Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oooooooooo ce martzishor frumushel am vazut io pe dresa comuna! cred ca ma opresc la Human Resources Manager............pe restul de martzishaore vi le las voua.............

+16

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna Burtici ,
Sa aveti o primavara linistita...ca de vara va fi cam agitata.. Va pup pe toate si sa auzim de bine!

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pentur Lunita mea scumpa si draga, in dar de martisor. Sa ai o primavara frumoasa de care sa te bucuri din plin!

Nana, 11+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Salutari la toate burticile!
Sa aveti o primavara insorita, cu multe senzatii noi si placute!
Imi pare nespus de rau ca am tras chiulul atata timp....dar am avut nishte probleme...si din pacate inca le mai am.
Stiu ca azi e prima zi de primavara si nu vreau sa v-o stric....e un soare fff placut afara....mi-am lipit nasul de geam....si ma bucur si eu de el (macar asa)
Am vreo doua sapt aproape de stat in pat...si lucrurile nu se arata prea roz din pacate. La penultima echo dr. mi-a spus ca am colul scurtat (27 mm)si ca durerile pe care le simteam (de nu puteam sta pe scaun) sunt contractiile uterului care incearca sa deschida colul. In fine dupa o sapt de stat in pat cu injectii de No-Spa de 3 ori pe zi,(am fundul sita...oare de-ai mi-a zis Dr. sa nu fac baie??) scobuti 2 ori/zi si utrogestan de 3 ori cate 2 /zi..am zis ca totul s-a rezolvat...si am tras o fuga (1 zi...doar 1 zi...) la serviciu. Rezultatul?..Col deschis...iminenta de avort... contractii la greu....
Asa ca voi plati amarnic escapada mea de lunea trecuta: stat la pat cu Gravibinon la 3 zile(Doaaaaare rau de tot..) no-spa de 3 ori/zi, scobutil 3 ori/zi, utrogestan de 3 ori pe zi cate 2.Oare le-am scris pe toate?Nici nu mai stiu.Uf!
Nu shtiu ce se intampla...sunt disperata.....Dr. a zis ca-mi trage vreo doua!....ca-s o inconstienta...ca ce Dumnezeu fac la serviciu?..mut muntii?? NUUUU!...stau pe scaun 10-12 ore...dar asta fac dintotdeauna! Si de ce nu s-a intamplat nimik in primele 3 luni?? Acum ma ameninta cu legatu' la pat si cu perfuzii...nu pot sa cred!...Ceva s-a scurtcircuitat rau de tot si eu n-am prins momentul sa reactionez prompt.De unde sa stiu eu ca e asa de grav??...colegele mele gravidutze n-au nici o problema...Uf!
Acu stau tolanita cand pe pat cand pe canapea si am senzatia ca secundele au devenit ore....N-am ce face...STAU!..numai sa fie ok..in rest nik nu conteaza.
Fetelor, felicitari pentru cele care ati simtit ceva mishcari prin burtica.Eu nu pot sa spun sigur ca e bb sau diverse gaze care imi cam bantuie burtik. In plus am abdomenul asa de tare (parca-i un bolovan)...si ma gandesc ca poate de-aia nu-l simt pe bb.
Nici daca e baietel sau fetita nu stiu...va dati seama ca dupa doua astfel de socuri...n-am mai apucat sa-l intreb nik pe dr. care ma "injura" de zor!
UAU! Ce mult am scris! Adev e ca mi-era tare dor de voi!(si am si tras destule "senzatii tari")
Va pup dulce...se pare ca acum am gasit o modalitate sa va scriu din pat...deci am sa va terorizez!

Shpiry 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Shpiry multa sanatate, sa fie bine BB.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Shpiry, multa sanatate tie si lui bebe! Stiu cat de greu trebuie sa-ti fie, si eu a trebuie sa stau in pat sarcina trecuta, iar pe forum sunt fete care sunt consemnate la domiciliu de la inceputul sarcinii! Asa incat, curaj! Poti intoarce totul in favoarea ta daca esti cuminte, cuminte! Si eu am tendinta sa ma compar cu alte mamici care nici nu-si simt sarcina, daca n-ar avea burtica ai spune ca nici nu sunt insarcinate, asa sunt de active! Dar asta e... Unele dintre noi trebuie sa ne acceptam limitele si sa luam lucrurile asa cum sunt. Si apoi, bucuria din iulie-august va rascumpara totul!

Lia S18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Shpiry imi pare rau de vestile proaste. stai in pat si asculta sfaturile doctorului.......si eu care credeam ca dupa ce scap de 4 luni gata cu "problemele". imi pare sincer rau ca esti asa suparata. stai linistita si ai incredere in DD .............si in nenea dr.
sanatate multa!

+16

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mami07

Fetelor, va tot aud vorbind despre o adresa comuna.Va rog imi spuneti si mie despre ce e vorba?
Pupici pe burtici

Oana 18+ cu Matei

e un mail la care avem toate acces. iti trimit PM.

si tu ai un matei in burtica? al meu tare e neastamparat!

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Shypri stai in patut cumintica te rog. Sanatate multa si ai grija de bebe.

Fetelor eu martisor nu am ca al meu sotz nu stie de asa ceva si mi-a fost lene sa il educ iar de 8 martie e ziua mamei nu a femeii iar el de obicei ii ia felicitare lu' ma-sa si merge cu fiu-miu la piatza sa-mi ia un buchet de flori pe care mi-l ofera fiu-miu. Anul trecut mi-aduc aminte ca mi s-a parut crima sa vad felicitarea pt ma-sa (ne intelegem bine dar....totusi) iar pt mine de la el nimic. Am inceput sa plang iar el saracu s-a dus sa-mi ai flori in numele lui si mi-a zis ca n'are cum sa stie, trebuie sa-i spun. Pun pariu ca a uitat...

Dar lasa, asta sa fie singura noastra problema in viata.

Am si eu martzisor dar e in burtica.

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani burtici!
Sa aveti o primavara frumoasa si fericita!
V-am trimis si eu un martisor simbolic pe mailul comun.

Shpiry, imi pare rau ca nu stai bine cu burtik! ai grija de tine si stai in pat! trebuie sa vina si timpuri mai bune daca asculti de dr! iti tin pumnii sa se rezolve problema!

Andicu 21+
Poze cu burtica

Mergi la inceput