tras o cearta zdravana cu sotul si eu inca am un gust amar..lor le trece repede.
Si parul...imi vine sa plang la fiecare baie cand il vad cum aluneca spre scurgere.
Laura,tu ai rezolvat ceva cu lactatia?probabil si latine tot psihic e.
Acuma cele care sunteti experte cu formula..care emai dulce la gust ca am Nan1 si nu il bea sub nici o forma.Am incercat tot asa..cand trebuia sa plec si nu aveam ce lasa.Nu vreau sa ii dau formula,dar nici sa ma trezesc in vreo noapte ca plange de foame si nu am ce-i da.Pls.Help!
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"
Milumil 1 e cel mai dulce si seamana cu laptele de mama la gust... mie de aia mi l-a recomandat pediatra (pe langa ca e cel mai bun -zice ea) ca altfel cica nu ar fi baut fata dupa laptele meu un lapte care nu e dulce... se pare ca de aia se recomanda Milumil 1 la bebeii care au fost alaptati la san

daca nu-l vrea, am citit ca cel mai bine e sa i-l ofere altcineva -tatal la primele biberoane, si nu mama
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dandusa spune:
BUN VENIT FETELOR NOI 

BULISOR,MIHAELA,RALUMAT,
,sa va traiasca fulguletii!!
,Bem azi...
,dar de desert ce-ati pregatit?
AURAS,
eu aveam scris pe biletel data de 23,dar ieri am sunat si mi-a zis ca pot veni pe 1...Nu stiu daca la noi este altfel decit la voi...,ai intrebat cumva?Suna la informatii si cere un numar de tel si vezi ce zic fetele de acolo...
RALUMAT,
sa nu tai unghiutele de la picioare rotunde...,sa lasi colturile la locul lor...,doar la minute le tai rotunde.Pooopici sa treaca
CHANI,
eu i-am dat Eferalgan de 80 si i-am pus comprese cu apa rece cu care si masam locul.Pooopici sa treaca
IASMI,
mai da' ce ochi are fata ta...,am vazut poza pe side...,grasunica si frumosa...,mai pune pozici sa va vedem...
AELITA,
tie iti place sa te tot strigam si atit...,nu ne bagi si pe noi in seama?Multumim de capitol,dar vrem si noi putina atentie...Ce mai face Sofia?
RALUCA,
ce face Adinuta?Ne este dor de voi..
A-DEU,
azi este miercuri,nu?Azi este ziua cea mare...Tinem pumnii motanului cel frumos
Te mai doare spatele?Azi nu iesim ,ca este tare urit si mai mult ma deprima vremea asta...
Pitika este deja afara ,in mintea ei...,imbracata ,aranjata...,cu usa la balcon deschisa...,doarme de rupe...Ieri a dormit pina pe la 17...,sper sa ramina tot asa...,ca doarme de n-am treaba cu ea...si ziua si noaptea
IULY,
experienta ta cu copii si mai ales cu specimene de liceu...,isi spune cuvintul...Cam asa este...,nu trebuie sa ai incredere sa lasi multi bani pe mina...Eu ma uit si ramin blocata la liceeni...,eu parca eram proasta,cind eram de virsta lor...
,nu pot sa cred ca majoritatea sint imbracati mai bine ca mine ,care vorba aia ,am salariu ...Am avut ocazia sa vad vara trecuta...,fete de liceeu ,care nu-si cumparau jeansi de 1 mil,pe motiv ca erau prea ieftini...si nu mai zic ca sint in ton cu tot ce se poarta si telefoane...Pai eu nu mi-am luat un tel bengos,tocmai pentru ca inafara de a vorbi la el...,nu am altceva ce sa fac cu el...,dar ei...,mama,mama...,daca n-aveau toti tel cu camera...,n-avea nici unul...Ei si aici ,cine este de vina?Parintii...,doar cine le da bani...,de cluburi in voga,toale,masini si tel...?Nu zice nimeni...,dar mai cu masura...,sau fa-l sa si-i cistige singur,ca sa si pretuiasca...Tare as vrea sa stiu cum o mai fi generatia fulguletilor nostrii ,cind or intra la liceeu...,ce ne mai asteapta oare?
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Dia1609 spune:
nu mai stiu cine a intreba... noi dormim numai in sac de la inceput, inca din maternitate, dar numai noaptea ... ziua dormim fara nimik, ca nu suporta paturica ![]()
o sa pun o poza sa-l vedeti, dar later ca acum ne pregatim de plimbare ... marimea este 70 dar in max 2 saptamani tb sa iau unul mai mare
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dandusa spune:
quote:
Originally posted by marani
Sa-mi mai dea inca un salar de la servici pentru nastere?! Never!!!!!!!!!!!!!!! La ce scārtzar de sef am...poate sa zica legea ce-o zice, ca in cot il doare...a vrut sa ma dea afara cand a aflat ca-s gravida, dar i-am luat-o inainte cu dovezi legale ( cerere, adeverinta ), a facut ce-a vrut cu mine pana am intrat in prenatal...asadar nici o sansa sa-mi mai dea bani! Ca sa nu-mi mai amintesc ca atunci cand m-am angajat mi-a cerut certificat medical cum ca nu-s gravida....uite, iar m-am enervat....in fine...
Pai ,io' daca eram in locul tau...,numai de-a naibi i-l ardeam...,ca doar este dreptul tau...si daca zici ca a fost atit de nesimtit...,nu poti sti ce te va astepta cind te vei intoarce la lucru...,poate zice ca nu mai are nevoie de seviciile tale...,de ce sa nu profiti si sa-l lasi lefter...,asta pentru ca repet,este dreptul tau...Iei ceva la copil de banii aia...,sau mai bine ii dai unui amarit de pe strada...,pe bune...,mai gindeste-te...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
iasmi spune:
Lavinia_P - eu tot Milumil1 iti recomand. A mea bebelina bea de la 6 saptamani - la inceput l-a vomitat ca am inceput ca haplea cu 60 ml dar apoi am luat-o incetul cu incetul iar acum cand vede biberonul tremura de nerabdare sa-i dau lapticul.
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
Lavinia_P spune:
Multumesc Dia!
Welcome back Mirona!Felicitari pentru diversificare si pentru mancacioasa mica!
"minunea mea"
mayaione spune:
Lavinia eu iti recomand Topfer...am folosit Nan 1 la inceput, dar mi se parea nasol si ii dau Topfer acum, ii merge super bine.
Mirona, daca ai citit din urma, si eu am inceput diversificarea insa cu supa de legume, numai zeama. Prima oara am fiert doar morcov, telina si marar. A doua zi am adaugat pastarnac si leustean, a 3-a zi ardei gras si ceapa. I-am scos pastarnacul ca nu i-a placut, tusea, probabil face supa mai inecacioasa. Dupa o saptamana ii bag piureul de legume. Cand o sa aiba masa de pranz supa + piure, ii bag sucurile la ora 10 dimineata, apoi voi mai vedea.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Buna ziua,
Cred ca pierd lapticul..
.Aseara am vrut sa ies un pic si la 2 ore jumate de laultimulsupt amstrans abia 60ml din ambii sani.Sunt asa de nacajita.Am saintrerup si Exlutonul,darcred ca e psihic,ca duminica am tras o cearta zdravana cu sotul si eu inca am un gust amar..lor le trece repede.
Si parul...imi vine sa plang la fiecare baie cand il vad cum aluneca spre scurgere.
Da ' de ce te enervezi tu?Lasa-l in pace ,daca-l apuca nebuneala
,nu-l mai baga in seama...,tu joaca-te cu Mihaita si ingnora-l ,daca nu stie sa aibe grija de tine si de lapticul lui Mihaita...Nu te mai consuma,ca uite ce se intimpla...Iesi la plimbare cu prietenele tale,faceti cumparaturi...si lasa-l sa-si revina singur cind il apuca...
Si eu am mari probleme cu parul ,desi iau vitamine...,azi am sa incerc tratamentul recomandat de A-DEJU,de la Gerovital...si sper sa dea rezultate,ca, daca nu...,am sa ma tund si mai scurt,ca nu mai suport sa vad par peste tot...Te tin la curent cum merge cu el...
Cu laptele,ia ceva ceaiuri...,ca metoda lui Chris,se pare ca nu o poti pune in aplicare...
Va pooopam tare sa nu mai fiti suparati...

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
OanaCat spune:
Am revenit pentru 5 min ca am papa la foc..
Fata mea doarme in sac de cand am adus-o acasa se rasuceste dar este mai sigur decat paturica ca...am gasit-o intr-o dimineata cu paturica la picioruse si era rece mititica...si de atunci adio paturica.
Fumatul
Inainte sa raman gravida am fumat si eu la greu m-am lasat pentru bb si acum ca nu mai alaptez m-am apucat iar.Incerc din rasputeri sa incetez dar la noi toata casa fumeaza si deci nu pot sa ma abtin.
Offf fetelor nu mai vine caldura odata sa iesim si noi in parc? ca m-am saturat de stat in casa imi vine sa 

Nicole
Oana CatPoze Nicole
iasmi spune:
Dandusa - Ma bucur ca iti place de noi. Te
si eu si bebelina (ii tot spun bebelina fiindca nu am facut botezul). Ochii ii are albastru inchis - nu stiu daca se mai schimba sau nu avand in vedere ca avem 3 luni. O sa incerc sa pun si eu poze dar sincera sa fiu nu prea stiu pe unde. Intr-un final o sa ma hotarasc si o sa va anunt.
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006