Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Carla, vreau PM cu mai multe inf. despre masina de spalat.

MEDA si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ralucapio fain martisor

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Ralucapio fain martisor

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+

Fetelor, imi faceti pofta!! Primesc si eu adresa mailului comun?

Lia S18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Helou fetele,

Sa aveti o primavara cat mai frumoasa, cu cat mai multe plimbari in aer liber si o vreme cat mai insorita.

Aici daca esti in casa zici ca a venit primavara, adica straluceste soarele de iti ia ochii, in masina mai aveam putin si faceam plaja, insa cand iesi afara e un frig de mori, bate vantul rau si e tare rece.

Am o mica durere in partea de jos a burticii insa nu ma sperii pt ca m-am obisnuit cu schimbarile care au loc si chiar am devenit nesimtita. Am hotarat sa fiu cat mai optimista si sa nu mai bag in seama orice junghi ca o iau razna. Iar daca varicela (care ar cam trebui sa apara sapt asta daca am luat-o) vine in vizita sunt pregatita si pt ea . Oricum am vb aseara cu mama fetitei care a avut si cu care am intrat eu in contact si mi-a zis ca a fost o forma f usoara oar trei zile a durat, dupa trei zile era ca noua.

Va pupic pe toate gravidutzele.

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

va doresc o primavara frumoasa, fara zapada mieilor, sa vina primavara aia cu magnolii inflorite cat mai curand, sa fiti sanatoase, voioase si sa va bucurati de ziua de astazi. soarele asta e superrrrrrrrrr. numai la servici nu am chef sa stau. maine sunt LIBERAAAAAAAAAAAA! ca deh , sunt bugetar! .apropos ce cadouri ati primit???????
eu inca niciun un semn de simtit bebe cu toate ca sunt slaba (la 1.80 am ajuns aku la 68 kile).....dar probabil nu tine numai de stratu de grasime......la 16 sapt cate am nici un semn, cu toate ca pe la eco era fffff saltaretz! va pup inka odata si sanatate maxima!

+16

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Dragi burtici,

Va urez si eu sa fiti sanatoase si sa va dea Dumnezeu toate bucuriile pe care le asteptati, iar una sa le incunune pe toate!
O primavara plina de soare si multe flori!

As avea si eu un martisor sa il trimit pe adresa comuna, cum fac?
in avans pentru raspuns!

Iulia

Joujou15 saptamani si crestem!
http://bd.lilypie.com/w197p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lia ti-am trimis PM cu mail-ul comun.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Multumesc, fetelor! Am primit adresa mailului comun, mi-au ramas ochii lipiti acolo! Si eu care credeam ca de cand sunt insarcinata am cam devenit nesimtita la stimuli de genul asta!

Lia S18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si eu vreau adresa mailului comuuuun

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna bravo, asa te vrem, optimista si mai "nesimtita". Nu merita sa ne incretim fruntile acum cand traim momente unice cu bebelu` in burtica

Ioana

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 20+

Mergi la inceput