FIV 106

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Sheri , Vigi_lentu & doamna sa

FELICITARI !!!!! din toata inima
Copii sanatosi, frumosi, destepti si norocosi sa aveti !

Deja ziua asta mohorata s-a facut mai frumoasa . Ma bucur ENORM de mult sa aud asemenea vesti. Dumnezeu e mare. Sper din tot sufletul sa trageti piciorul si sa luati cu voi , la odisee, cat mai multe fete care sunt acum in focuri. Eu una le tin pumnii!!!!

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Buna fetelor!
La cat sunt de ametita nici nu am vazut ca capitolul FIV 105 s-a incheiat si a inceput altul numai cu vesti bune. Sa dea Doamne Doamne sa o tinem tot asa si toate sa ne implinim visul!
Eu am facut punctia ieri si au rezultat 12 ovocite din care doua imature. Cu chiu cu vai s-au gasit si 10 pentru fetilizarea lor (faza asta a fost super super naspa ). Azi am vorbit cu embrioloaga si mi-a spus ca s-au fertilizat 7. Acum ma sa rezulte embrioni buni (nu mai zic sa avem si ce congela). Apropo cei 150 de euro se platesc in euro sau in lei?
Dr. spune sa stau linistita cu endometru ca mai creste pana la ET. Mi-a dat tratment cu Medrol si Tetraciclina timp de patru zile (banuiesc ca se numara si ziua punctiei). ET va fi pe 1 martie.
Daca dupa punctie mi-au aparut 3-4 picaturi de sange utrogestanul se mai adminitraza intravaginal?
La ET mai imi trebuie adeverinta de salariat si trimitere de la dr de familie?
A si ca sa fie treaba treaba ieri inainte de internare mi-am luata si de la Fraila ca nu mai gaseam buletinul (imi alunecase jos) si am crezut ca inebunesc!

Imi cer scuze ca nu v-am scris pana acum dar sunt ametita bine de la anestezia generala si in plus la serviciu a fost ca la nebuni daca am lispit doua zile. Multumesc tututor pentru incurajari.

Marrina - Imi pare bine ca ne-am cunoscut! Iti tin pumnii pentru miercuri la punctie. Sa fie cu ovocite multe si de buna calitate!

Cris - Sper ca rezultatul final sa fie cel dorit de tine si sa fi .

Moniland - Cum te mai simti? Cand faci testul? Te mai duci la serviciu?

Shery, Virgil - Felicitari. Ma bucur tare mult pentru voi. Sa va dea DD bebei sanatosi!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Sheri, draga mea, mi-ai inseninat ziua ! Ma bucura muuuuult de tot reusita ta ! Esti un exemplu de perseverenta si pana la urma DD ti-a ascultat rugamintile !!! BRAVOOOO !!! FELICITARI !!! Ma bucur mult si pentru sotul si mama ta, cred ca sunt suuuuper fericiti !
Ai vazut beey ca pana la urma tot Dascaleasca te-a lasat gravida ??! Si cu gemeni pe deasupra !

Vigilentule, felicitari si voua, cred ca sunteti in culmea fericirii !!! Bravo si pentru "curajul" tau de a veni printre noi ! Acum ce faci, mergi la Odisee ?

Cris86, felicitari si tie, daca testul de urina e pozitiv esti mai mult decat insarcinata ! Ramane doar sa ne anunti cati sunt.

Moniland, tin pumnii !!! Doamne ajuta !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

shericut!! FELICITARI!! SARCINA USOARA SI BB-I SANATOSI!!!Ma bucur enorm pt. voi!!! sa tragi bine cu piciorul sa ma agat si eu de el!!!

vigi lentu!! FELICITARI!! O SA FI TATIC!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Dariela, Marinna, BAFTA MULTA si voua !

Dariela, daca ai depus adeverinta si trimiterea de la medicul de familie in ziua punctiei, nu ti se mai cere nimic la ET. Nu-i nimic ca ai sangerat putin dupa punctie, se mai intampla. Nu renunta la utrogestan ! Cel mai bine se absoarbe intravaginal.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sheri iubita mea, sa-ti dea Dumnezeu bebei sanatosi, frumosi si care sa insenineze sufletele celor din jur! Sunteti in culmea fericirii...o fericire pe care abia o poti duce acum... pare istovitoare... ti s-a schimbat viata definitiv! Va pup pe amandoi, parinti sarguinciosi si ambitiosi ce sunteti si sa aveti bebei care sa rada cel putin cat voi! sunt foarte fericita pentru voi!

lachi 15+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Si acum "echipei vigilente" FELICITARI SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI LA TERMEN!!!

lachi 15+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Multumesc Rami. Si eu stiam ca nu trebuie sa renunt la utrogestan. Mai naspa e cu cel de la pranz ca sunt la serviciu si lucrez cu publicul dar asta e.

Mai face cineva ET pe 1 martie. Mi-ar placea sa ne cunoastem!
Pupici tuturor!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_80 spune:

FELICITARI SHERI !!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI VIGI LENTU SI SOTIA !!!!!!!!!!!!!

SA FIE INTR-UN CEAS BUN, sa fiti sanatosi si sarcina usoara mamicilor si taticilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SI LUATI-NE SI PE NOI DUPA VOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Multumesc mult la toata lumea!!!!!!!

Sunt atat de fericita, de nici nu-mi dau seama ce-i cu mine.
Inca nu realizez, eram asa incrancenata, mi-aranjasem urmatorul FIV, mi-era frica sa ma gandesc la reusita. Facusm o gramada de planificari, iar spermo, iar investigatii...si acum parca's nauca, nu-mi vine sa cred ca nu mai am nimic de facut si am intrat in vacanta!
Dea Domnul sa fie cea Mare!
Sa le dea Dumnezeu sanatate lui Marinescu si Dascaleascai ( pe aceast acale) si le doresc cat mai multe reusite! Bucuria e a noastra!

Va pup inca o data si doresc din toata inima la toate numai vesti pozitive!

Sheritra

Mergi la inceput