FIV 106
Raspunsuri - Pagina 4
marrina spune:
Felicitari Sheri
Felicitari Vigi
gabitu, cris86, madalina28,Madalina M, rami73
aurel_cris Imi pare rau dar nu stiu sa-ti raspund. Poti doar sa intrerupi naturistele pe care le luai si sa vezi ce sa intampla.
dana_p N-am idee ce embriolog e saptamana asta. Stiu doar ca Dariela a avut-o luni pe Dascalescu iar mi-e mi-au spus ca miercuri e cocei. O fi vreo exceptie. Dar sper sa fie de bine.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
pussi spune:
cris, am citit bine??FELICITARI!! ASTA SUNA A TRIPLETI[wow] l-ai repetat?? cand il faci ep cel de sange??
PUSSI
mihuta spune:
Feliciari lui shery si vigi, sarcina usoara si bebelusi sanatosi.
Eu azi am facut punctia si avem 12 foliculasi grasunei. Maine aflam cati s-au fertilizat si daca facem transfer la ziua 3 sau 5.
<
Multa bafta tuturor!
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
M Oana spune:
Sherica imi pun tinuta de nasa mare si vin sa te iau cu lautarii de la job, sa mergem sa sarbatorim VESTEA CEA MARE.
Beyyyy, la cat am tras impreuna si la cate cuvinte de incurajare am avut in mine pana acum, la cate saltele am tot pregatit pentru caderile de sus, acus, in culmea bucuriei, parca nici mie nu-mi vine sa cred ca nu mai e cazul de nicio vorba inteleapta si de niciun colac de salvare.
Noi oricum am fost cu zambetul pe buze la fiecare etapa, indiferent cat de intortocheate ne-au fost cararile, dar acum, la REUSITA tre' s-o facem lata.............
Ioanatugs spune:
SHERI DRAGA FELICITARI DIN INIMA !!! SARCINA USOARA SI BEBEI SANATOSI !!! SI EU ZIC CA SI M_OANA CA TREBUIE SA DAI DE !! ORIUNDE VA VEDETI, DATI UN SI VIN SI EU!!
Vigi felicitari!!!
Delia21 spune:
Asemenea vesti sa tot citesc!UHU!!
vigi_lentu spune:
Sunteti fantastice si va multumim la toate.
Am ramas lemn cand am deschis forumul.
Nu va puteti inchipui ce a fost la nevastamea la sevici in frunte cu Dna Deni (sefa lor) care a si dat anuntul pe forum si pt care ii multumim pt spijin mai ales moral acordat.
Sincer sa va spun am noroc ca nu se transmite tremuratul scrisului prin tastatura. Parca imi este frica sa ma bucur pt ca nu stiu exact ce urmeaza. Probabil o sa mai facem un test peste 2 zile si ecografie din cate am inteles pe 12 martie.
Sper ca pasul mare sa fie facut.
Nu pot sa va spun decat sa nu renuntati si sa aveti incredere in voi in primul rand pt ca se poate.
Sper sa fie bine in continuare
Felicitari Sheri!
va pe toate
Moniland spune:
Mai fetelor, nu ma "enervati" ca imediat ma duc sa-mi fac si eu un test, dar sunt abia in ziua a 8-a de ET. Nu are cum sa apara ceva. Imi amintesc cum si-a facut Adhnana testul din urina in ziua a 8-a si era negativ si atunci tot aman si aman. Poate totusi vineri daca nu voi mai avea rabdare . Va fi in ziua 11 va fi relevant ? Ma refer la beta hcg.
Pussi, am inteles ca ai avut o calatorie reusita. Bravo!
Aldolina, daca ar fi numai contabilitate ar fi fix-pix, ii bag direct in stresul de licitatii .
Dariela, frumoasa productie. Stai mult mai bine decat stateam eu la vremea aceea. La mine doar 4 s-au fertilizat din 11 recoltate. Multa bafta sa ai!
Monica
cris86 spune:
PUSSI,acum am citit si eu, bravo super vesti,ma bucur ca esti bine.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Kariris spune:
Moni, hai ca tu urmezi! Trebuie sa reusesti si tu de data asta!
tin pumnii.
Pe mine cand m-a sunat Sheri azi sa-mi spuna ca a reusit nici macar "felicitari" nu am fost in stare sa-i spun...am fost asa emotionata, am retrait clipele cand imi spunea Cocei ca am reusit si i-am spus Sheritrei ca pe mine m-a apucat tremuratul si nu mai pot sa vorbesc si o s-o sun eu mai tarziu. O fi zis ca-s nebuna... mi-a luat ceva timp sa-mi revin din bucuria imensa in care ma "trantise" Sheri, timp in care mi s-a ars gratarul pe foc...
tuturor fetelor care se pregatesc de fiv, ori sunt in tratamente ori asteapta rezultatul MULT NOROC!!
lachi 15+ Karina Iris