Copilasi din 2002 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sanzi, aveti grija! Si lui Stefan cred i-ar trece daca am sta la soare, numa sa nu fie iar amarata aia de sinuzita...
La noi este atmosfera asa de incarcata, cred ca se pune pe ploaie... Si macar de ar ploua sa se faca vremea frumoasa apoi.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si noi cu muci, dupa ce toata iarnan-am avut nimic. Alaltaieri si ieri a fost la tati, sambata seara am recuperat-o cu tricou ud, sosete si pantofi uzi... nu ma mir ca a racit. Saraca a fost batjocorita de matusa si de bunica ei, mustrata de tati, de 2 nopti a inceput sa planga noaptea in somn, abia o linistesc Acumnu il va vedea pe tati 2 weekenduri la rand, macar se mai linisteste un pic.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Vad ca se molipseste lumea on-line, George a facut azi la camin tenperatura, dupa ce toata iarna a fost ok din punctul asta de vedere. M-am enervat ca nu m-au sunat si nici pe sot nu l-au prea lamurit, doar ca i-a pus supozitor si i-a dat ceva pastila... habar nu am ce. Maine va sta cu mine acasa, desi eu sunt pe ultimii metri si de abia mai stau... macar sa vad ce e, pentru ca acum e vesel, nu are nimic.
Gabi_K, ai de dus o lupta grea de tot, iti tin pumnii ca in timp sa se mai limpezeasca apele si sa nu mai sufere atat Lili.
O saptamana buna va doresc, spor la treburi si sanatate maxima la puiuti!
Elena

Mami 36+ cu Gabriela si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am intrat sa urez sanatate bolnaviorilor si vacanta placuta (daca aveti si voi vacanta). Noi avem doua saptamani libere, iuhuuuuuu! Si chiar a venit primavara.

Mergi la inceput

Si de la noi vesti rele, Stefan a inceput ieri sa tuseasca, intai timid, apoi destul de urat, parca rupe, insa tusea este iritativa, e este si putin ragusit... Asa ca azi a ramas acasa cu tati acasa, merg la medicul de familie acum de dimineata, maine va sta cu tanti care il ia acasa, apoi joi si vineri cu tati care si-a luat concediu!!!
Eu voi lucra... dar am si eu concediu marti si miercuri saptamana viitoare, restul de zile le pastrez pentru la vara si la iarna...
Sanatate micutilor, eu sper sa scapam de belea pana sambata cand incepem turul tarii, pe la bunici.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-DOUA SAPTAMANI!??! CE FRUMOS!
Cum le petreceti?

As vrea si eu un piculet de vacanta, sa plecam undeva la soare, la mare si sa nu mai aud de muci si copilasi bolnavi...!

Gabi-du-te si tu cu Lili! Nu te intereseaza parerea nimanui, tu, pur si simplu, nu-ti lasi copilul singur! CU SIGURANTA VOR VENI SI VREMURI MAI BUNE!

SANATATE TUTUROR MUCOSILOR!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Multumesc fetelor...
Cristina, nu pot sa merg cu ei. Mai astept 1-2 weekenduri, si daca tot nu se schimba situatia, voi apela la Protectia Copilului. Amandoi copiii sufera.
Multa sanatate tuturor, Sanzi, mare grija cu arsurile!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
fie ca in saptamana patimilor sa aveti puterea de a ierta, de a fii buni si de a darui...

spor la treaba

va pupacim

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, Gabi, trebuie sa faci ceva, ti-am scris mai demult si la blog, cand ti-am propus sa se intalneasca la tine acasa sau undeva unde esti si tu.. E evident ca vizitele astea nu aduc nimic bun. Nu fac decat sa tensioneze relatia tata-copii. Si totul din cauza anturajului. Sper s-o rezolvi cumva.

Cristina, de Paste sunt oficial 2 zile libere - vinerea asta si lunea viitoare, dar saptamana asta si cealalta au vacanta "optionala" la gradinita - poti trimite copilul sau nu. Se duc cam jumatate din copii si din patru grupe se fac doua. Dar am optat pentru vacanta ca sa-l mai feresc de raceli (mi-e frica si de scrlatina, anul trecut au fot in perioada asta cateva cazuri la gradinita). De vineri si pana luni, cand e si sotul liber, o sa facem probabil miciexcursii: Zoo, un parc mare de distractii (Bayern Park). Si mai este o saptamana de vacanta la inceputul lui iunie, si pe aceea o servim. Apoi mai avem jumatate din iulie si gata, zburam in Romania pentru inca sase saptamani! Ne rasfatam anul asta!

Nicoleta, Sanatate lui Stefan!
La Robert am observat un lucru, pana acum n-am facut legatura: cand ii curge nasul mai tare, automat si tuseste. Astea doua merg la noi mana in mana.

Mergi la inceput

Gabi, si eu cred ca nu este ok sa sufere copiii asa de tare. Trebuie sa faci ceva.
Cristina C, si eu as vrea vacanta... dar nu se poate, vom avea cand se va putea. Stefan a mers la medic azi cu tati, este ok, nu are nimic la plamani, nici in gat, deci totul este din nas, de la sinuzita sau pur si simplu o raceala, viroza mai cu... muci. Tati zice ca nu a mai tusit, va sta in casa pana sambata... I s-a dat antibiotic, insa nu face febra si nu as vrea sa i-l dau. Il iau insa ca sa il am, ca nu se stie... Poate dupa Pasti mergem la ORL.
Mari, voi ce mai faceti?
Multa sanatate copiilor bolnavi. Si noua.
Nicoleta

Mergi la inceput