Bucurii de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaGoji spune:
Flavia Ramona - nu stiu daca trebe sa-i dai si apa daca-i dai si tzitzi. Poate intrebi la doctor? Eu am inceput sa-i dau lui Vladic apa fiarta cu lingurita, ca nu vrea s-o bea din biberon, desi el e obisnuit cu biberonul. Acuma tine sa bea apa direct din pahar. Si am incercat sa-i dau asa din pahar. Ii place mult. Cred ca e o joaca pentru el, dar macar bea apa. Jumatate din ce-i dau eu, ca cealalta jumatate o varsa pe bluzita.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
lilina spune:
Anca - bine ai venit
ai merita sa te pt.ca ai tinut frumusetze de fata ascunsa
glumeam. vroiam sa-ti spun ca e o frumoasa foc
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lilina
Anca - bine ai venit
ai merita sa te pt.ca ai tinut frumusetze de fata ascunsa
glumeam. vroiam sa-ti spun ca e o frumoasa foc
Are dreptate Lilina! N-am vazut de nu stiu cand fata asa frumoasa. Uite si de la mine ca sa te inveti minte!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
CristinaGoji spune:
MamiLili- mi-ai raspuns la intrebarea cu pozele, dar n-am inteles totusi ce-i mai important. Imaginea sa fie protejata fata de cine? Ar fi in pericol daca le aratam pozele pe net?
Poze
matahut spune:
Flavia, mie dr mi-a spus la Ana ca dupa ce ii dau sa pape piureutul sa ii dau sa suga (de sete, in loc de apa). O sa vezi ca bebe suge cat ii trebuie (adica partea de la inceput, mai apoasa).
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
MamiLili spune:
Cristina, sa fiu sincera, mi-am dat seama ca nu vreau ca mii de oameni (am avut mii de accesari ale pozelor) sa se uite la copilul meu oricand, datorita simplului fapt ca eu am pus un link cu pozele lui la semnatura. Plus de asta, poate-ti amintesti ce i s-a intamplat Mephalei sau lui Gripo. De aceea pun poze numai cand am ceva deosebit, sau la rugamintea cuiva. Si le las putin.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
CristinaGoji spune:
MamiLili - nu tin minte de Mephala si Gripo. Poate n-am citit capitolele alea. In fine, eu le mai las. Multumesc de raspuns.
Poze
Adriana mica spune:
Buna seara,
Multumim tuturor pt incurajari si pt urarile de sanatate!
Incerc sa va raspund: pediatra nu a vazut nimic ciudat la Dudu, doar ca ea isi trimite toti pacientii de 4 luni la dr. Stamate (Lilina, despre el este vorba?) pt echo de rutina la sold. Rezultatele suna cam asa: nuclei de osificare absenti iar unghiurile alpha si beta sunt mai ascutite decat ar trebui (in jur de 50 de grade, dar nu stiu care este valoarea standard). Concluzie: sold instabil. Toate chestiile astea sunt vizibile doar la echo! Ma gandeam sa repetam echo la Iosup, dar pediatra ne-a asigurat ca dr. Stamate este cel mai bun in domeniu. Sper sa aiba dreptate!
Am consultat si un chirurg (dr. Bogdan Andrei), care a recomandat din start "chilotel abductor" (din buretel, sau cam asa ceva), o alta varianta la folosirea a 2 pampersi (care nu stiu sigur daca este recomandata de toti medicii, in situatii similare). Asa incat, in albumul bebelusilor care stau singuri in fundulet, noi vom aparea peste vreo 2 luni, daca totul se rezolva!
Cat priveste fimoza, medicul chirurg ne recomanda sa o facem asa de devreme, pt a elimina o posibila sursa de infectie urinara. Nu stiu inca ce sa facem, as mai cere inca o opinie dar nu stim unde sa ne ducem.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
RO ANA spune:
Adriana multa sanatate si sa va faceti bine cat mai repede.In privinta statului in fundulet, iti inteleg frustarea pentru ca si Andrei probabil ca o sa mearga mai tarziu decat alti copii de varsta lui.Dar important e sa se refaca cat mai repede.
Despre decalotare noua chirurgul ne-a spus sa mergem dupa 8 luni, deoarece noi nu am reusit sa-l decalotam.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
floricel79 spune:
CristinaGoji, unde sunt bomboane Bucuria in Cluj????
Noi ne plimbam de obicei prin Grigorescu (aici locuim); daca stai in zona sau vii pe-aici hai sa ne intalnim, da-mi PM.
Despre noi pe scurt: 8500gr si aprox 70cm la 5 luni- alaptat exclusiv; la 5 luni jumate vom incepe diversificarea; de-abia astept.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)