Mamici de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 24
aylin_tarcan spune:
chriszta, tati e vorbitor de limba germana? limba mea materna e germana si tot ma intreb cum o sa fac cu bb sa il invat germana, ca tati nu a vrut de nici un fel sa invete de la mine. eu am crescut in familie bilingva, mama vorbea cu noi in germana, tata in romana, si noi ne mai si incurcam, adica mergeam la tata si vorbeam in germana si la mama in romana. 
Aylin,
15+ 
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
simo, bravo...destul de devreme dupa parerea mea
Aylin,15+
ce zici de Lorina ...de la 14 sapt (parca, sper sa nu ma insel) isi simte bebelina. dreptul e ca-s si foarte slaba...acum arat ca un greiere! slaba si cu burta umflata in fata

Simona
17+
Matei Hishampoze
liadorian spune:
quote:
deoarece sunt imprastiata azi (cred ca de la mirosul de zambile), probabil ca o sa sar de la una la alta...dar intelegeti voi. fetele, voi va repetati listeria de-a lungul sarcinii? ca eu tot evit sa mananc mezeluri, crenvursti (care mie imi plac si fierti si prajiti...). nici nu stiu ce sa mai mananc si ce nu. si de fiecare data cand mananc la restaurant sau in vizita ma intreb daca branza sau smantana sunt pasteurizate sau nu.
paranoia asta!!!!
Aylin,15+
Eu n-o sa mai rept analiza asta. O sa mai fac o data testul pentru toxo in trimestrul al III-lea, fiindca n-am imunitate. In rest, o sa incerc sa nu ma complic cu prea multe analize inutile...
Lia
S18
liadorian spune:
quote:
chriszta, tati e vorbitor de limba germana? limba mea materna e germana si tot ma intreb cum o sa fac cu bb sa il invat germana, ca tati nu a vrut de nici un fel sa invete de la mine. eu am crescut in familie bilingva, mama vorbea cu noi in germana, tata in romana, si noi ne mai si incurcam, adica mergeam la tata si vorbeam in germana si la mama in romana.
Aylin,15+
Am vazut pe Discovery un documentar foarte interesant despre chestia asta. Cica bebelusii care, pana in 8 luni (dupa nastere, evident
Lia
S18
ralucapio spune:
Buna ziua si de la noi,
Va doresc o primavara cat mai frumoasa si bebei cat mai sanatosi. V-am trimis un martisor pe adresa comuna de mail sper sa va placa!!
Pupici
12+
mami07 spune:
Fetelor, va tot aud vorbind despre o adresa comuna.Va rog imi spuneti si mie despre ce e vorba?
Pupici pe burtici 
Oana
18+ cu
Matei
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ralucapio
Buna ziua si de la noi,
Va doresc o primavara cat mai frumoasa si bebei cat mai sanatosi. V-am trimis un martisor pe adresa comuna de mail sper sa va placa!!
Pupici12+

Simona
17+
Matei Hishampoze
Chriszta spune:
Aylin , tati al nostru vorbeste germana ca a locuit multi ani in Germania si stie limba de acolo de la mama lor, asa ca l-am rugat sa vorbeasca cu BB numai in germana, dar o mai scapa si in romaneste. Tati ar vrea sa-l invete si maghiara ca si pe aia o stie. Eu vorbesc franceza si germana, asa ca eu as vrea romana si germana (germana e mai de viitor decat maghiara) sa invete de BB si restul limbilor la gradi sau la scoala daca o sa vrea.
Eu zic ca se merita sa vorbesti cu BB germana, ii va ajuta in viitor.
Cristina
17+
lorinaoo1 spune:
Suuuper! Acum imi explic si eu de ce am simtit bebele mai devreme, desi sunt la prima sarcina. Am si eu placenta pozitionata posterior
Eu falfaielile le-am simtit incredibil de devreme, pe la 13 sapt, dar au mai fost fete care le-au simtit atunci si m-am linistit ca sunt normala. Iar "sututurile" le-am simtit de prin sapt 14-15
Dar eu nu sunt ca Simo. Ca m-am ingrasat soro, am ajuns deja la 60 de la 53 
Chiar azi ma gandeam sa citesc ceva mai academic, ca poate, poate aude si bebelina si vorbeste mai repede, mai stii? Limbi straine tot aude ca eu cant de zor prin casa si cand ma uit la televizor ma uit la Discovery sau la Club Zone, deci va sta bine cu engleza ![]()
Chiar ieri am observat ceva. Bebelina mea e ffff miscacioasa, o simt si in somn
dar ieri, cand a venit sor`mea pe la mine, tot timpul cat am palavragit a stat f cuminte. Sora-mii ii era ciuda ca nu o simte si ea
Voi nu ati observat ceva de genul asta? Azi ma gandeam sa-i citesc si niste povesti, ceva, ca vad ca o calmeaza vocea mea. Mai fain e cand se face ghem intr-o parte a burticii... Vai-vai ce ma asteapta cand n-o mai avea loc de balet 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 20+
Simo78 spune:
am citit ca toata activitatea mamei de peste zi, BB o simte ca pe un leganat pentru ca el pluteste in lichidul amniotic, ceea ce il adoarme. cum ne relaxam noi, cum incep ei baletul. de aia seara cand ne bagam in pat il simtim cel mai bine. cel putin la mine se aplica.
Simona
17+
Matei Hisham
poze