FIV 106
Raspunsuri - Pagina 16
MadalinaM spune:
pt toate fetele! si pt toate fetitele!
Cris, ca sa iti distrag atentia, ziceai ca esti de citiva ani in Ro? de unde esti de fel?
Marrina spune cum a fost!
Dana ce indeminateca esti ca ti le faci singura, chiar si pe cele musculare...
KoraPop spune:
Dana_p si eu te admir ca iti faci singura injectiile,mai ales cele intramusculare!Tin pumnii pt productie multa si de calitate!!!
Kora
CARPE DIEM!
dana p. spune:
Eheee, nevoia te invata. Daca-ati stii voi ce frica mi-era mie de injectii si cum incordam cand venea tanti cu acul la mine....acum daca mi le fac singura numai tin nici piciorul incordat si nici nu-mi mai e frica.
Aldolina spune:
Madalina 28, eu sunt in ziua 15 si ma inteapa ovarele, nu chiar ca in timpul tratamentului dar foarte tare. Este normal, tinand cont cati hormoni am bagat in noi. Da-i bataie ca cine stie? Poate iese cu ochishori.
Kora, si mie mi-a dat dr.Medrol (cu o zi inaintea punctiei, 1/2 la 12 ore) si Tetraciclina (tot cu o zi inaintea punctiei, 1 la 6 h), pana in ziua ET.
marrina spune:
Dragele mele,
Sunt disperata. Tocmai am vorbit cu Cocei.
Din 9 asa-zisi foliculi ieri n-au aspirat decat 3 ovocite. Restul erau chisturi. Si doar 2 embrioni au rezultat iar profesorul Marinescu a zis ca mi-i implanteze maine, adica dupa 48 de ore, ca in mediul natural au mai multe sanse. Credeti ca am vreo sansa? Eu mi le-am pierdut aproape pe toate. Sper ca macar maine la 11:00 sa nu aflu ca nu mai e niciunul ca nu stiu ce ma fac.
Maine sunt deci la Giulesti.
Plus ca m-a apucat plansul cand i-am zis sefei ca iar vreau concediu si a trebuit sa-i spun despre ce e vorba. M-a sustinut dar as fi vrut sa nu mai stie nimeni.
Va pup pe toate si va urez succes.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
MadalinaM spune:
Marrina,
in clipele grele trebuie sa vezi exemplele pozitive: in cazul asta pe cel al lui Sheri: 3 embrioni intre care unul, citez: "doar ca sa nu zici ca nu e!"
Pina azi, cum s-au dezvoltat? ce a zis dr.Cocei!
Trebuie sa speri pina la capat! Miine vei fi la G. si noi vom fi alaturi de tine!
Mi se stringe stomacul de emotii..................
Adhnana spune:
marrinate rog sa nu mai plangi!Trebuie sa crezi in sansa ta. Iti tin pumnii ca totul sa fie bine si maine sa ai 2 embrionasi la purtator.
Si incearca te rog sa nu te mai gandesti la serviciu, iti faci mai mult rau. Trebuie sa fii apreciata pentru ceea ce faci si pentru dorinta ta mare de a avea copilasi.
Te asteptam maine cu vesti bune!Nu-ti pierde increderea!Succes!
Adhnana 7+
dana p. spune:
Marrina, sunt alaturi de tine, iti tin pumnii sa se dezvolte bine .Si Shery, a avut 3 embrioni si uite ca este mamica, poate de gemeni. Numai plange ca noi suntem aici sa te sustinem.Si mai sunt si alte exemple cu cate un singur embrion implantat si care s-a prins si acum bebei au deja cateva luni.
cris86 spune:
FETELOR SUNT GRAVIDA SIGUR! AM VORBIT CU DNA.DOCTOR BUCUR ,SI AM REFACUT TESTEUL AU IESIT II IN A 8 ZI,SI MI-A ZIS CA SIGUR E SARCINA
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
rami 73 spune:
Hallo, fetele ! Sa aveti o primavara suuuper frumoasa si plina de rod Va ofer si eu niste virtuale...
Sheri, f. interesant sondajul ala care s-a facut pe diferite grupe de paciente FIV. Eu cred ca m-as incadra la cele care necesita supliment de estradiol, ca dintotdeauna am avut estrogenii mai aproape de limita inferioara. Oricum, ma mai documentez. Te pup !
Stuart, iti tin pumnii la viitoare incercare !
Dany, tu cand incepi FIV-ul ?
Oana, sa inteleg ca si menogonul ti-l faci singurica in ? Esti super tare atunci ! Eu la astea am apelat la o asistenta, dar data viitoare ma bag si eu
Fetelor, eu mi-am facut ieri tomografia de suprarenala si a iesit aprox. ok, in sensul ca nu e nici cea mai perfecta glanda, dar nu e nici hiperplazie cum suspectam eu. Acuma sa vedem de unde secretia de DHEA-s in exces...
Si acum ca sa mai divaghez putin de la subiect, vreau sa va zic ca diseara voi merge cu niste prietene la un super show de barbati , sper sa fie distractiv, e primul de acest gen la care merg, asa ca...abia astept ! Apropo, nu organizam si noi ceva de 8 martie ??
rami