Bucurii de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
tanima_i2002 spune:
quote:
Originally posted by GETY
Buna dimineata si de la noi. Am citit in graba din urma. Ieri nu am reusit sa intru pe forum din cauza unei probleme.
Am umblat ieri dupa o pompa pt. san, am gasit la a sasea farmacie sa cumpar una, e de la Baby Nova. Si am mai fost pe la dr. de familie dupa trimitere la oftalmolog. Am fost cu ea la alt dr., dar abia peste 3 saptamani se poate umbla la ochisor, pentru ca o luna dupa vaccin se face pauza.
Ce sa zic, bebelina mea nu se rostogoleste inca. Am citit de alti bebei rostogoliciosi mai mici decat ea ca varsta.
Mirabela, bine ai revenit si sanatate lui Davidutzu.
Mexxa, se vede f. bine in poza. A spart gingia?
Flavia Ramona, nu am mai luat Paracetamol deloc, iau numai Faringosept.
Adriana mica, multumim pentru precizari.
CristinaGoji si eu cred ca baietelul seamana cu tine. Poti sa-i spui sotului de pe acum.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Sa imi mai aduci aminte sa iti pun o poza cu rostogolirile pe care le face Rares la fizioterapie. El se rostogolea si inainte, dar de cand face si acolo in 2 sec este de la mjl patului la margine. Acum nu am prea mult timp ca plecam la spital dar diseara poate reusesc.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
tanima_i2002 spune:
ANUNT!
PIERDUT MOS ENE CINE IL GASESTE SA IL MULTIPLICE SI SA IMI TRIMITA DOI.
poze diverse
mami_so06 spune:
O rugaminte pt cele care au anuntat varsta aparitiei dintisorului sau varsta la care bb sta in fundic, si totusi nu s-au vazut pe listutza: sa se re-anuntze! Imi cer scuze ca nu am retinut/notat datele...si acum mi-e greu sa caut in urma
tanima_i2002 spune:
quote:
Originally posted by eloise
Cristina, am vazut pozele cu tizul nostru...ce sa spun, este tare dulce, si tu l-ai fotografiat in ipostaze foarte simpatice! Vezi ca te pricepi?(ca spuneai ca nu-ti place sa faci poze). Fetita care-l tine pe Vladic in brate e sora ta? Ca semanati bine bine...
Roxanae felicitari pt progresele Rebeccai!
Am si eu o intrebare: cat e normal sa regurgiteze bebeii? Ma cam ingrijorez ca Vladut scoate laptic si de 3 ori dupa masa. Cateodata iese asa ca o "branzica", lapte in curs de digerare din stomacel, alta data iese un lichid apos ca zerul... Scoate lapte in catitati destul de mari, dar nu chiar cat sa ma intreb daca a mai ramas ceva in burtica... Spuneti-mi va rog ai vostri cat regurgiteaza si daca e cazul sa ma alarmez.
Acum o invitatie pe care am mai facut-o:
Daca vreti albume tematice (gen: Albumul degetelelor delicioase, Albumul dintisorilor, Bucuriile asezate in funduletz etc... orice sugestie e binevenita) trimiteti fotografii pe contul comun de yahoo: mamicidesept_oct2006@yahoo.com. Eu le voi organiza in albumase si voi pune linkul pe prima pagina. Haideti sa ne mobilizam si sa ne organizam un pic, ok? Data trecuta cand am propus asta toata lumea a fost de acord, dar nimeni nu a actionat . Fotografiile sa aiba un titlu explicit, de exemplu: "X, bebelusul lui Y".
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
Al meu vomita la greu, de cate 4-5 ori dupa masa uneori. Alteori papa si nimic. Nu am reusit sa fac in nici un fel sa amelioram situatia. Asa ma supar cand vomita!!! Dar asta este, mergem mai departe.Bine ca e sanatos si ia bine in greutate.
poze diverse
MamiLili spune:
Mexxa, daca tii neaparat la ideea ta, se pot copia link-urile cu poze de la mamicile care sunt de acord cu asta si se pot pune aceste link-uri pe prima pagina, in listuta bebelusilor, acolo unde le sunt scrise numele. De exemplu, daca vreau sa-l vad pe Sebicu al tau, ma duc la prima pagina si dau click pe numele lui...astfel deschid albumul lui din Webshots sau Yahoo.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
lilina spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Am aparut si noi cu intarziere.
Din pacate nu avem vesti prea bune: echo la rinichi a iesit ok, insa echo de sold arata o intraziere in dezvoltarea articulatiilor. Mai precis, unghiul articulatiei soldului este mai ascutit decat ar trebui, iar daca nu remediem situatia, este posibil sa se agraveze in momentul in care incepe sa mearga. In consecinta, timp de 2 luni vom purta "un chilotel" special (ca sa nu zic proteza); in plus, nu avem voie sa il punem in fundulet, ci doar in unghi de 30-45 de grade, pe perioade scurte de timp. Imi vine sa plang de ciuda, dar asta este, nu avem incotro!
Si pt ca echo la rinichi a iesit bine (deci nu avem reflux), chirurgul a propus sa il operam de fimoza, ca sa eliminam si aceasta posibila cauza de infectie urinara. Oare nu este prea devreme pt asa ceva?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
of...imi pare rau de problema asta cu proteza
la fimoza - pediatra noastra ne-a zis ca daca nu se rezolva pana
la 6 luni, ne trimite la un medic de la Grigore Alexandrescu care
nu opereaza, ci ii rezolva problema cu pensa - fara operatie
intr-adevar fimoza se opereaza dupa 6 luni
eu am vazut in spital copilasi la 2-3 ani internati pt.aceasta problema
daca poti s-o rezolvi fara operatie, ar fi cel mai bine
pt.ca operatia se face sub anestezie si e bine s-o eviti
multa sanatate lui Dudu mic
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
ANUNT!
PIERDUT MOS ENE CINE IL GASESTE SA IL MULTIPLICE SI SA IMI TRIMITA DOI.
Alexutza zicea ca te poate ajuta.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
alexutza_26 spune:
Itzy - felicitari pt bebelina mancacioasa...si s-o tineti tot asa!!!!ouuu si asta numai cu san!!!!bravooooo
Fetelor eu sunt cam suparata - este FOAAARTEE constipat..am tot incercat de 2 zile sa il tot ajut...mi-e ca il dau cu totu peste cap, daca mai incerc multe...si para, si zeama de portocala (asa s estramba micutu'..eu n-as bea asa ceva!!!) si multe supozitoare....simt ca mor de mila cand il vad cum ar vrea sa faca dar nu poate....cred ca totusi de la morcov, care constipa? - cel fiert sau sucul de morcovi???
Stiu ca Ramonar a avut problema asta cu Patri, dar nu stiu, nu am retinut cum i-a dat de cap!Parca zicea ceva de Dulcopic sau Duphalac, parca tu MamiLili i-ai recomandat Duphalacul...cum se ia, cat se da....ca ma duc acum la farmacie....
Astept un raspuns in disperare de cauza!!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
lilina spune:
mamici, pt.eco la sold pt.bebei, va dau eu un nr.de tel.
al unui dr.f.bun, de la medlife
o prietena de-a mea a fost la el si a fost super multumita
am inteles ca e cel mai bun dr.eco pt.copii
despre rezolvarea cu "2 pampersi" i s-a spus ca este o mare greseala
ca accentueaza mai mult problema
asa ca, inainte sa faceti ceva, mergeti la dr.
noua pediatra ne-a spus ca pana la 6 luni sa mergem la ortoped
sa-l vada si sa ne spuna daca e ok
ca in cazul in care exista vreo problema, sa o rezolvam din timp
ne-a trimis la Grigore Alexandrescu
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
mexxa spune:
Fetele din celelalte localitati care ati mai facut intalniri..va rugam trimiteti pozele pe mamicidesept_oct2006@yahoo.com pentru a putea crea un album al intanirilor de bb'ii.Multumim.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )