Mamici de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 23
aylin_tarcan spune:
hai sa va zic valorile:
risc varsta:
-calculat 1/1001
-standard -nu scrie
risc triplu test
-calculat 1/5281
-standard 1/385
risc tub neural defect
-calculat 1/1962
-standard 1/1000
risc trisomie 18
-calculat <1/10000
-standard 1/3000
comentarii: rezultatul TT e negativ. valorile riscului sunt interpretari statistice. medianele sunt calculate pe baza valorilor extrase dintr-o baza de date a carei dimensiune asigura un rezultat corect pozitiv in proportie de 95%. TT nu are valoare de diagnostic
Aylin,
15+ 
aylin_tarcan spune:
simo, adica simti mai repejor. si la mine acum e tot posterioara. falfait tot simt, dar nu am nici o certitudine...pana nu loveste, nu zic ca simt. la sacrina tecuta era anterioara si prima lovitura clara am simtit-o la 19 sapt aproape
Aylin,
15+ 
Monytza spune:
In general se simte in jurul varstei de 20 saptamani...eu prima data am simtzit la 19..si am placenta pozitzionata anterior...dupa cele spuse la examenul de morfologie fetala...prima data e aproape insesizabil...ca niste gaze mai ciudate`n burtica..nu in stomac unde le e locu![]()
Acum face niste dansuri bebica mea...de ma bufneste rasul...
http://community.webshots.com/album/557916608egealn
Mone 27+
Maria Antonia
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
aaaa, ca mi-am adus aminte. se tot vorbeste despre simtit bb-ii. pe langa conformatia mamei, gradul de sensibilitate si altele, depinde foarte mult cum este pozitionata placenta. daca placenta este posterioara, veti simti mai repede (placenta nu se situeaza intre burtica si sacul amniotic, ca sa atenueze loviturile). daca placenta este anterioara, este exact invers.
uitati aici poza
http://www.pennhealth.com/health_info/pregnancy/graphics/images/en/19176.jpg
Aylin,15+
Aylin, acum pricep si eu de ce scria pe buletinul meu ecografic placenta situata posterior!
Cu toate astea, nu ma pot lauda ca l-am simtit pe bebe foarte devreme. Sunt la prima sarcina si abia de saptamana trecuta am inceput sa simt suturile pustiului. Oricum, e foarte bine si asa!Lia
S18
Samurai-lady spune:
AyLIN super rezultate,felicitari.
Cred ca la risc varsta valoarea standars e pe la 3 sute si ceva,nu mai stiu.
Pupicei.
Samurai-lady
17 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
kitty_nic spune:
Dragi doamne,
Va uram o zi si o primavara minunate si bb sanatosi si voiosi! Pupici!
Mami Cristina si
Daria Ioana
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
jadi spune:
Si ziceti ca e 1 Martie? Asa o fi , o primavara frumoasa atunci!
Eu am primit un buchetel de trandafiri mici de la sot si copil (copil care urla daca apropiam buchetul de el), lalele si zambile in glastra si o bucata de tort din tratatia de la servici. Si o Coca Cola ca daca tot am mancat tort
.
Mi-e somn ca m-am trezit la 5 sa fac bibe la copil si nu am mai putut adormi. La 8 cand suna ceasul imi venea sa ma urc pe pereti!
Vad ca vorbeati de masini! Si eu am fost adepta masinilor mici dar mi-a trecut. Acum pentru grandomania mea si satisfacerea ei imi trebuiesc masini mari si ma impac foarte bine cu ele
!
Deni &
Vlad & bb2
Simo78 spune:
Aylin eu il simt de mai bine de o saptamana, dar de vreo 3 zile il simte si tati care e lesinat de emotie! eu ce sa mai zic...la fiecare lovitura simt cum imi iese inima din piept si ca am sa mor de fericire. nu mai zic de zambetul tamp care il am. ![]()
Simona
17+
Matei Hisham
poze
Chriszta spune:
Asta cu tati care simte BB e buna...
Si tati al nostru a avut asa o reactie emotionanta cand l-a simtit. Din pacate l-a simtit doar o data, el saracu tot incearca seara sa-l mai prinda dar BB tine mai mult cu mami care il simte mai des. Il pupa prin burtica si ii vorbeste in romana si germana ca sa fie vorbitor de limbi straine...
Cateodata am impresia ca am doi BBici, tati si cu BB...
Cristina
17+
aylin_tarcan spune:
liadorian, da, de aia! 
samurai, adica sunt bune, nu? asa mi se pareau si mie. saru'mana 
simo, bravo...destul de devreme dupa parerea mea 
la mine mai zicea ceva in eco (ceva cu placenta posterioara fundica parca, dar nu bag mana in foc). aia inca nu stiu ce este, dar nici nu ma framanta.
deoarece sunt imprastiata azi (cred ca de la mirosul de zambile
), probabil ca o sa sar de la una la alta...dar intelegeti voi. fetele, voi va repetati listeria de-a lungul sarcinii? ca eu tot evit sa mananc mezeluri, crenvursti (care mie imi plac si fierti si prajiti...). nici nu stiu ce sa mai mananc si ce nu. si de fiecare data cand mananc la restaurant sau in vizita ma intreb daca branza sau smantana sunt pasteurizate sau nu.
paranoia asta!!!!
Aylin,
15+