Copilasi din 2002 (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by cristina22Se poate ca un copil cu vegetatii adenoide sa nu sforaie noaptea? Luminati-ma, va roooog!cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Al meu a fost diagnosticat de doua ori de doi medici diferiti cu vegetatii adenoide, dar nu f pronuntate si nu creaza probleme, adica nu sforaie, nu sta cu gura deschisa nici noaptea si nici ziua, nu se inflameaza polipii frecvent, nu face otite.Deci se poate.Si pentru ca se apropie Pastele, Fie ca lumina invierii sa va aduca in casa sanatate,liniste, armonie si multe impliniri!www.virtualgravy.com/cards/easterjesus2.htm" target="_blank">Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Elena nastere usoara, bebelina sanatoasa si papacioasa... si abea astept sa revi pe DC sa vb si sa vad mandretea de fata.
Sanatate lui stef.
gabi_k ai grija cu vizitele astea si cu suparatu la copii, o sa ii transforme in copii ff tristi si suparati si hnue bine pt moralul lor.. eu zic sa mergi la protectia copilului, nu e normal asa ceva.
Anina_n am vazut pozele.. tare scumpa e Cristina.. si ce de papusele are, minunat.

Julian e mai bine... si se pregateste de vanatoarea de oua.. abea astept sambata sa mergem la park sa vanam oua cu surpriza si sa vedem iepurasii.

Paste fericit la toata lumea!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Anina, sa iti traiasca pisi, este o dulce. Si ce de papusele, mai aveti loc prin casa? Am vazut si cateva poze de la Craciun, este foarte fericita alaturi de verisoarele ei.

Sa aveti un Paste cu lumina in suflete si cu liniste in case, sa va bucurati de intalnirea cu familia si prietenii.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaralu13@yahoo.com spune:

PASTE FERICIT la toate mamicile,taticii si copii lor.Nu prea mai am timp sa povestesc cu voi,dar din cand in cand citesc din ce scrieti voi.
O felicitare simbolica pentru voi:http://felicitari.acasa.ro/Paste/Sfintele-Paste-523.html
Elena,nastere usoare.Oricum,abia astept sa-ti vad gaza cea mica si sa il vad pe George si reactiile lui.
Va pup pe toate.
PASTE FERICIT ! inca o data.
sa va aduca cat mai multe cadouri.
Oana,mama Biancai Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Va doresc un Paste fericit, alaturi de cei dragi
si fie ca lumina sfanta a invierii Domnului,
sa va calauzeasca si sa va ocroteasca pasii in fiecare zi !
O felicitare pentru voi !
Va imbratisez si va pup cu drag !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca sanatate si pace in suflet!
Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca multa pace, dragoste si lumina in suflete. Sa fiti iubiti si fericiti langa cei dragi...si...nu in ultimul rand...Sa va aduca iepurasul multe, multe cadouri!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

[red]Bucuria vine din lucruri marunte...linistea vine din suflet...
Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre.
"Paste Fericit!, alaturi de cei dragi[/red].

Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

PASTE FERICIT![

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

http://good-times.webshots.com/album/558557118ZlYEMS - vanatoarea de oua... a fost tare urata vremea innorat si vant si rece.. nici nu imi ardea sa imi scot mainile din buzunare dara sa mai fac poze...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput