FIV 106
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
Monihai iubito!!!ca vineri facem chef! Dai de baut!!!si vezi ti locul caldut la odisee...si ocupat!Ai vazut ca sunt ok...ramane tot de ziua ta ET..asa cum preconizasem initial!!
Cris tie iti urez: sa fi prima fiv-oasa cu tripleti de pe forum!!!
Mihuta buna productia!!! la ora asta cred ca ai deja Bb-ici! daca poti imi zici si mie care e faza cu Et la 3 sau 5 zile...de ce anume depinde???
Sa va povestesc si eu dulcea mea calatorie de azi:
Deci, calculele mele..sunt pe prima varianta, adica:
duminica 04.03. opresc AC, in total o sa iau 23 de pastile
vineri 09.03. incep stimularea, am primit schema...raman doar pe suprefact si Gonal F ...suprefact o sa iau cel putin 7 zile...si Gonalul e doza mai mare, adica 150 Ui.
marti 13.03. primul eco din stimulare.
Chivu la fel de dragut, desi era pliiiinnnnnnn, am asteptat 2 ore ca sa intru. Ovarele emle arata super(dimensiuni de 1,9 cm..s-a indragostit de ele) era foarte incantat ca nu se mai vede ca am facut stimularea veche...si m-a intrebat daca am baut lichide multe, am zis ca eu beau 2l / zi. O sa-mi dea si mie progesteron injectabil dupa Et, in rest..mi-a ridicat moralul de numa...ca sunt tanara si am toata sansele, ca si randul trecut eu am reactionat foarte bine, ca acum sa nu mai fiu stresata ca vom reusiiii Nu am cuvinte...zboorrrrrrrrrrrr!!
PUSSI
danutza_c spune:
Sheri, feliciatri!!!!
Intru si eu dupa o absenta indelungata si ce vad? Te tot felicita fetele de vre-o 2 capitole incoace!
Sa ai o sarcina usoara, sa fiti sanatosi amindoi si gata, acuma ai intrat in vacanta mare inainte de a merge la "facultate"
Oana, tu pe cind?
gabiu spune:
sheri tulceanca mea, felicitari si sa ai o sarcina usoara si bb(i) sanatos(i). Ai grija de tine si protejeaza-ti burtica, e foarte pretioasa
vigi_lentu felicitari tie si sotiei si sarcina usoara. Ai voie sa si sarbatoresti azi
cris si tie felicitari
gabi
28+
gabitu spune:
Fetelor ce vesti bune!
Sheri felicitari , sa fi sanatoase si tu si samburelul/eii tai si sa ai o sarcina usoara.
Vigi felicitari taticule, sarcina usoara doamnei si un sanatos.
Cris ma rog sa fie acesta rezultatul final.
Moniland bafta multa si tie.
Bafta tuturor celor care sunt in analize, proceduri sau asteptarea rezultatelor.
Pupici
Gabita
stuart spune:
Sheri, FELICITARI SI SARCINA USOARA!
Vigi_Lentu, FELICITARI si voua si SARCINA USOARA SOTIEI!
cris86, FELICITARI si tin pumnii sa fie la fel de pozitiv si testul de sange!
Dariela si Mihuta, tin pumnii sa se divida frumos embrionii!
marrina, BAFTA MULTA maine la punctie si sa vii cu vesti bune!
M Oana, tu cand ai punctia? Hai ca pregatesc botoseii!
pussi, are dreptate Chivu, sigur va fi bine! BAFTA MULTA!
Danyalo si Rami73, imi pare rau ca unele analize va creeaza probleme dar se vor da ele pe brazda pana la urma!
Va pe toate si va doresc MULTA, MULTA BAFTA in ale FIV-ului!
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
madalina28 spune:
MARRINA iti tin pumnii maine la punctie o sa fii una din viitoarele mamici
MIHUTAsa ti se dezvolte embrionasii frumos si sa se lipeasca la mamica lor in burtica
CRIS cum te simti ca viitoare mamica sincer cred ca si testul din sange o sa iasa la fel de bun ca al SHERITREI!!!
Madalina
si maine e o zi...