Bucurii de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
CristinaGoji spune:
Floricel - inainte erau Bucurii intrun gang langa Central, dupa care s-au mutat, dar nu stiu unde si nu stiu dca mai sunt. Eu i-am zis la Flavia ca-i fac rost, dar nu din Cluj, ci chiar din patria Bucuriilor. Pacat ca nu stam mai arpoape. Noi stam in zona Garii si ne plimbam in parcul feroviarilor. Wow ce mari v-ati facut! Si calutul de unde l-ati luat?O fost scump
Si eu abia astept sa incep diversificarea, desi acum n-am timp de nimic, dar cand va trebui sa gatesc pt micut, oare voi avea?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Eloise super ideea cu albumele. Dar am o rugaminte, daca se poate, sa facem un album cu grasani, ca ei nici nu stau in fund, nici nu reusesc sa ajunga cu talpile la guritza ( ci numai cu genunchii) si tot asa, dar sa arate si ei ce pot.[D]. Eu ma inscriu cu fi-miu care se chinuie cu picioarele in sus de 2 luni si nu ajunge din cauza burtii dom'le. Dar sunt superbe si pozele cu chinurile lui.
Adriana nu inteleg de ce v-a recomandat operatie de fimoza? Dudu are probleme cu fimoza? Se decaloteaza bine? E totul ok? Nu stiu ce sa iti spun: poate pui o intrebare la " parintii intreaba", stiu sigur ca mai sunt mamici care au copii operati de fimoza. Dar din care imi amintesc descriau niste simptome pe care Dudu nu le are. ( ti le scriu pe PM daca vrei, sa nu ingrozim fetele pe aici ).
Anca ai o fetitza superba si poznasa. M-am indragostit, v-am vizionat de 2 ori pozele, sunt minunate.
Cristina ti-am admirat flacaul, tare smecher. Eu zica ca nu bate asemanarea spre taticul ci spre mamica.
Noi suntem bine, am fost la recoltat pisu, luni vin rezultatele. Multumim Lili[/] de grija.
[b]Pufy sa iti revina starea ta buna, cu care ne-ai obisnuit. Hai Nicolas, ridica-i moralul lui mami.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
ancaMT spune:
Multumim de cuvintele frumoase la toate, primim mereu complimente dar nu atat de multe si de frumoase. Chiar am fata frumoasa !!! Gata sunt increzuta !! Si va rog nu prea rau ca nu vb cu voi. Imi gasesc cuvintele mai greu din dorinta de a nu supara pe nimeni. Eu cred ca toate avem copii frumosi, cel putin prin ochii nostri asa se vad, si asa si trebuie sa creada si ei, poate or sa aiba mai multa incredere in ei, si prin urmare o viata mai buna.
despre diversificare am inceput cam la 4.5 luni cu suculet de mar si morcov, in care am introdus mai tarziu cereale (din proprie initiativa, ca am eu un fix ca nu e copilul gras). Noi papam tzitzi pt ca inca este si speram cat mai mult, ne sculam o data pe noapte in medie, dar avem si nopti cu mai multe sculari , si nopti intregi, linistite. Am incercat si supitza crema, ca doar asta ne place, si doar cu blenderul, si doar cand avem noi chef si foame maaaare !!! la 4 luni si o sapt aveam 7 Kg si 67 cm, sa vedem vineri si dimensiunile actuale. Cam atat despre noi .. pentru toate
eleņia spune:
quote:
Originally posted by floricel79
CristinaGoji, unde sunt bomboane Bucuria in Cluj????
Noi ne plimbam de obicei prin Grigorescu (aici locuim); daca stai in zona sau vii pe-aici hai sa ne intalnim, da-mi PM.
Despre noi pe scurt: 8500gr si aprox 70cm la 5 luni- alaptat exclusiv; la 5 luni jumate vom incepe diversificarea; de-abia astept.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
sati traiasca s so tineti tot asa
pupici
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
itzy-bitzy spune:
Inca unul si ma duc (mesaj adik nu altceva)
Mi-am facut o lista luuunga cu sarbatoritii zilelor de 29, 30 si 31. Le urez la multi ani, sa fie sanatosi si fericiti...dar mai ales BUCUROSI
Asadar: Maruca, Adelina, Ami, Ilinca, Darius, Julia, Alexandru, Tudor Alexandru, Alessia, Roberto
Anca bine ai revenit printre noi...Luciana este o haioasa si o frumoasa pare pusa pe sotii..si e nostima rau...
Liris poate te hotarasti si tu sa ne scrii iar ... uite cate fete au reaparut...Iti doresc iti traiasca baietelul Roberto (daca am retinut bine...pt ca am sters PM-urile) sa fie sanatos si fericit... pt ca si el este nascut intr-o zi de 30...
Floricel bravooo wowwww 8500 gr numai san...grozav...tu si Tasia...ca sa nu mai zic de Mephala...ce laptic bun aveti....
Ro-Ana ce ai mai facut cu dr.noastra Socosan? te-ai inscris la ea? ca deja aveti 6 luni...vezi ca daca faci infanrixul...vine ea acasa si ti-l face...nu te mai duci la policlinica...eu nu am fost niciodata acolo...mi-a venit numai acasa si la controale....
Flavia eu stiam ca nu e nevoie de apa cat alaptezi exclusiv...dar acum daca ai inceput diversificarea nu stiu....mai incearca cu supa strecurata....
Marina
Pufy hai lasa supararea si vino pe aici sa mai vorbim....ia zi cate compoturi si gemuri ai in balcon...ti le-ai aranjat?
Laliq mai pune si tu poze recente ca eu imi amintesc doar una in care era el cu o caciulita haioasa nu-i asa...sau ma insel? Oricum sunt sigura ca tot cu tine seamana cum iti spuneam...
Vauvaaaaaaaa tu pe unde esti? Te uiti la desene animate? Ala cu Bernard si Bianca nu? te vaaaad sa stiiiiiii!!!!!
Va pup ...noapte buna ma duc si eu la sotiorul meu
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Vauva spune:
Eram asa de obosita ca doar acum am avut timp de forum si m-am gandit ca doar va citesc si ma bag in pat dar Itzy mi-a readus zambetul pe buze.
Fetelor am vazut toate pozicile dar nu mentionez pe nimeni ca nu cumva sa uit pe cineva. Foarte frumosi copilasi avem!
Adriana imi pare tare rau de Dudu dar sa stii ca totusi si eu as mai cere o parere. Sanatate multa!
LA MULTI ANI BUCURII DE 28, 29!
Noapte buna!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
sheryll spune:
Buna seara !
Adriana imi pare rau ce a patit baietelul tau. Si mie pediatra mi-a dat trimitere cu Bianca la eco dar doctorita la care m-a trimis are program numai lunea . Parca m-a apucat frica .
Bianca sta si ea in fund singurica si nu mai cade, o sa fac o poza maine cu ea in fundulet . In schimb ea nu se rostogoleste deloc ......
Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)
Poze Bianca
Poze Botez Bianca
eleņia spune:
offffffffff mai toti bbicii stau in fundulet al meu parca il pun pe ace se foieste pana ajunge la orizontala e tare haios si nu vrea nici cum sa stea
in schimb daca las tine la verticala numai asa ar sta
intreb s eu pediatra uite ce face dudumiciul meu zic nui normal sa nu vrea sa stea in fund la care ea imi zice ca normala nu sunt eu cu chestiile astea
zice pai daca el de la o sapt tot sta numa tontoroi si isi tinea capul tu cum crezi ca vrea el sa stea in fund cand el da sa plece sal las sasi faca de cap(adica sal las la orizontala)si sal mai pun din cand in cand poate ii vine chefu daca nu asta e o sa mearga mai repede decat alti kupiluti
ma duc s eu sa dorm ca de la 3 de dimineata ma tinut al meu de straja
a era sa uit performanta lu dudumici a papat 150ml de lapte cu cereale + o portie buna de tzitzi
ce ziceti e harnic baiatul meu?
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
tanima_i2002 spune:
Seara buna!
Intru repede ca mi-e un somn de mor.
Gety am filmat un pic, nu se vede prea bine cum se invata rostogolirea. Fi-miu dupa fizioterapie este tare marait si in plus fiind singura acasa nu avea cine sa imi tina aparatul sa filmeze ca eu sa il manevrez pe barzaun. Sper ca pricepi ceva. O sa iti si explic: ii ridici manuta si il rasucesti tu de picioruse sa se dea de-a berbeleacul. Rarers acum 2 saptamani nu reusea decat sa se puna de pe spate pe burta, dar inapoi ioc. Acum parca este un titirez si nu mai am liniste ca in cateva secunde se invarte in tot patul, asa ca nu mai pot sa il las nici o secunda nesupravegheat si trebuie sa il pun in patut mereu.
Anca sa iti fie rusine ca m-ai lasat singura pitersteanca pe aici atata timp.
Fetelor daca va mai intereseaza suport de baie am vazut in ofertele de la Carrefour un suport super fain, acum nu stiu cum este in realitate, dar parea ok. Intrati pe sit-ul lor si vedeti in catalog.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni
itzy-bitzy spune:
stati asa ca am uitat pe cineva si nu puteam dormi de grija...
Alexuta incearca si cu ceai d emusetel...cateva lingurite...eu stiu ca morcovul fiert constipa...asta se recomanda si in caz de diaree...eu i-am dat numai zeama de la morcov fiert pt problema asta...
Cri mersi la fel...pupici lui Andrei sa se faca bine cu okisorii
Sephora si mersi
Elena si Sheryll stati linistite ca fiecare bb are ritmul lui...lasati-i sa se intoarca sau sa stea in fundulet atunci cand sunt ei pregatiti...eu nu ma grabesc deloc cu papusica mea...si acum e ca o zvarluga cu intorsul ...in fundulet se ridica ea singurica cand e la san...tot o sa stea in fund si in picioare toataaaa viata...si o sa o mai si doara spatele de atat stat macar acum sa stea la orizontala
Elenia e harnic rau dudumiciul tau
Vauva si eu care credeam ca razi cu soriceii pe acolo prin Finlanda... odihna placuta si tie si mie si tuturor de fapt
ma duc
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA