FIV 106
Raspunsuri - Pagina 17
Adhnana spune:
cris felicitari din toata inima!!! esti mamica!! ma bucur mult pentru tine! Sa inteleg sa suspectam gemeni?
Adhnana 7+
bubulina1 spune:
Marrina, te rog mult nu dispera! Inca mai este o sansa, uite exemplul lui Sheri si mai sunt cateva: Mi-ka de la Szeged a avut unul singur si are o frumusete de fetita sau Romaniaau care a avut tot unul, dar nu a stat o zi acasa dupa FIV si are bebe.
Dumnezeu este acolo sus si nu te-a uitat! Bafta multa si nu dispera inca, te rog!
Bubulina
Speranta moare ultima!
cris86 spune:
Adhnana,multumesc mult,nu stiu ,ma duc luni la cabinet sa-mi fac BHCG si vedem atunci.Mi-a zis doctora ca a mai avut cazuri de ET cu dec.unde a iesit testul mai devreme de cat la ET cu proaspeti.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Adina1967 spune:
Chris86 felicitari si o sarcina usoara!!!
Eu, asteptind ziua de miine pt. testul de singe am facut azi dimineata testul de urina Clear&Blue si mi-a iesit negativ. Cred ca nu are rost sa mai sper...
Mihaela adina
Aldolina spune:
Cris86, Felicitari! Sa dea DD asa sa fie rezultatul si luni cand te duci la Bhcg si cred ca asa va fi. Mai multe felicitari, atunci. Dar nerabdatoare mai esti! Imi spui si mie te rog ce calitatea au avut embrionii tai la decongelare si ce tratament de sustinere ti-a dat Dr.? Si eu sunt tot la Dr.Bucur.
Marrina, nu mai plange, conteaza sa se prinda macar unul. Degeaba ai 3 sau 4, daca rezultatul e negativ! Iti vorbesc din proprie experienta, din pacate.
cris86 spune:
DanaP,multumesc mult
Aldolinamultumesc,utrogestan,gravibinon,vitaminaE,si am baut eu ceai de cretisoara si am luat MACA din ultima zi a CM.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
pussi spune:
Cris!! FELICITARI OFICIALE!! ca de marti te tot felicit!!
sa tragi bine cu piciorul ca sa ne lipim si noi de el!! si luni sunt curioasa sa vad valoare!!
PUSSI
gabitu spune:
Marrina nu te gandi la ce este mai rau. Sunt mari sanse sa fie pana la urma bebe. Eu imi doresc un embrion, dar unul bun, care sa stea in burtik 9 luni. Fii optimista, maine eu ma voi pentru tine sa fie bine. O sa fie bine.
Criss felicitari mamico. Bravo .
Pupici
Gabita
KoraPop spune:
CRIS FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!
Trebuia sa se intample asa si ...stiam ca vei face test azi,am simtit eu ca nu te poti abtine si uite ce martisor frumos ai primit!!!!Ai grija de tine si menajeaza-te ,stai in patuc sper!!!
Marrina nu fii trista, daca iti va implanta 3 embrioni va fi suficient si pt tripleti si pt gemeni sau pt un singur ingeras!!!Nu conteaza ca nu vei avea de congelat,fii optimista si asa cum au spus fetele uita-te la fetele care au fost in situatii asemanatoare si totusi au fost increzatoare si au facut totul pana la capat pt sansa lor!Tin pumnii!
Kora
CARPE DIEM!