Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
ziggy spune:
Dia1609 eu am facut cerere pentru salariul bonus pentru nastere si l-am primit in ianuarie. Am primit un salariu net de-al meu.
Ruxmax noi folosim baloane rosii pentru a ne juca cu Calin.
Florentina noi plecam duminica la Fagaras si urmeaza sa vedem cum vom reusi sa ne acomodam. Daca ne va fi bine vom mai veni cateva zile pe luna in Bucuresti pentru vaccin, pentru a ne vedea dr.
Eu in Fagaras nu cunosc pe nimeni, nu am inteles bine, tu ai rude in Fagaras?
Am si eu o intrebare. Voi puneti copkii in saci de dormit noaptea? Cum reactioneaza, ce fel de saci aveti? Noi nu avem inca, dar as vrea sa cumpar unul din cauza ca doarme foarte agitat.
poze calin
Calin (5.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by chris80
sa va vand un pont: (pt cine are probleme cu lactatia): dati-l incolo de galactogil! la noi a crescut ``spectaculos`` de la 20 ml la 30 ml dupa o partida ffff reusita desi vad ca se mentine cantitatea
...deci deaia am asa mult lapte...
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
asiza spune:
Raspund repede, repede cum si ce apuc ca Denis trebuie sa se trezeasca si adio forum
...
First of all...am completat lista cu Sarbatoritii lunii Martie...daca exista scapari, ma bateti pe umar, ok?
Aniko, bine ai venit! Ti-am trecut datele in listutza!
Dianocica, ca are sau nu legatura cu discutiile de ieri de pe forum nu conteaza, DAR FELICITARI pentru decizie...stiu ca e greu...

Discutati de calmante???? Eu, dupa cezariana am luat si ketonal dar chiar si morfina de doua ori, in cantitati mici e adevarat si apoi urgent cu masca de oxigen pe figura...
Aelita, multumim ca ai fost pe faza si ai deschis cap. nou...Dar pleaseeeeee mai spune-ne de tine si de bb ca ne e dooooor de voi!!!!!! 
Dandusa, multumesc mult de complimente!
...lasa ca nici tu nu esti mai prejos...frumoasa tare si la fel e si Crinutza...si Claudiu...
pe toti trei...
Hai ca va zic eu de moooooniiiii: am vazut aseara pe Kanal D...Urinel umbla prin cluburi si cand a fost intrebat unde e moooooniiii a zis: E acasa, invata...
...nori la orizont!!!
Donia, multumim tare tare tare pentru site-ul cu cartile...super interesant...deja am downloadat cate ceva! 
S-a treziiiittt.....puuup....
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
bulisor spune:
Salutare, salutare,
,recunosc nu am mai scris de mult timp, nu ca nu as fi avut timp dar pana va citeam deja nu mai apucam sa scriu nimic.Multumim frumos de urari, azi facem si noi 2 luni si suntem tare mandri, pana acum am evoluat bine,vineri mergem la control si la vaccin caci tati este plecat in delegatie si nu are cine sa ne ajute, sper ca totul sa fie bine. Sunt atat de incantata de copilul meu incat am senzatia ca este cel mai cuminte copil( in sensul ca nu plange prea tare si des) si cel mai frumos.La multi ani si pt restul bebelusilor care au venit pe lume pe data de 28.Am tot vazut poze cu bebelusii vostrii sunt tare draguti iarasi am senzatia ca toti sunt atat de dragalasi si asa ochiosi de-ti vine sa-i mananci.Auras_v, ieri am fost cu o prietena sa-si ridice prima de nastere pe care tb sa si-o ridice de anul trecut si ce-i de acolo au pus-o sa completeze un formular cred (cica banii nu-i aveau caci trebuie sa circule)si a fost programata pt luna viitoare cred ca pe aceeasi data (o s-o intreb de data sigur, asta pt sectorul 6).Va pup, revin caci vreau sa mai citesc putin.Bulisor
de
Mara (28.12.2006)Mara
bebinuta spune:
Daca tot se vorbeste despre fumat sa va povestesc si eu experienta mea.
Eu sunt impreuna cu sotu de 10 ani, eu eram in liceu. El fuma, eu nu. Si am inceput si eu cate una, dupa
cica de relaxare
, apoi la un chef, la altu, pana cand am ajuns sa fumez mai mult decat sotu, mai ales la facultate cand era un deliciu si in sesiune nu puteam fara.
Acum 5 ani, sotu s-a lasat, dar eu ba. M-am angajat si la inceput fumam la birou, in birou, apoi s-a interzis fumatul in birou, doar in bucatarie. Lucram cu publicul si aveam programari, si abia asteptam sa se termine cate una, sa trag repede un fum. Atat la facultate,cat si la servici eram cunoscuta ca nu fumez pe sec, fumatoarele stiu, tot timpul beam cola sau cafea. Toata ziua plimbam dupa mine cana de cafea sau jum de cola.
Ma certam cu sotu destul de des pe tema fumatului, de... el nu mai fuma. Parca ma ambitiona mai tare sa fumez cearta cu el.
Cum m-am lasat. Nu a fost greu sa nu mai bag tigara in gura, ci renuntarea la obiceiurile ce sau format in jurul ei: cafeaua, sucul in baruri, chefurile, fumatul in masina la drum lung, pauzele de la lucru. Va suna cunoscut?
Decizia de a fuma a fost luata tot dupa o raceala zdravana, acum 2 ani de Revelion. Ma durea gatul f tare. Mi-am adus aminte ca in familia mea au murit 2 oameni de cancer, in familia finilor mei au murit 2 oameni de cancer la gat si am decis: gata si gata a fost. Sincer, mi-a fost frica de complicatiile ce le poate aduce.
Va doresc sa puteti renunta, va trebuie vointa, dar se poate si nu uiati: veti putea bea cafeaua in continuare, va veti putea intalni cu prieteni, chiar fumatori, veti putea merge la petreceri si veti observa ca veti face alte lucruri pe care acum nu le observati

mamici fumatoare si nefumatoare.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
marani spune:
Sa-mi mai dea inca un salar de la servici pentru nastere?! Never!!!!!!!!!!!!!!! La ce scārtzar de sef am...poate sa zica legea ce-o zice, ca in cot il doare...a vrut sa ma dea afara cand a aflat ca-s gravida, dar i-am luat-o inainte cu dovezi legale ( cerere, adeverinta ), a facut ce-a vrut cu mine pana am intrat in prenatal...asadar nici o sansa sa-mi mai dea bani! Ca sa nu-mi mai amintesc ca atunci cand m-am angajat mi-a cerut certificat medical cum ca nu-s gravida....uite, iar m-am enervat....in fine...
Cat despre dormitul puiului in sacul de dormit..niciodata! Am sac de dormit pentru ea, dar poate o sa-l foloseasca bb nr. 2. Nici paturica n-o tine pe ea, toata o strange la picioare, pe pui o gasesc dimineata in alt capat al patului, fara caciulita pe cap ( pe care i-o pun doar cand face baita pe cap ). Se agita in somn, dar daca nu are spatiu de desfasurare, nu doarme! Ma gandesc cum ar fi fost daca as fi infasat-o ( nicioadata! )...asta daca ascultam de buni si mama...
Pup toate mamicile si toti bbii!
mamica de bubamara
Mirona spune:
am ajuns si eu la zi cu cititul.
intru scurt sa va pupicesc pe toate - asta asa ... in caz ca voiati sa ma uitati.
x 10000000
mi-e dor de voi - mi-e dor de forum - incerc sa citesc zilnic - eram mereu cu un capitol in urma ... asa ca nu mai postam ... ca nu mai era de actualitate. Abia astept sa ma intorc la civilizatie.
Noi suntem bine. Acum doarme Kara in curte la aer. Eu am avut ceva probleme de sanatate - Laura
stie - ca am mai discutat noi intrecut de furuncurile pacatoase.
Acum incepem sa ne revenim si abia asteptam sa se intoarca tati pe meleaguri natale si sa ne ia acasa.
De cateva zile i-am inceput diversificarea Karinei. I-am dat cate un sfert de biscuite pisat seara in lapte - asta pana ne-a atentionat Dia
ca biscuitele contine gluten. Acum am renuntat.
Am luat cereale de la bebelac - orez cu caise si i-am pus tot seara in lapte.
Dupa ce a ras 60 ml de lapte cu o lingurita de cereale - am incercat sa-i dau lapte simplu ... completare - cum a simtit gustul ... l-a scuipat afara: ASTA SA-L MANCI TU!
FRATE - NICI O SCHIMBARE - tot de 2 ori pe noapte se trezeste - mai da tare e aerul aici - manca fata mea de rupe. Abia astept sa o cantaresc acasa.
Azi i-am incercat si o masa de ora 10 cu cereale - a papat cam 25 ml apa cu cereale - restul i l-am turnat in laptele care i l-am administrat dupa 15 minute de pauza.
Ii place mult.
BUN .... ideea e ca incepe distractia - barbetici la greu ... foloseam pana acum 3-4 pe zi ... acum una la o masa ... si eu care ziceam ca am destule - am 23 si cred ca nu o sa-mi ajunga.
Tre sa merg iar la cumparaturi.
Oare e ok asa pt luna a 4-a? Pe la 5 luni vreau sa incep cu supica si felul doi legumele pireu - NORMAL totul treptat si in timp.
Mamici cu experienta ... spuneti cateva cuvinte/sfaturi la baba. MERCI. 
LAMULTI ANI!!! pentru toti sarbatoritii zilelor ce am lipsit de pe acilea. 
va pup pe toate si nu uitati ca va iubesc.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Lavinia_P spune:
Buna ziua,
![]()
Cred ca pierd lapticul..
.Aseara am vrut sa ies un pic si la 2 ore jumate de laultimulsupt amstrans abia 60ml din ambii sani.Sunt asa de nacajita.Am saintrerup si Exlutonul,darcred ca e psihic,ca duminica am tras o cearta zdravana cu sotul si eu inca am un gust amar..lor le trece repede.
Si parul...imi vine sa plang la fiecare baie cand il vad cum aluneca spre scurgere.
Laura,tu ai rezolvat ceva cu lactatia?probabil si latine tot psihic e.
Acuma cele care sunteti experte cu formula..care emai dulce la gust ca am Nan1 si nu il bea sub nici o forma.Am incercat tot asa..cand trebuia sa plec si nu aveam ce lasa.Nu vreau sa ii dau formula,dar nici sa ma trezesc in vreo noapte ca plange de foame si nu am ce-i da.Pls.Help!
"minunea mea"
Lavinia_P spune:
Nu imi merge bine tasta "space".va rog sa scuzati stilul.
Multumim din suflet pentru urarile de "la multi ani"!
"minunea mea"
doradora spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Dia1609 eu am facut cerere pentru salariul bonus pentru nastere si l-am primit in ianuarie. Am primit un salariu net de-al meu.
Ruxmax noi folosim baloane rosii pentru a ne juca cu Calin.
Florentina noi plecam duminica la Fagaras si urmeaza sa vedem cum vom reusi sa ne acomodam. Daca ne va fi bine vom mai veni cateva zile pe luna in Bucuresti pentru vaccin, pentru a ne vedea dr.
Eu in Fagaras nu cunosc pe nimeni, nu am inteles bine, tu ai rude in Fagaras?
Am si eu o intrebare. Voi puneti copkii in saci de dormit noaptea? Cum reactioneaza, ce fel de saci aveti? Noi nu avem inca, dar as vrea sa cumpar unul din cauza ca doarme foarte agitat.
poze calin
Calin (5.12.2006)
cu tot sacul de dormit, se rasuceste la aproape 180 de grade
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri

si vad ca se mentine cantitatea