SUPER DIETA pentru mamici si nu numai
Raspunsuri - Pagina 11
mamidestefan spune:
Lasati sa va picure in suflet inca o primavara...
lasati-o sa va cuprinda obrajii si sa va invaluie inima;
dansati cu ea in lumina soarelui si
lasati-o sa va umple bratele cu flori si iubire...
De 1 MARTIE primiti din partea mea pentru tot
de luptatoare
cu kg in plus
numai flori 

si multa dragoste 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Buna fetele.
Sper ca de luni o sa ma primiti si pe mine in grup ca momentan tin o alta cura dar de luni veau sa ma apuc de asta pentru ca mie imi plac la nebunie legumele si atunci cred ca as face fata.Astept sa vad ce retete faceti voi si poate am sa ma inspir si o sa am cat mai multa putere sa tin cura.
Spor la slabit pentru fetele care de maine sunt la cura.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
BINE AI VENIT

Esti in listutza.
Te asteptam de luni si multumim de incurajari

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
Dragele mele ..eu sunt la sucul de morcov
..
pe care il savurez picatura cu picatura ..
ca pe o
..in timp ce fac up-datarile in listutza.
Am purces si eu la cintarirea matinala : 73.2 kg..
am avut ceva emotii ..m-am gindit ca dupa tortul
aniversar al lui Stefan ..iarasi am mai acumulat ceva greutate
dar se pare ca nu ..asa ca mi-am ajustat putin si targetul ..
ca ma gindesc ca voi da si eu macar 1 kg pe saptamina ..
si cum prima saptamina e cea mai restrictiva ..sper sa dau 2kg in timpul ei ..asa ca overall 7 kg de dat ..
dar voi vedea eu la sfirsit cit de aproape ajung de target
..
Mi-am pregatit un grepfruit rosu imens pentru prima repriza de fructe ...
eu il curat de coaja si apoi pigulesc la pielite pina curat bine fiecare felie ..asa imi place ..si nu e amar..
Pentru prinz :broccoli si conopida la abur cu ierburi ..
imi fac cite putin din amindoua ..sa vad care e mai buna![]()
Aaaaa..si cafeaua pe la 12 ..
LIDIA si
adelapop spune:
ioana m-ai luat cu 2 kg
lasa draga mea ca slabim noi
eu acum fac ciorba de loboda (deja o cumparasem si nu am apucat sa o fac), nu stiu inca ce pap azi
am baut apa si papt un mar juma
fetelor eu m-am inscris si la un nou stil de viata-e un concurs pe echipe care cum slabeste, dar nu va parasesc
eu tin tot dieta noastra dar sunt si acolo intr-o echipa
si ma mai si inspir*
stati ca revin.........
quote:
Originally posted by Ioana81
Si eu pe aici!
Cantarirea 76 kile, deci Adela eu mi-s in fruntea listei. Am bagat niste apa si am mancat si 1 mar!
Nu stiu ce mai mananc azi, dar vad ca e bine. Acum mi-a adormit mostruletul scump si nu am timp de sport ca deh doarme iepureste, dar la pranz o sa bag niste biciclete si niste abdomene si niste aerobic. Azi mai subtire, maine mai mult si tot asa. Am o pritena care face masaje si o sa o invit in fiecare sambata pe la mine. Deci dupa cum vedeti am luat-o cu capul inainte, acum sper sa nu-l sparg.
Va pup si..........o sa reusim
Ioanade Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
scumpei
Bianca Maria
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by adelapop
fetelor eu m-am inscris si la un nou stil de viata-e un concurs pe echipe care cum slabeste, dar nu va parasesc
eu tin tot dieta noastra dar sunt si acolo intr-o echipa
si ma mai si inspir*
stati ca revin.........scumpei
Bianca Maria
vrem amanunte,

unde ai fugit asa?emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
mamidestefan spune:
Mi-a papat puiul lapticul..
mi-am baut si cafeluta ..
Acum fugim afara ..
cu citeva mere la pachet ..
ca e un inceput de primavara SUPER ..SUPER ..
se pare ca vremea tine cu noi
..
daca nu reusim sa facem ceva sport
in casa ..putem iesi afara
sa "alergam" putin dupa 

LIDIA si
Ioana81 spune:
Adela unde fugi? Poate facem o echipa si noi
.
Raportez: dim un mar, la pranz mi-am facut niste legume mai intai fierte apoi la tigaie cu un strop de uli de masline. Apoi astept sa se trezeasca motu sa pape si sa iesim pe ulite pe aici. Curios dar nu mi-e foame!!!!!!
O zi frumoasa de primavara!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Ma prezint si eu la apel. ca de dim de la 7 pana acuma ca ii 12 deja m-am chinuit sa fac calculatorul sa mearga deci va datio seama.
Va urez la toate o primavara cat mai frumoasa si plina de bucurii si succes in lupta cu kilogramele!
Asa raportul:
M-am cantarit azi dim si minune am 64,8 kg. eu nici nu mi-am dat seama ca am mai dat jos ca pana acu numai 66 arata cantarul si nu m-am mai deranjat sa ma sui pe el. Si azi am papat un mar si o portocala dimineatza si la pranz nite legume din alea congelate amestec cu borccoli, conopida, ardel gras, morcov, porumb puse in tiagie de teflon si calite oleaca asa pe uscat si peste ele am turnat un sos salsa facut de moi dintr-o conserva de rosii, piper, sare si niste ardel iute taiat mic mic, toate fierte la foc mic si aruncate poeste legume. Credeti ca e ok? Sper ca nu am inca;cat nici o regula. Ca nu am pus ulei nimic in afara de sosul asta si condimente si legumele. Am un mar acuma ca desert si tre sa fug cu printesa la cantarit ca la 1 tre sa fim la clinica.
Asa ca va pupic si revin mai tarziu!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Madachan spune:
Am trecut si eu cu brio pranzul care a constat intr-o salata si mere.Pt diseara imi fac niste legume la cuptor.Mai mult de munca ca le pregatesc eu,nu-mi plac cele congelate.
Bafta fetele!!!!!!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
Babee spune:
La multi ani de MArtisor.Asa mi-e dor de unul
Dimineata inainte de-a pleca m-am cantarit:68.4 kg.
Am baut mai multa apa decat era precizat(din jumatate am facut un litru jumate), pentru ca mie mi-e sete de la aerul conditionat.Dar e bine..Nici c-am avut timp sa ma gandesc la mancare sau la altele, la 12 juma am mancat o gulie(mai bine zis am impartit-o cu Phillip ca si lui ii place), am mancat un mar si baut putin suc de portocala(cumparat proaspat, sunt automate ce-ti face pe loc sucul).
Asta pana dupa amiaza, cand voi face niste legume la cuptor cu putin ulei de masline.Si daca imi va mai fi foame, o salata de rosii cu ceapa.
Ca mi-am amintit, eu le fac copiilor supa crema de brocoli.Apa, brocoli, morcov, ardei si putin ulei de masline.Pasez si le place mult.Daca voua va place leguma asta, puteti incerca, eu nu suport brocoli sau spanac![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip