Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Bebinuta e vorba despre 1 salariu de baza (care probabil ca e mai mic decat salariul tau) care se da pt nastere. Mie mi l-au dat fara nici o cerere, am dus (de fapt tati a dus) doar copie dupa certificatul de nastere al lui bb imediat dupa nastere.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by Ralumat

Asa...mi-am luat si sunt pe pozitii.....

Bebinuta, ai luat Fortral in maternitate? Iarta-ma, dar nu imi amintesc, ai avut ceva complicatii? Ca sotul meu primea Fortral cand am fost arsi si...il punea in fund, ditamai barbatu' de aproape 100 de kg! De atunci traiesc cu impresia ca e foarte puternic calmantul asta.

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

bebinuta
, de ce ai luat fortral? ca asta e morfina curata ... stiu ca se da in ultima faza de cancer, a luat bunicul meu

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA

Cred ca erau reactiile de la febra, nu m-am concentrat suficient

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Cererea depusa de mine la job arata asa:

Catre S.C. XXXXXXXXXX
Domnului director XXXXXXXX

CERERE

Subsemnata XXXXXXXX, angajata in cadrul firmei XXXXXXXX din data de XXXXXX cu contract de munca pe perioada nedeterminata, solicit a-mi aproba plata unui salariu de baza suplimentar pentru nasterea copilului XXXXXXXXX, conform urmatoarelor prevederi legale:
- art.2 ,art.3, art.51, art.100 din Contractul Colectiv de Munca Unic la nivel national, pe anii 2005-2006, nr. 2001/2005 din 31.01.2005, publicat în Monitorul Oficial, partea V nr.1 din 22.02.2005
- art.11, art.238, art.239 si art.241 din Codul Muncii
- art.8, art.11, art.24 din Legea nr. 130/1996 privind Contractul Colectiv de Munca publicata in Monitorul Oficial nr. 184 din 19.05.1998

Anexez certificatul de nastere al fiului meu XXXXXXXXX.

Va multumesc.

Cu stima, data depunerii

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

eu nu am prea inteles: putem primi inca un salariu de la servici? Explicati-mi si mie Asta pe langa concediu?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

da, mai poti primi un salariu de baza de la servici, asta dc nu sunt scartari, ca nu toate firmele dau sau respecta prevederea asta ... eu tocmai am trimis cererea, sunt curioasa

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Chris, pai daca as mai face si mi-ar exploda sanii cu totul...Multumesc de sfat dar sa incerce altele...
Hai ca m-am distrat copios...

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

sa vedeti scandal in herastrau...grigore cu ochii dupa oana, dmiic scandal, adinutza scandal...o da ramana david de ralumat sa i impace...
ruxandra habar n am cand ajungem la mare...eu tot sper dar nu pot sa bag mana in foc....
fug

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

mare unde se mai gasescte flatulin? am o prietena cu galma de o luna cu colici toata noaptea...si nu merge decat flatulinul pe care nu il mai gaseste prin zona ei...daca stiti...

[dia] pai bine ma cuscra, asa ma sustii tu? eu sunt f linistita pt ca stiu ca a fost ultima. de multe ori mi a zis alex hai sa ne lasam dar nu am vrut niciodata, pt ca stiam ca nu am motivatie. si nu are nici o legatura cu discutiile de ieri de pe forum...eu de obicei sunt f 'self-centered'..si are legatura doar cu mine... dar hai sa lasam asta...pun si eu poze noi imediat, daca vrea si monsieur... va

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

La mine acasa....., ca mi-am facut rezerva de 3 flacoane, iar intre timp fiu-meu a facut alergie....cand l-a dat ma-sa prea mult in timp prea scurt. Si e valabil numai pana in aprilie.....il donez!!!!!!Numai sa dea o fuga dupa el, ca eu nu ies pe vremea asta. In farmaciile din Bucuresti nu se mai gaseste, cica s-a terminat stocul si nu se mai importa. Iti dau un PM cu mobilul meu.

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

am postat la cap trecut dar...

inainte de toate:
in dimineata asta am fumat ultima tigara daca ma mai bate vreun gand vreodata dati cu pietre sau
]

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

quote:

am postat la cap trecut dar...

inainte de toate:
in dimineata asta am fumat ultima tigara daca ma mai bate vreun gand vreodata dati cu pietre sau
]

TINEM PUMNII,sa te tina...si sper sa nu vezi cit de tare te-as putea bate....Asta ca te sperii putin...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dia, noi stam in Lipovei, pe langa Blitz. de obicei duminica mergem la Deta la socrii, pentru ca este curte si casa spatioasa si se pare ca Adei ii e bine acolo, dar binenteles ca vom mai sta si pe acasa. Noi nu avem parc si ma plimb printre case, pana spre kapa, terra.
Ar fi interesant sa ne intalnim si noi, din cate am citit si Dia_bi e din tm si Dorsilia.
La nunta si eu cunosteam 2 gravidute:una colega cu mine de munca(Cosmi)si cealalta sotia unui fost coleg de liceu: sa nu-mi spui ca ai stat cu mine la masa???/ Se vedea burtica la nunta?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by ruxandra_sb
Dandusa, cand om veni prin Cta te vezi si cu noi ??
Si sa stai linistita, avem neamuri.. le-om stresa pe ele; nu venim pe capul tau.

Mor de nerabdare sa va cunosc...Ne vedem noi cumva...

Poze Dandusa

Mergi la inceput