Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 25
tatiantudor spune:
Buna ad_b,
Si eu sunt arondata si la CMU si la Medsana.
Toate analizele le-am facut la CMU. Imi faceam o programare la orice ginecolog care era mai liber si ceream analizele pe care le vroiam eu (ma duceam cu lista) sau care le zicea ginecologul. Daca nu mi le dadea el pe toate mai adaugam eu. Apoi le faceam la CMU - sange + secretii + triplu test + tot ce se face, si ma duceam cu ele la Nayel.
Toate ecografiile le-am facut la CMU la Dr. Iosup. M-am mai dus si la Diagnosis la Dr. Pop pentru morfologie fetala, in rest toate cu Iosup (una pe luna pentru ca avea probleme la inceput de crestere in greutate...dar apoi si-a revenit)
Ceea ce vedea Iosup la ecografie, 2D si 4D, n-a vazut Nayel niciodata (ca nu are aparat performant). Mi-a facut o ecografie la inceput dar n-a vazut ca bebica mea avea niste formatiuni de plexuri coroide pe la 22 saptamani ... si nici n-a vazut ca fluxul de sange era mai crescut pe artera uterina dreapta. Iosup le-a vazut si m-a trimis sa stau la pat.
Lui Nayel i-am spus ca nu vreau sa imi faca ecografie pentru ca le fac la Iosup si i le aduc pe cele facute la CMU.
Trebuie sa fii exacta si clara in ceea ce iti doresti si sa nu iti fie teama sa ii spui: "eu fac analizele si ecografiile la CMU, dar vreau ca Dvs. sa imi supravegheati sarcina."
Bafta mare si nastere usoara
Cu drag
Lie
ad_b spune:
buna fetelor,
acum am un pic te timp sa mai scriu. De Nayel nu am fost incantata 100%, dar totul a iesit bine in final. La prima sarcina am ajuns la el in luna a cincea. Pe atunci facea numai ecografie. In luna a saptea spunandu-mi valorile (cred ca a femurului si capului) mi-am dat seama ca nu a crescut deloc fata de luna a sasea si m-am panicat. I-am spus si mi-a raspuns ca poate nu am avut o menstruatie regulata si se calculeaza altfel sau poate am avut o sangerare pe care nu am vazut-o!!! As fi vazut orice, era o sarcina planificata si mai pierdusem una inainte asa ca eram atenta la orice semn.
Nu m-a lamurit si doar am sperat sa fie bine. Copilul a fost subponderal, nu a respirat la nastere desi am nascut prin cezariana, deoarece a avut dubla circulara de cordon. Si chiar intrebasem daca are circulara si raspunsul a fost: e bine.
Totul s-a terminat cu bine printr-o minune. Dar deja m-am programat la Iosup pentru ecografii.
Dupa ce m-a operat doctorul a plecat in concediu, deci nu l-am mai vazut decat la scos firele. Stiam ca de-aia m-a programat.
Acum m-am dus cu o parte din analize si desi 3 valori ratacite erau mai mici decat normalul nu a spus nimic.
Poate n-or fi asa importante. Oricum, caut tot pe internet si daca nu suna prea rau nu insist.
M-am lungit si mai revin alta data.
Multumesc pentru lamuririle cu analizele. Grija mea era ca ajunti cand le fac la CMU se vede dr. ginecolog care le-a recomandat si nu stiam daca se supara ca ma duc si la alt ginecolog.
ad_b spune:
pentru a_da.
Sora mea a fost urmarita pe timpul sarcinii tot de Nayel, dar nu a nascut cu el, deoarece era plecat in perioada respectiva, iar ea a refuzat cezariana, spunand ca naste natural cand va veni momentul. Nayel tot la Dr. Tanase a trimis-o si dupa ce a stat in travaliu cateva ore bune, tot la cezariana a ajuns. A fostt bine, deci nu-ti face griji. Iar bebelusul il poti imbraca in hainele aduse de acasa.
Ti se mai cere pampers, sampon. Si este bine sa ai si o pudra cu antibiotic pentru buric, previne aparitia infectiilor, oricum medicul neonatolog mi-a dat o lista intreaga de medicamente pe care sa le am in caz de nevoie. Si mi-a si explicat cum sa le folosesc doar ca lectia a fost prea lunga si am mai uitat din sfaturi pana am ajuns in salon. Un reportofon ar fi fost foarte bun.
Sper ca totul sa fie bine. Si scrie-ne cand nasti, ne-ar ajuta sa mai stim din conditiile actuale din spital.
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by ad_b
Acum m-am dus cu o parte din analize si desi 3 valori ratacite erau mai mici decat normalul nu a spus nimic.
Poate n-or fi asa importante. Oricum, caut tot pe internet si daca nu suna prea rau nu insist.
Si mie mi-au iesit cateva analize cu valori putin iesite din normal dar mi-a zis ca in sarcina multe se modifica si nu trebuie sa imi fac griji.Intr-adevar,din acest punct de vedere totul a fost bine!
Recunosc ca si eu am anumite retineri in ceea ce il priveste,dar in mare parte am incredere in el!
Acum,cand ai fost la control,cum ti s-a parut?
Apropo,te-a recunosctu ca ai fost pacienta lui? (am si eu o problema cu chestia asta!)
Mirela
Come on baby!
ad_b spune:
Nu stiu daca m-a recunoscut ca am fost pacienta lui. Eu am fost la el in 2003 si de atunci sunt 4 ani si el a avut o gramada de paciente. M-a intrebat totusi daca am mai fost la el si i-am spus ca am nascut prin cezariana. Dar la prima sarcina nu aveam senzatia ca m-ar recunoaste; la internare m-a recunoscut, noroc ca fusesem la el miercuri si stabilisem modul de nastere, iar duminica si-a adus aminte de ce sunt acolo.
Si eu sunt curioasa daca data viitoare va sti cine sunt.
Si inca o intrebare pentru cele ce ma pot lamuri. Deoarece mai am si un fibrom nu prea mic mi-a spus sa iau 2 Utrogestan pe zi, fara sa-mi spuna cum, daca le iau pe amandoua odata sau dimineata si seara, plus ca are dubla recomandare: oral sau vaginal. Eu cum le iau? Dupa cum doresc?
blueeyes2003 spune:
Poti lua Utrogestanul dupa cum doresti,dar am inteles ca majoritatea medicilor il recomanda intravaginal in sarcina.Mie imi zisese sa il iau oral dar sa stii ca o sa cam ametesti de la el,dar trece repede.
Poti sa le iei si pe amandoua odata,nu-i nici o problema.
Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
Mirela
Come on baby!
sandybel spune:
salutare fetelor,
N-am mai scris de mult pentru ca ma nascut de 4 luni, si desi am fost 9 luni pacienta si fana inflacarata a lui Nayel, n-am nascut cu el pentru ca n-a venit! Aveam cezariana programata miercuri si m-a apucat vineri noaptea! Nu asta a fost marea problema , ci faptul ca bebele meu care la controale era urias(peste 3,6 kg si peste 55 cm) la nastere a avut doar 2,4 kg si 50 cm si mai mult avea cvadrupla circulara de cordon(pe care n-a depistata nimeni) si nu se mai dezvoltase de doua luni deloc! Cand ma vaitam dupa luna a 7-a ca slabesc si ca nu-mi mai creste burtica mi se raspundea ca tre sa fiu multumita ca altele se vaita de cat se ingrasa!Din aceste motive am considerat ca dupa ce am postat povestea nasterii, nu mai sunt in masura sa discut despre acest medic!
Ma rog nu vreau sa va supar , dar cred ca e normal sa se scrie si partile lui proaste, nu numai laude
De fapt am un mesaj pentru a-da
Dupa cele scrise mai sus,am fost nevoita sa nasc cu alt medic, res[pectil cu dl. dr Tanase, despre care vreau sa-ti zic ca e un om extraordinar...........
Bineinteles ca n-am avut aceasi senzatie pe care as fi avut-o cu medicul care m-a urmarit 9 luni, mai ales ca n-a fost asa simplu sa nasc cu el, ca pe mine nu ma baga nimeni in seama, a venit dl. Tanase de acasa si mi-a facut o cezariana de nota 10
Refacere super rapida, dureri foarte putine, a doaua zi mergeam cate 3 ture de hol, iar a 3-a zi urcam si coboram scari intr-o veselie>
Asa ca stai linistita si nu-ti fie frica de dl.Tanase, pare putin mai dur, dar e un super-doctor si om
oricum a nascut si fiica dansului acum vreo 2-3 luni si probabil intelege altfel fenomenul acum
Curaj si stai linistita ca nu-i capat de tara daca nasti cu Dl. Tanase
blueeyes2003 spune:
sandybel mi se pare normal sa se scrie absolut orice parere despre dr Nayel,atat buna cat si rea,pentru ca sigur exista.Este foarte important sa se stie toate aspectele pentru ca sunt femei care ar face absolut orice ca sa aiba un copilas si ar fi pacat ca dintr-o greseala sa se intample ceva ce nu se poate uita niciodata(va pot asigura ca nu se poate uita o asa durere )
Din pacate cred ca sunt putini dr in care poti avea absoluta incredere si cred din ce in ce mai mult ca sarcina este o chestiune tare complicata si este nevoie si de putin noroc ca sa fie totul bine.
Mirela
Come on baby!
a_da spune:
Multumesc fetelor pr raspuns: sandybelsi ad_b.
M-am mai linistit. Important e sa fie bebe sanatoasa.
Dupa nastere va povestesc cum mai e pe la spital!
Va pup!
A-Da 38 s
Helenutza23 spune:
buna fetelor!
sandybel, Doamne, am ramas fara cuvinte cand am citit... cum sa nu vada problema la copil??? si de ce nu a venit? of, of, bine ca ati trecut cu bine.
eu am fost de 3 ori la Iosup in timpul sarcinii, asa de capul meu, pt ca am preferat si o a doua opinie. sincer iti spun ca nu aveam incredere in aparatul ala de eco de la cabinet. mi s-a parut cam jaf...
Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =