SUPER DIETA pentru mamici si nu numai
Raspunsuri - Pagina 10
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Lidia sa-mi spui si mie cum ies legumele la steamer ca daca sunt bune si nu au gust de ...picioare amortite, poate imi iau si eu unul. Ma gandeam de multa vreme, dar nu stiam cum iese papica gatita cu el.
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
Eu am mai gustat din legumele care i le fac lui Stefan ..
si mi se par tare bune ...
mai ales cu putin ulei de masline ..
e adevarat ca inca nu am facut broccoli ..
dar cartofii, telina, ardeii, dovleceii sunt mult mai gustosi in steamer ..
decit fierti in apa ..
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
adelapop spune:

![]()
![]()

babee si mamidestefan 

![]()
![]()

inseamna ca sunt varza
nici macar in fiecare zi nu resesc
inseamna ca fac ceva in plus???sau sunt mai inceata????
nu pot sa cred
cand era cald si noi ieseam de doua ri pe zi, dar pe frigul asta cu tipete si urlete nu mai pooot
marilena legumele sunt mai bune si la aburi, in oala dar la steamer 

eu o sa ma orientez catre multe masline, salata, porumb si rar ceva la cuptor
sa vad ca nu mai vreau sa gatesc si pentru mine
cam motzata nu???? nici aia nici aia, ha h ah ha
quote:
Originally posted by Babee
Adela...pai noi iesim de doua ori pe zi, si imbrac doi copii.Am conditie fizica deja, si viteza ca la armata
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
scumpei
Bianca Maria
emiliapop spune:
Fetelor, eu vad la alimente interzise fasolea si la retete fasole verde cu nushtu' ce usturoi pai e interzisa sau nu sau numai fasolea boabe e interzisa? 
Ei..uite asa cautam noi acul in carul cu fan nu?
....motive dee ...
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
gusta spune:
Buna fetele.
Sper ca de luni o sa ma primiti si pe mine in grup ca momentan tin o alta cura dar de luni veau sa ma apuc de asta pentru ca mie imi plac la nebunie legumele si atunci cred ca as face fata.Astept sa vad ce retete faceti voi si poate am sa ma inspir si o sa am cat mai multa putere sa tin cura.
Spor la slabit pentru fetele care de maine sunt la cura.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
AncaMaria spune:
salut fetele! sa stiti ca nu am dat bir cu fugitii (deja
)...ma bucur ca listuta a crescut... asa cum am zis, voi incepe maine dar voi incepe mai tarziu pentru ca eu sunt cu 10 ore in urma voastra... asa ca.. see you soon... voi scrie care e greutatea mea maine dimineata..
La cat mai multa miscare si mai putina mancare! 
Luna75 spune:
Eu mi-am terminat portia de apa,mi-am pregatit 2 mandarine pentru mai tarziu
Mult succes la toata lumea!
Marilena,legumele la steamer sunt foarte apetisante,nu ezita sa incerci
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
adelapop spune:
hellooo somnoroaselor
haideti la treaba, facem galerie (desi sunt cam somnoroasa
)
deci haideti gagici sa ne facem printese

eu m-am cantarit si am fix 74 de kg, desi ieri am mancat si cartofi prajiti si paine.....
o sa ma duc acum sa beau apica, si later fac suc de portocale sii gref (banuiesc ca nu sunt contraindicte sucurile naturale)
haideti ca incepem cu intrebarile
emiliapop eu am scris de fasole verde - eu stiu ca tipul asta de fasole este recomandat la diete, eu zic ca aliment interzis ar fi fasolea boabe
gusta te asteptam de luni, referitor la retete eu nu stiu daca ma bag ca intre timp a dat lenea in mine si cred ca o sa rup porumbul, maslinele si fructele.....
dar din cand in cand mai gatim si noi, hai ca ne stoarcem creierii pentru tine, tu aliniaza-te la dieta si noi te ajutam
luna felicitari esti prima!!!
sa nu uiti sa trimiti greutatea de azi, sau poate deja ai trimis-o
ma bucur ca esti alaturi de noi
scumpei
Bianca Maria
Madachan spune:
La multi ani pentru martisor!!!!
Am baut apa,acum sunt la o cafea. Astept sa vad ce papati voi la pranz sa ma inspir si eu.
EDWARD 29.11.2004
poze->
Ioana81 spune:
Si eu pe aici!
Cantarirea 76 kile, deci Adela eu mi-s in fruntea listei
. Am bagat niste apa si am mancat si 1 mar!
Nu stiu ce mai mananc azi, dar vad ca e bine. Acum mi-a adormit mostruletul scump si nu am timp de sport ca deh doarme iepureste, dar la pranz o sa bag niste biciclete si niste abdomene si niste aerobic. Azi mai subtire, maine mai mult si tot asa. Am o pritena care face masaje si o sa o invit in fiecare sambata pe la mine. Deci dupa cum vedeti am luat-o cu capul inainte, acum sper sa nu-l sparg
.
Va pup si..........o sa reusim 
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
Marilena12 spune:
Buna dragele mele, va doresc sa fiti frumoase, sanatoase si iubite, si sa aveti o eterna primavara in suflete!
Incep si eu cu greutatea, tot 69 kg, am baut apa si jum de cafea, azi ma bazez pe salata verde si mere. Sper sa nu lesin. Multumesc pentru indicatiile legate de steamer, o sa-mi cumpar si eu curand.
Va pup si va doresc spor, si o zi plina de zambete si flori! 

MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"