Copilasi din 2002 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
Gabi_K spune:
Cristina, am citit mesajul tau la Bloguri... ai dreptate, insa nu se poate rezolva sa fiu si eu de fata. Situatia ar fi foarte tensionata si nu vreau asta. Aici eu vad doua posibilitati: ori sa se vada in limite rezonabile, doar el cu copiii, fara scandaluri, batai de joc, etc, ori sa nu se vada deloc. Mai vad acum in vacanta cum se comporta copiii, mai astept eventual o vizita, si atunci voi face urmatorul pas.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Noi suntem bine, sanatoase, asteptam cu nerabdare Pastele, pt. ca atunci vine si sora mea cu fetitele, care vor ramane la noi pt. 1 sapt., cat tine vacanta.
Uite ca, reusesc sa va arat colectia de papusi si ponei a Cristinei. Pozele sunt din ianuarie, dar abia le-am primit de la surioara mea, Laura.
Click, aici ! Dupa aceea stiti voi, le vizionati cu "next".
Imi cer scuze ca nu i-am trecut pe lista pe noii veniti. Nu i-am uitat, doar ca n-am avut timp. Sper ca maine sa am o zi mai lejera la serviciu si sa reusesc sa completez lista cu minunile din 2002.
Insanatosire grabnica bolnaviorilor, sa se poata bucura in voie de darurile de la !
O zi faina in continuare si o seara si mai faina, alaturi de familie !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
sinzi_ana spune:
Gabi, dar daca ai discuta cu tatal, matusa si soacra???? Sa le spui calm cum vine copila de la ei??? Oare nu ar intelege???
Uf....chiar ca e greu...am si eu o prietena care trece prin acelasi lucru (are un baietel de varsta cu David), dar macar fostul sotz nu prea se da in vant sa ia copilul...
Nina, am vazut pozele!!! E tare draguta Cristina!!! Si am vazut ce colectie de papusele si ponei are!!! Mereu ma gandesc ce fericita e Cristina cu verisoare mai mari de la care are numai lucruri bune de invatat...
Noua ne lipsesc cu desavarsire verisori, verisoare, chiar si prieteni apropiati cu copii mai mari...(de fapt nici eu nu am avut, doar matusi sau verisori departati cu cel putin 10 ani mai mari ca mine...)
Nicoleta, ma bucur ca sunteti bine!!! Si David a inceput azi noapte cu o tuse uscata...dar fara nimic altceva...dar prietenul lui are febra, asa ca ma astept la orice...
Elena, cum adica sa ii dea medicamente lui George fara sa te intrebe pe tine intai??? Daca copilul era alergic la ceva??? Eu as face ceva scandal...mai ales ca nu trebuiau decat sa dea un telefon...
Cristina, distractie placuta in vancata!!!! Noi avem 3 zile libere, printre care si azi ...dar suntem singurei asa ca nu ne bucuram prea mult de ele...Tati a ajuns azi in Romania si e tare incantat...
Socrela il asteapta cu tot felul de bunatati si vor sarbatori PAstele in avans
Am fugit si noi....mergem la piata
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
HelleneC spune:
Sanzi, noi am completat la inceputul anului o fisa a copilului, in care am spus cam ce dam noi la febra... sau ce alergii are. Insa m-a enervat ca nu au sunat, pentru ca in final scazuse temperatura si nici nu a mai facut. Eu nu am cum sa mai merg, a vorbit azi sotul cu ele si le-a cerut detalii, maine oricum il mai duc si gata, pentru ca joi eu ma internez. Apoi are vacanta si sper sa nu se mai repete, azi le-a lasat din nou numerele de telefon sa imi dea beep oricand, sa sun eu.
Nina, sper sa nu dezvolte pasiuni cu multe papusi Gabi a mea, nu de alta, dar deja nu mai am loc de masini. Deja un sac de masini am dus la tara, insa ce mai am... nu stiu ce sa ma mai fac, pe langa alte jocuri pe care le are George.
Gabi_K, nu stiu ce sa mai spun, am citit iar in jurnal despre ultima lor vizita... cumva trebuie abordata problema, sufera prea mult copilutii tai. Eu te sustin in continuare, macar asa virtual...
Nicoleta, vei lua carnetul, asa am auzit! Sanatate lui Stefan.
Mari, sa ai si tu o saptamana linistita si niste sarbatori frumoase, si visul tau sa devina realitate cat mai curand!
Va pup pe toate, o sa mai scriu dupa ce ma intorc de la spital, sa aveti niste sarbatori frumoase, insorite, cu cadoul cel mai important: santatea copiilor si a voastra, si ce e urat sa fie lasat in urma! Pentru mine va fi un Paste mai... special, inedit, dar sper ffff frumos!
Numai bine, Elena (inca gravida...)
Mami 36+ cu Gabriela si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
lulu_boches spune:
HelleneC-i-am scos polipii Luanei, la virsta de 3 ani si 9 luni.Medicul mi-a recomandat anestezia ca sa nu traumatizez cpilul, dar nu am acceptat.Eu am nascut cu cezariana si pot sa spun ca anestezia nu mi-a facut bine, adica mi-a fost groaznic de rau dupa, iar la fiica mea scosul polipiilor a durat max. 10 minute.Oricum faptul ca nu mai sunt polipii nu ne scuteste de raceli ci doar ca am scapat de sforait.Acum,o saptamina la gradi, una acasa....
La salina cu copii nu ati fost?Are efect?
Liana&Luana(17.09.02)
gabrielaghe spune:
Buna mamicilor, in sfirsit dupa mult timp reusesc sa mai scriu si eu ceva(am avut mult de lucru la casa, adaugarea unei camere, plus terasa, si de aici toata casa , vopsit, in fine mult de lucru), am terminat si sper sa am mai mult timp.Baietii mei sint bine, pe Matthew putin il doare gitul , mai tuseste dar nu febra , sper sa-i treaca. Asteptam Pastele un motiv de bucurie si petrecere, v-ati gindit ce o sa gatiti?La ce activitati mai mergeti cu copii, noi il vom inscrie pe Matthew la innot luna viitoare , e incintat ca stie sa innoate putin, dar totusi ne e teama sa-l lasam fara vesta.Sa aveti o zi buna si mai vb
gabriela , mama lui matthew
Nicoleta spune:
Elena, iti tin pumnii sa fie bine, si va fi, asa am auzit eu. sa vezi cate papusi veti avea, ca nu veti mai avea loc de ele!
Sinzi, Stefan inca mai tuseste, insa nupa ce ii curat nasul este mai bine, il voi tine in casa inca 2 zile, dupa care speram sa putem sa plecam la bunici. Daca face febra sau daca nu ii trece, trecem pe antibiotic. Oricum vom pleca in deplasare cu aparatul de aerosoli dupa noi...
Anina, eu nu am putut vedea pozele. Nici Stefan nu are verisoare sau veri mai mari... insa recuperam noi cu sora mea, care are 10 ani.
Noi nu facem pregatiri de Pasti intrucat plecam la parinti, ceea ce ma bucura tare de tot... sunt cam obosita.
Nicoleta
cristina22 spune:
HELLENE C- tinem pumnii stransi!! Sa dea Dumnezeu sa scapati repede, sa fiti sanatoase amandoua si sa te intorci repede pe forum cu poze cu printzesa!!!
Se poate ca un copil cu vegetatii adenoide sa nu sforaie noaptea? Luminati-ma, va roooog!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Cristina_C spune:
Elena, te internezi sa nasti?
Iti doresc o natere usoara si o fetita sanatosa si mancacioasa! Bafta multa!
katty spune:
Va salut si eu, n-am mai intrat de mult sa scriu, dar de citit am citit tot ce-ati scris! Am avut mult de alergat cu firma noua pe care ne-am facut-o si aproape n-am mai avut timp de nimic.
Fiindca nu stiu daca pot intra maine pe net, am intrat de azi sa va urez un Paste cat mai Fericit si linistit, alaturi de cei dragi! Fie ca sa va aduca voua si copiilor vostri toate minunatiile din lume pe care vi le doriti!.
De saptamana viitoare am gasit si noi o solutie sa punem net acasa, ca nu voia nimeni sa se bage peste cei de pe zona noastra, asa ca o sa fie mai simplu sa va scriu!
Pupici!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei