Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Dia1609 spune:
ralumat si eu asteptam 3 luni sa terminam cu colicii ... da' dc zici ca ii tb sampanie la 3 luni, ma mai gandesc
... maine facem si noi 3luni, sper sa nu sarbatorim si noi cu cate 50, sau 70 ml 
ruxandra, concurenta zici?
... da' vezi ca Oana e promisa si imediat citeste dmic forumul si se sesizeaza ![]()
cat bonnisan ii dai lui grigore pt posta de mancare ... eu ii dau Oanei 15 pic de 2 ori pe zi, e suficient?
chris, la noi n-a functionat metoda ta pt sporirea lactatiei... am incercat-o si pe asta
... ba mai mult, am pirdut si aia 20 ml pe sutien 

Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
porumbita80 spune:

Felicitari sarbatoritilor de azi
Voinicul meu a dormit foarte bine de la oo pina la 10 bine eu bagat bb in somn pe la 5 si apoi pe la 9.
Aseara a facut scandal rau de tot.
Sa va zic ce am patit aseara cu el :am pus intre perne cum ii zic eu pe tron asa fac un tron din perne si pina am venit de la bucatarie baiatu meu era la marginea patului am ramas masca cum a juns el stie.Sta bine in fundulet dar intre perne capul il tine foarte bine si se intoarce pe o parte ii place sa se rostogoleasca si mai nou rade cu voce cand il pup pe gatulet.
la toata lumea activa
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
luly spune:
Salutare fetelor!
Dianocica felicitari pt hotararea luata. Cand apare ispita
sa ne anunti ca sa te sustinem 

Donia, Auras_v si eu ma mai incurc in nume dar intr-un singur sens, adica ii mai spun Isabelei Diana dar pe Di nu am strigat-o (inca) Isabela. Auras_v imi plac "numele" fetitelor tale (Kiki si Bubu)- voi le-ati ales? Si noi ii spunem celei mari Didi pt ca ea si-a ales numele asta iar pt cea mica asteptam sa creasca ca sa-si aleaga si ea numele.
Oanacat ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin .
Danita ai dreptate cu babele. Bine ca ne-ai amintit si pt ca eu de obicei uit imi aleg mereu in functie de ziua nasterii adica pe 8 (26 -> 2+6).
Chris80 mersi pt pont
. O sa ma apuc sa-l fugaresc pe tati prin casa
ca eu sunt aia disperata ca raman fara laptic.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
Ralumat spune:
Aseara m-a pus nu stiu cine sa ma uit la un film. Aseara insemnand pe la 16. Ca sa fiu sigura ca ma lasa, l-am tinut in brate, iar el s-a alintat cu suzeta pana la 19. A urmat masa, somn din nou. Masa la 22, la 2, la 6 - intre, somn. Ei bine, cine tipa si chiuia cel mai tare la 6? Fi-meu, ca doar era ziua lui! 

Cand era somnul mai dulce. Dar macar ne-am razbunat pe vecinii care au petrecut pana la 2! Diseara gata, ii fac program, sa aiba chef de chiote mai pe la 9, asa....
Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
Dia1609 spune:
MAIA de mihaela_p
MARA de bulisor
DAVID CALIN de ralumat
dianocica, felicitari pt hotararea luata! daca nu te tii de ea, sfatul meu e sa nu zici nimk pe aici ca te astepata fetele la
![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Cererea depusa de mine la job arata asa:
Catre S.C. XXXXXXXXXX
Domnului director XXXXXXXX
CERERE
Subsemnata XXXXXXXX, angajata in cadrul firmei XXXXXXXX din data de XXXXXX cu contract de munca pe perioada nedeterminata, solicit a-mi aproba plata unui salariu de baza suplimentar pentru nasterea copilului XXXXXXXXX, conform urmatoarelor prevederi legale:
- art.2 ,art.3, art.51, art.100 din Contractul Colectiv de Munca Unic la nivel national, pe anii 2005-2006, nr. 2001/2005 din 31.01.2005, publicat în Monitorul Oficial, partea V nr.1 din 22.02.2005
- art.11, art.238, art.239 si art.241 din Codul Muncii
- art.8, art.11, art.24 din Legea nr. 130/1996 privind Contractul Colectiv de Munca publicata in Monitorul Oficial nr. 184 din 19.05.1998
Anexez certificatul de nastere al fiului meu XXXXXXXXX.
Va multumesc.
Cu stima, data depunerii
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
eu nu am prea inteles: putem primi inca un salariu de la servici? Explicati-mi si mie
Asta pe langa concediu?Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
luly spune:
Am ramas restanta de ieri cu urarile:
LA MULTI ANI
Kokorino sa-ti traiasca harbujeii, sa fie sanatosi, sa te bucuri de ei si sa aiba noroc in viata.
Gabriela Bianca de Iasmi
Pt sarbatoritii de azi:
LA MULTI ANI
David Calin de Ralumat
Maia Andreea de Mihaela_p
Mara de Bulisor
Si pt cei nascuti pe 29,30,31:
LA MULTI ANI
Alessia de Adinazot
Tiberiu Mihai de Atudor
Mario Gabriel de Porumbita80
Matia Stefan de Somleac
Tudor de Danita
Oana de Dia1609
Ada Natalia de Bebinuta
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
[quote]Originally posted by Ralumat
Asa...mi-am luatsi sunt pe pozitii.....
Bebinuta, ai luat Fortral in maternitate? Iarta-ma, dar nu imi amintesc, ai avut ceva complicatii? Ca sotul meu primea Fortral cand am fost arsi si...il punea in fund, ditamai barbatu' de aproape 100 de kg! De atunci traiesc cu impresia ca e foarte puternic calmantul asta.
Ralucalui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
bebinuta, de ce ai luat fortral? ca asta e morfina curata ... stiu ca se da in ultima faza de cancer, a luat bunicul meu
Dia
de
Oana (29.11.2006)Sunt nebuna, am scris fortral: ketonal voiam sa zic, dar si eu stiam de fortral tot asa de la bunica mea.
pai asta am primit injectabil. Am facut cezariana. Nu am intrebat de ce, se pare ca nu puteau altceva sau ceva de genul asta. Mie mi-au bagat perfuzii cu masa trombociatra si sange. Aveam trombocitopenie si dupa operatie am avut trombocitele f mici.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
danutz spune:
Neatza la o alta zi inorata!!!
Bambo, dintisori? deja? Doamne, speram sa mai treaca ceva timp...cum e? ca sa stium la ce sa ne asteptam comparativ cu colicile...
Cum mai esti Bebinuta? Da, se mai primeste un salariu bonus de la servici care nu are nici o legatura cu banii de la stat. Dar daca nu faci cerere nu primesti nimik...asa ca, da-i inainte, cere-ti drepturile.
Madaluta, daca alaptezi exclusiv de ce sa-i mai dai ceai? Lasa copilul in pace, numai daca-l doare burtica e recomandat ceaiul, in rest...traiasca lapticul!!!
Lavyada, te asteptam cu povestile mai des...viata ta nu-i o telenovele, e o viata de femeie greu incercata...si nu ne plictisesti deloc!
Ralumat, pune baneocin pudra sau unguent. Daca e inflamat rau, putina bethadina. Si sa-ti traiasca puitul, hai La multi ani!!!
Chani, pai, in afara de supozitor, compres e reci pe locul cu pricina daca vezi ca e rosu sau incepe sa se umfle. M-am gasit eu sa dau sfaturi...ca la noi nu a fost cazul!!!
Fetelor, eu sunt cam suparata, fiindca puiul meu iar s-a iritat. De data asta nu am schimbat uleiul...Pur si simplu...Pe burtica si pe exteriorul manutelor si picioruselor. L-am sunat pe pediatru si mi-a zis sa-l dau cu Advantan Milk. Cand am citit prospectul...surpriza...a se administra bebelusilor peste 4 luni!!!
Sun iar pediatrul care-mi spune ca nu-i nimik, nu e interzis la bebeii mici si sa-l dau cu incredere...mie totusi nu-mi vine sa-l dau...Nu da semne ca l-ar ustura sai sa aibe un alt disconfort.
Voi ce ziceti?
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
dianocica spune:
mare
unde se mai gasescte flatulin? am o prietena cu galma de o luna cu colici toata noaptea...si nu merge decat flatulinul pe care nu il mai gaseste prin zona ei...daca stiti...
[dia] pai bine ma cuscra, asa ma sustii tu? eu sunt f linistita pt ca stiu ca a fost ultima. de multe ori mi a zis alex hai sa ne lasam dar nu am vrut niciodata, pt ca stiam ca nu am motivatie. si nu are nici o legatura cu discutiile de ieri de pe forum...eu de obicei sunt f 'self-centered'..si are legatura doar cu mine... dar hai sa lasam asta...pun si eu poze noi imediat, daca vrea si monsieur... va 
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

si sunt pe pozitii.....