FIV 106
Raspunsuri - Pagina 18
MadalinaM spune:
Cris, ce fericire!
Luni sa ne scrii tot asa betHCG-ul...voi vreti neaparat sa faceti clubul mamelor de gemeni de 2007!
Vad cum iti zboara degetele pe tastatura!
cris86 spune:
Marrina,eu zic sa stai linistita ca ajung si 2 si 3 embrioni important e sa se prinda unul. Roagate la Dumnezeu sa fie bine si sa vezi ca o sa te asculte.
Fetelor va multumesc din suflet.Apropo m-a felicitat si Dna Geta prin telefon
Kora,Doctora m-a pus sa refac testul si azi,ca ea maine pleaca si vroia sa stie.
Sa stiti ca stau cu piciorul intins sa va iau pe toate
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
KoraPop spune:
Aldolina multumesc frumos , eu acum imi iau notite dar cred ca tot ceea ce imi va spune medicul sa iau voi lua, insa vreau sa le am pregatite acasa pe toate...asa sunt eu fata precauta...nu imi place sa ma las cu ceva pe ultima 100m...
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
Marrina ma alatur si eu fetelor si iti tin pumnii stransi maine pt. tine si pt. puiutii tai!DD este mare, iar minuni vedem la tot pasul...trebuie doar sa credem!
Kora da, sarbatoresc 1 Martie cu "actimel" si am pus unul la rece si pt. sotul meu, ca doar luam tratamentul la dublu!
Moni tu urmezi!
Pussi !
Fetele......stiti ce martisor mi-a luat sotul meu cadou?O BROSCUTA!
Anto
rami 73 spune:
Marrina, nu iti mai face sange rau, ca nu ai nevoie de o astfel de stare inainte de ET. Daca sunt 2 embrioni buni, nu ai de ce sa-ti faci mai multe griji decat daca ai fi avut 3-4. Ai sunat azi sa intrebi cate celule au ? Desi nici asta nu e o garantie, s-au vazut cazuri in care s-au prins embrioni de 3-4 celule, iar altii de 8-10 nu. Deci numai DD stie... Oricum, eu iti tin pumnii stransi si incearca sa gandesti pozitiv. Eu de inteleg, din pacate am trecut prin experienta unui FIV cu un singur embrion...
Gandeste-te ca daca era sarcina naturala nu aveai decat unul singur, nu ?
rami
Relya spune:
Cris, felicitari !
Sarcina usoara si-un copil sanatos, frumos si norocos sa tii in brate la Craciun !
Bafta maxima tuturor !
galuscuta spune:
Felicitari tuturor gravidutzelor
Moniland-cum te simti?
Marrina - ia asta de la mine
Pussi - duminica incepi? sa fie cu norok
galuscuta
cris86 spune:
Adina1967,eu zic sa speri pt.ca au fost fete cu test de urina negativ,si cu test de sange pozitiv tin pumnii stransi pt maine sa iasa bine
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Moniland spune:
CRIS, SUPER! FELICITARI!
Eu cred ca le-a fost dor puiutilor de mamica si de aceea s-au prins asa repede. Tare mult ma bucur.
Monica