Bucurii de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
alexutza_26 spune:
Asa e, MamiLili...ce sa-i faci daca asa ma cheama si il mai aduc si pe sot..ca sa fim doi mosi Ene, poate ajuta la ceva!!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
cri19 spune:
Pup toate mamicile de bucurii si va multumesc din suflet ca nu ne-ati uitat (chiar daca aparem ft. rar) si ne-ati urat .
ITZY-BITZY sa-ti traiasca Ana-Maria,sa fie sanatoasa si papacioasa si la diversificare .
ADRIANA MICA imi pare rau ca aveti probleme;uite de la noi o si un sa va treaca repede.
PUFYMIC de ce nu esti in apele tale ?Nu-mi place de tine asa suparata, m-am obisnuit sa fi mereu vesela si plina de energie pozitiva.
ELOISE,RAMOMAR ca mi-a fost tare dor de voi.
alexutza_26 spune:
Astazi au cam lipsit......
Marina - sper sa fie bine cu Maruca de la noi
Scumpik - cum te mai simti, esti mai bine???? Luca.
Ramonar - cred ca a fost frumos la Oradea...ati iesit ca fetele la plimbarica????
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
cri19 spune:
Sa va mai povestesc cate ceva si despre noi.Avem la 6 luni 8600g si 70cm;la ochisori pana la urma are canalele lacrimale obturate si ni s-a recomandat interventie sub anestezie generala,dar am amanat-o pana in jur de un an in speranta ca pana atunci poate se rezolva de la sine problema;la capitolul diversificare nu stam prea bine pt ca in afara de pere, nu prea mai vrea mare lucru (cateodata il pacalesc la supica si legume pasate),asa ca deocamdata tot tata sa traiasca, pt ca tot lapticul furnizat de ea e baza.Dintisori nu avem inca;la statul in fundulet progresam,aproape ca a reusit sa nu mai cada intr-o parte vreo 2 min.Cam atat despre noi.
Multa sanatate tuturor si spor la descoperit gusturi si pozitii noi, iar dintisorii sa va iasa fara dureri.
Sephora spune:
Cri sa dea Domnu sa nu fie nevoie de operatie.Ce bine seamana Antrei cu taicasu (la fel ca si la mine) avem si noi salopeta de blugi din aia de la Z acum insa i-a ramas mica.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
matahut spune:
Alexutza....m-ai prins , scuze....eram prin preajma!
Am tot citit, am tot citit, dar nu apuc sa raspund . Pur si simplu ma depasesc evenimentele. Nimic nou, dar sunt atatea de facut
Nu am apucat sa imi notez raspunsurile, air acum nu mai apuc sa ma uit in urma
Din amintiri....Adriana, imi pare tare rau sa aud ca nu sunteti tocmai bine. Ma intreb, oare nu ar fi bine sa mai ceri o parere?????
Am vazut poze, multe poze....Festina, Cristina s.a (memoria ma lasa ).
Tanima, Mos Ene ne viziteaza pe noi cam o data la doua zile. Nu, de fapt, ne viziteaza zilnic, doar ca in unele nopti...nu sta locului iar Maruca se tot trezeste. Lasa ca pun eu mana pe el
Itzy, BRAVO, sa cresteti mari si sanatosi! Noi ne cantarim maine ca daca luna asta nu e 29.....
Multumim pentru urari, asemenea pentru toate bucuriile de 28, 29, 30 si 31!!!!!
Apropo de Bucurii....Am avut azi noapte un cosmar.....Am visat ca m-am dus la magazinul Bucuria si ....dadusera faliment Mai erau doar cateva bomboane mucegaite
De 2 zile m-am apucat si de ceva gimnastica la domiciliu Sa vedem cat m-o tine si cu ce rezultate
ca Maruca nu mai are rabdare!!! Sta in brate la mine si plange!
Ma duc sa incerc sa o culc ca ar cam fi ora.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
ancaMT spune:
Buna fetele!! Gata!! m-am hotarat sa scriu si eu, dupa o foarte lunga absenta, din perioada de sarcina, v-am citit, am folosit unele sfaturi, dar stateam in umbra. Si ce m-a facut sa scriu ? Albumele voastre cu statul in funduletz si celelalte.. pentru ca vreau si eu sa ma laud cu fata mea luciana maria , sper sa mearga linkul.
Si apropo de albume mai propun si eu unul piciorusele in gura
Noi suntem bine in rest.. o sa va dau mai multe detalii dupa ce venim de la controlul de vineri. Avem 5 luni si 10 zile deja.
va pup pe toate
CristinaGoji spune:
Anca, draga, apai tu asa madrete de fata ai tinut ascunsa?
Si noi facem balonase
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Apropo de Bucurii....Am avut azi noapte un cosmar.....Am visat ca m-am dus la magazinul Bucuria si ....dadusera faliment Mai erau doar cateva bomboane mucegaite
Nici o sansa!!!! Cu atatea amatoare de BUCURII, cred ca in curand o sa-l intreaca pe Bill Gates la venituri.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
matahut spune:
Anca, bine ai venit
...cuvintele sunt de prisos!
Presimt ca vom avea cele mai frumoase albumase!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)