Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Fetelor dragutelor...
In prag de primavara numai ganduri bune, sanatate si caldura in suflete
Ca martisor va doresc sa va simtiti ingerasii din burtici.
Eu azi voi afla (sper) daca voi avea un ingeras sau o ingerasa printre altele. Mergem le echo. Sa vedem daca ne face dr morfo fetala sau 3D, daca nu ne face una de control 2D. De cand astept 3d-ul sa-l vad si eu mai bine pe BB...
Va pup si primavara frumoasa!

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Buna dimineata fetelor!

Va trimitem cu drag un buchet de . Sa aveti o primavara minunata!

Oana si bb Matei din burtik (incerc sa-l invat de mic sa fie dragutz cu fetele )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cristina sa ai parte de un spectacol frumos azi la eco, si de pozitia ideala de "citit" sexul.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

aylin mi s-a spus sa nu exagerez, insa eu chiar stau mai mult in pat-cel putin 2-3 zile. Mi-a dat CM. Nu stiu daca la mine doar lungimea colului l-a determinat pe dr.T sa-mi faca cerclaj sau si durerile pe care le aveam. Te rog sa-mi spui si mie cand primesti raspunsul de la TT. Pe mine m-au sunat luni seara sa-mi spuna ca, probabil, saptamana asta nu vor fi in stare sa dea un raspuns!
andutzy sunt pacienta dr.T de aproape doi ani!
Lorina, jadi, Ioana75 multumesc pentru incurajari!

O primavara frumoasa tuturor burticilor!

Pupici

orchis
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, te asteptam cu vesti bune de la eco!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Salutari burticutzelor si bebeilor in preg de primavara. Sa aveti o zi buna si plina de martisoare si flori. De dimineata sotul meu mi-a dat un pupic, martisorul vine deseara, pt ca nui e dar mai frumos decat dragostea si pretuirea. Va trimit si eu si la fiecare in parte.
Ce sa va spun ...a inceput sa ma intepe putin in partea dreapta cam in dr ovarului, dar nu f. rau.Sper sa nu fii racit. Oricum asistenta mi-a zis sa iau NoSpa si sa o sun dupaamiaza cand vine dr. la cabinet (azi are o pb si a ajuns inca). per sa nu fie nimic nasol. Oricum daca ma cheama la cabinet pt imi face si echo (tb sa o fac luni) si aflu de martisor culoarea carutului.
Lucia 14+

13+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata fetele dragi!!!

va multumesc tuturor pentru urari! acum, ca am scapat de stresurile mari, sa o luam in ordine cu celelalte

ca nici macar nu am un kg in plus pana acum (aproape 16 sapt)

ca mi se umfla burta si se face tare ca o minge de baschet si ma inteapa ba colo ba colo, ca ma doare ca e umflata....niciodata nu pot sa zic ca nu o simt

cam atata cred....pt moment

orchis, e bine ca doar atata ti-a zis. inseamna ca stai frumusel, relaxata, te mai plimbi un picut, nu te apuci sa faci curat sa dai cu aspiratorul sau altele....dar bine ca nu e verdict de "stat la pat". probabil ca durerile au condus la cerclaj. contractiile reduc colul. tu cum percepeai contractiile?

am primit azi dimineata rezultatele la TT, desi imi promisesera ca vin ieri (am renuntat sa mamai enervez, sunt niste neseriosi, sau am avut noi ghinion, pentru ca alte fete ziceau ca le-au sosit rezultatele in 2 zile). in ceea ce la priveste, eu inteleg ca e negativ. poate ma ajuta fetele care mai stiu ce si cum cu interpretarea lor.

va urez un 1 martie plin de optimism, soare, zambete, flori si dragoste!!! florile de primavara sunt cele mai frumoase si parfumate flori! va vor aduce un moral de invidiat!

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Aylin ce valori sunt scrise pe foaie ?
Un 1 Martie cu soare.

Samurai-lady 17 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

aaaa, ca mi-am adus aminte. se tot vorbeste despre simtit bb-ii. pe langa conformatia mamei, gradul de sensibilitate si altele, depinde foarte mult cum este pozitionata placenta. daca placenta este posterioara, veti simti mai repede (placenta nu se situeaza intre burtica si sacul amniotic, ca sa atenueze loviturile). daca placenta este anterioara, este exact invers.

uitati aici poza

http://www.pennhealth.com/health_info/pregnancy/graphics/images/en/19176.jpg

Aylin, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

la mine placenta e posterior implantata.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput