Bucurii de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bucurii de 28, 29, 30 si 31. Sa cresteti mari!

Eloise, in cazul in care copilul ia in greutate si nu-si schimba comportamentul nu conteaza cat regurgiteaza. La noi, inca de pe la 2 luni am avut problema asta, de fapt el nu numai ca regurgita ci si vomita, pt ca la 2 ore dupa masa nu mai poti sa spui ca e reggurgitare. Oricum cantitatile eram imense, uneori aveam impresia ca nu mai ramane nimic din ce a mancat, dar el a luat in greutate, e vioi si dupa discutii cu mamici si o pediatra m-am linistit. Eram tot timpul cu babetici dupa noi si carpe la greu. Schimbam randuri de haine atat la bb cat si la mine. Acum e mai bine de ceva vreme doar.
O sa trimit si eu poze cand vom avea. Da inca nu avem nici dintisor si nici nu sta singurel in fundic, doar tinut.

Gety, nici Bogdi nu se rostogoleste inca si mai cateva zile si are 6 luni. Daca e pe burta se intoarce pe o parte, dar atat. Si asta pt ca nu prea-i place pe burta.

Anca, faine poze. Smechera fata ta. Bine ai venit printre noi.

Adriana, nepotzica mea a purtat 2 luni chilotei dinaia speciali pt displazie de sold si acum e ok. Cu cealalta problema nu ma stiu, imi pare rau, poate totusi se rezolva de la sine.

Noi mancam din ce in ce mai bine. Inca doar piure de morcov, cartof si patrunjel, la care pun putin laptic de la mine. Duminica seara incepem si cu orez si mai introducem cate o leguma noua.

Am o intrebare, voi apa plata le dati la bb? Eu nu ii dau inca nimic, nici macar ceai (avand in vedere ca nu accepta sticla). Are oare nevoie daca am inceput cu mancarea si de alte lichide in afara de laptic de la mine?

Iarasi Bucurii???????? Suntetzi rele, faceti pofte. Eu tot nu am primit inca si asa ma enervezzzzzzzzz.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastră mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alexutza, Dulcopic se ia asa: o jumatate de picatura/kg, deci 1 pic la 2 kg. Duphalac: 2,5 pana la 7,5 g, asta inseamna de la o jumatate de lingurita la o lingurita jumate, dupa varsta.

AncaMT pai tu lasi o fata asa frumoasa zi zambitoare sa fie nevazuta de celelalte BUCURII? E super dulce, iar prima poza e preferata mea. Si nu mai sta in umbra, intra aici la discutii!

APEL catre mamicile care, din varii motive, stau in umbra! Iesiti fetelor si scrieti, nu va ganditi ca n-aveti nimic interesant de zis ca nu-i asa! E loc pentru toata lumea.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Lili, Bogdi incepe sa faca solzisori in cap, cu ce sa-l fac? Exista ceva la farmacie? Mersi.

Mergi la inceput

Flavia, macar la mail ti-au rspuns cei de la "Bucuria"?

Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flavia ramona

Lili, Bogdi incepe sa faca solzisori in cap, cu ce sa-l fac? Exista ceva la farmacie? Mersi.

Daca vrei ceva produs in farmacie, iti trebuie VASELINA SALICILATA 1%. Se aplica pe capusor cu 1/2 ora inainte de baita...iar dupa baita se piaptana parutul cu pieptan de copii.

Produse cosmetice sunt mai multe, fetele ziceau parca de samponul Klorane c-ar fi bun.

Aaaaaa Pufy stie sa-ti zica mai multe despre vaselina salicilata, ea a postat mai demult despre asta.

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Flavia - cam ce-ai pofti tu de la Bucuria? Pot sa-ti fac rost cam in 3 zile de cand imi spui.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Lili mersi. O sa vorbesc si cu Ioana c oricum vineri sau sambata au aradencele din nou intalnire.

Cristina, pai eu am gustat doar Bucurii si nici macar alea nu mai stiu de care au fost asa ca cat mai multe feluri ... da tu de unde faci rost? Si cum facem sa mi le trimiti? WAW ca deja salivez .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

flavia-ramona - ai PM de la mine.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

MamiLili - sar'na - am luat Duphalac, scrie pe prospect 5 ml dimineata, asa ca astept pana maine!!!

AncaMT - BINE AI VENIT!!! si sa stii ca nici eu nu scriu de foarte mult timp, dar sper sa fiu de folos mamicilor si bebeilor..si pe de alta parte am primit la randul meu sfaturi ff bune de la mamici!!! - sa-ti traiascaa papusica, dulce foc!!!

Marina - deci asa,da?????

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleńia spune:

anca e super fetitza ta
e tare zambareata de ce ai stat atata in umbra fara sa o arati?
meriti sa fii pedepsita
imi pare rau dar nu stiu sa spun nimik despre ce ati intrebat voi fetelor
de la noi(in special darius
)

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput