Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 24
Annisia spune:
Da, asa este, nu am facut TT. Nu am niciun caz aiurea in familie si nu am onsiderat ca am de ce sa-mi fac griji...
In legatura cu ovulele, ma uimeste faptul ca am dureri dupa ce le introduc, atunci cand incep sa se topeasca. De asta ma gandeam ca poate bebe nu prea e de acord cu ele...
Contractii am la greu si de aceea ma gandeam sa ma mai duc la un control la dr. Albu (al carei pacienta am fost inainte de Nayel), poate ajung naiba pe la Giulesti. Macar stiu ca acolo au aparatura performanta pentru prematuri. Caci nu sunt dispusa sa risc nimic, cand e vorba de Yannis al meu. Oricat de bun e Nayel, daca nu are scule, ce sa imi faca el saracul???
In saptamana 28 trebuie sa ma duc iar la control si voi discuta sincer cu el despre temerile mele, fata de nasterea prematura si dotarea spitalului... Nu vreu sa il lucrez pe la spate, ca e super baiat si ar fi pacat...
Sper sa fie totul bine. Asa cum sper ca si pentru voi feriirea este maxima. Blueeyes la tine ma gandesc cel mai mult cand spun asta, pentru ca stiu cat de mult iti doresti un bebelin... Trebuie sa vina si la tine, nu se poate sa nu vina!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
ad_b spune:
Buna ziua tuturor fetelor de pe Forum. Desi urmaresc din 2001 acest site, doar acum m-am hotarat sa scriu.
Am nascut primul copil cu Dl. Dr. Nayel, in dec. 2003, acum sunt din nou insarcinata, in 8 saptamani si citind ce s-a mai scris descpre dansul nu prea sunt hotarata daca sa nasc tot cu el sau nu.
Astazi m-am programat la cabinet, iar asistenta este sub orice critica, dar o sa o ignor. Mi-a spus la tel. ca trebuie sa-mi fac analize de secretie ce costa 120 ron si ca ar fi obligatoriu. Asa este? v-a obligat sa faceti aceste analize la el. eu deja am recoltat pentru mai multe analize (incusiv sange) la CMU unde sunt arondata. As dori un raspuns repede deoarece mai sunt cateva ore si ajung la dansul.
va multumesc si va doresc sarcini usoare, mai ales pe aceasta caldura.
a_da spune:
Buna fetelor!
Eu nu am facut nicio analiza la dl dr. Am facut totul in alta parte. Dr intelege si le interpreteaza si pe ele ca doar tot analize sunt. Important e sa discuti cu el.
Acum ca pleaca si eu m-am cam apropiat de termen mi-a lasat nr de tel al dr Tanase. Eu sper sa reziste bebelina o saptamana pana se intoarce dl dr.
Sarcini usoare si bebei sanatosi!
a_da 38 s
blueeyes2003 spune:
Annisia mersi pt gandurile bune! Sper sa vina si la noi bebe cat mai curand ca este tare asteptat!
Sarcina usoara in continuare si o nastere la termen!
ad_b bine ai venit printre noi.
Eu nu stiu nimic despre analizele de secretie care ar costa 120 ron.Poate s-a referit la costul cosultatiei(eco si tuseu)+analiza de secretie care in total face 120ron.In orice caz nu te obliga sa faci nimic la el,poti sa faci unde vrei.Se uita pe orice analiza indiferent de locul unde este facuta.
Daca totul a fost bine la prima sarcina de ce sa nu mergi in continuare la el,pentru ca nu cred ca s-a schimbat.Bine,decizia iti apartine!
Te asteptam cu vesti,vezi ca primele 10 mesaje sunt moderate si vor aparea mai traziu.
Sarcina usoara in continuare!
a_da doar o saptamana este plecat?
Eu iti tin pumnii sa nasti cu el pana la urma,cred ca nimic nu este mai linistitor decat sa stii ca este langa tine medicul care ti-a urmarit sarcina.Dar daca nu se poate,asta este!Bine ca ti-a lasat totusi o recomandare,ti-a zis el sau ai intrebat tu?
Fetele mele dragi,va pe toate si sa ne mai scrieti!
Mirela
Come on baby!
raluca22 spune:
Buna fetelor !
N-am intrat de foarte mult timp ,va pe toate si pe toti vostri.
Bebicul meu este un grasunel dulce si foarte rasfatat care doarme ziua numai in brate sau pe picioare.Saptamana asta facem 3 luni iar astazi este prima zi cand a facut kaka fara supozitor.Fetelor a-ti avut probleme cu constipatia la bebei?
MIRELA te asteptam cu vesti bune!
Sarcini usoare si bebici sanatosi pt fetele care urmeaza sa nasca!
RALUCA siROBERT
blueeyes2003 spune:
Raluca mersi, esti draguta!
Ce repede trece timpul,baietelul tau are deja 3 luni!Felicitari,sa creasca mare si sanatos!
Mirela
Come on baby!
a_da spune:
Buna fetelor!
ce caldura! la mine acasa se zugraveste! Catelul a facut alergie la var. Eu nu pot sa fac nimic; stau in pat si astept sa faca altii treaba; e destul de frustrant. Trebuie sa stau cuminte pana cel putin pe 19.
despre dr caruia m-a plasat s-a oferit singur sa-mi spuna, ca sa ma linisteasca; oricum daca apar contractiile mi-a zis mai intai sa ma duc la spital, sa fiu consultata la camera de garda de cine o fi si abia apoi sa-l sun pe dr Tanase( daca e cazul, eu avand indicatie de cezariana). De-aia prefer sa stau cuminte.
Am tot facut bagajul de spital; fetelor care ati nascut deja : la CFR 2 il imbraca pe bebe numai cu hainute de-acasa sau doar la plecare? Fetitelor li se pot pune cercei in maternitate?
Multumesc! Sarcini usoare si bebei sanatosi si mancaciosi!
38 s
Helenutza23 spune:
buna fetele
in leg cu analizele. eu chiar si analizele la care el mi-a dat trimitere la medlife parca, le-am facut in alta parte. nu se oftica eu le-am facut la Victor Babes pt ca e aproape de mine si am incredere in laborator. analize de secretie si culturi de col le-am facut la el pt ca nu tre sa umble altcineva acolo jos decat el ...va spun io ca's patita cu o va ce asistenta care mi-a recoltat cultura de col si am sangerat dupa aia de am crezut ca innebunesc de groaza ca pierd sarcina....
a_da hai sa rezisti, da?
ad_b bine ai rvenit printre nayeliste...de ce ai dubii daca sa nasti cu nayel? nu ti-a placut ceva la el?
raluca22 la multe lunisoare, sa cresteti maaaari si sanatosi! ce papa puiul tau de zici ca e constipat? al meu laptic de la mine si face kk la 3 zile. nu e constipat, asa face el. daca il alaptezi la san poate sa treaca mai multe zile sa nu faca.... eu f rar ii pun supozitor. cand mi se pare mie mai agitat si suspectez o durere de burtik. dar iti zic, rar se intampla...
Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =
Helenutza23 spune:
a_da, stai cumintica! in leg cu intrebarea ta. la vreo 3 ore dupa ce am nascut au venit si mi-au cerut hainute si l-au imbracat cu ce ii adusesem. asa ca e bine sa ai un rand de hainute...de cercei nu stiu... dar din cate stiu, la maternitati se face asta...
Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =
raluca22 spune:
Buna fetelor!
Helenutza si bebitul tau sa creasca mare,frumos si sanatos!
Bebicul meu papa si de la mine si completare maxim 180 ml/zi,noaptea papa numai tatica.El nu face tare dar se screme saracul si nu poate sa faca,uneori il las doua zile daca nu sa agita dar am pus si zilnic supozitor .
A_da poti sa imbraci bebita direct in lucrusoarele tale.Scutecele lor arata jalnic,la fel lenjeriile si camasile lor .