FIV 106

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Sheri, Vigi Lentu felicitari si va doresc copii frumosi si sanatosi
Moniland,Cris sa dea Dumnezeu sa-i urmati si voi
Fetelor am si eu o intrebare, un papanicolau cu rezultat:frontiu de tip inflamator ar putea dauna fiv-ului? Prof-ul nu a comentat rezultatul dar medicul de familie a tinut sa-mi recomande un tratament cu antibiotice si ceva spalaturi. Voi va-ti confruntat cu o asemenea situatie? Sunt in situatia in care nu stiu ce sa fac.
Daca fac tratament imi este teama sa nu aiba efecte negative asupra stimularii, dar sa las totul asa cum este nu-mi prea vine
Sa auzim de bine!
Anyko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

ankyo si la mine la Papanicolau a iesit frotiu inflamator si totusi am reusit. Si eu i-am aratat profului si nu a zis nimic de rau, asa ca stai linistita
moni te asteptam cu o super veste vineri! it tin pumnii sa fie bine
cris si tie iti tin pumnii sa iasa si testul de sange pozitiv.Am o presimtire ca asa va fii
pussi ma bucur ca esti bine si ca planurile ies asa cum iti doresti

Adhnana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sheri,Vigi_lentu,Chris86,toata bucuria din lume pentru voi si familiile voastre!
V-am urmarit din umbra si abaia am asteptat sa faceti anunturile!
Sa va ajute Dumnezeu sa duceti pina la capat minunata odisee!

Teodora7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Sheri ma bucur enorm pt tine, am presimtit ca va fi bine.Felicitari! Tin pumnii ca totul sa fie bine pana la capat. Tb sa faci baietii , ca fetele le face Lachi .
Am zis eu ca pana la toamna ma vor incuraja numai mamici fericite. Sa fiti sanatosi.
Vigi lentu sa va traiasca samburelul si sa-ti sustii nevasta nu numai moral , dar si practic.Asa cadouri nu primesti in fiecare zi.
langa voi mai totdeauna cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

SHERI,MAMICO CAT SI VIGI_LENTU,TATICULE(separat bineintelesFELICITARI SI VA DORESC NUMAI BINE.Moni,Cris voi urmati cu vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Buna, fetelor, am fost azi la ultima echo si din pacate, doar 2 foliculi sunt buni, restul nu au crescut si unul e prea mare, de 26 si , la fel ca marinnei , mi-a zis ca sigur este gol. Bafta, marrina!! Oare acest chist ramane sau ne scapa de el la punctie??Stie cineva cum e posibil ca endometrul sa scada?? Azi am facut menogoanele si cetrotide la aceeasi ora si acus, la 23 fac pregnilul si joi la punctie!!! Sper sa fie mai multe ovocite decat unul, ca data trecuta!

MadalinaM, eu am OMPC si au fost decorticate prin laparoscopie si sunt la al doilea fiv. A existat si la mine teama de hiperstimulare, dar reactia organismului a fost contrara, si atunci si acum nu produc foliculi, se pare ca rezerva mea ovariana este ft saraca. De altfel, chiar asta e problema mea de infertilitate, in mod normal nu am ovulatie.

Sheri, felicitari!!!!!!!!!
blondiemonyk, bine ai venit in randul aspirantelor si bafta!!!!

Dariela, eu fac joi punctia, deci ne vom intalni!!! Eu sunt cu suvite blonde, par de lungime medie si o sa fiu in blugi si cu o haina neagra!. Eu stiam de data trecuta ca daca sangerezi utrogestanul se ia pe gura. Adeverinta nu iti mai trebuie la ET. Sa fie cu noroc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

sherrycaaa vigilentu DD v-a daruit azi cel mai frumos cadou pe care l-ati fi putut primi! Sa fiti sanatosi( mamici si tatici)si sa va bucurati de fiecare etapa frumoasa care va veni peste voi!Sheeryco...deci un bebic din cei doi va fi fetitza mey...am zis...am zis!
Moni, criss, dariela viitoarele burtici!scuze daca am uitat pe cineva
Oana, dana p., mirela 1 ce a fost mult a trecut... mai aveti putin si...treceti la cap. punctii si alte embriotransferuri!!Sa va dea DD muult noroc!
marrina,pussi si celelalte fete care sunteti in focurile inhibarii sau stimularii.... muuulta bafta!Pumnii mei sunt stransi-stransi!
kitoooo, avaloaneee-unde ati disparut??? ne-a fost dor de voi!!
ANDRADA- parerea mea: timpul le va rezolva pe toate!
cristinici,rami,lachi,aniast,liana, adhnana, dj mami... Dosarul s-a cam sfarsit...si merg mai departe cu DD inainte! Eu mi-am mai revenit...multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Sheridesi stiam vestea am cetit in spate sa vaz cum ai anuntat, dar am vazut ca a anuntat Nucutzavestea cea mare.
Si eu ca si Lachinu stiu daca am apucat sa iti urez felicitari si toate cele in primele momente cand mi-ai dat vestea, dar iti mai spun inca o data: sa fiti sanatosi toti 4 - am pus si tatal la socoteala ca el a tyranspirat cel mai mult saracu"
Cum fu' la intalneala? Sper sa se mai repete cat de curand ca sa te vaz cu fata de gravida si ca sa predai broscutele lui Lachi. Bey, ati vazut ca fac minuni? Ma inscriu si eu la ele la coada, dar deocamdata o las pe MOanainaintea mea si pe cine o mai fi pana ajung si eu sa incep a 3-a tentativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

kitty-sor--nem-nem--- stai la coada! An nr. 4 la coada pt.broscutze! Dar daca incepi inaintea mea...le cedez!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

SHERI, VIGI-LENTUL&DOAMNA FELICITARI!!!

sarcini duse la termen,multa sanatate si copii sanatosi va doresc

MONI,CRIS urmatoarele mamici...pupici tuturor

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput