Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Buna fetelor!

Am fost ieri la cabinet la dl dr.
Mai are garda pe 7 iunie, apoi pleaca in concediu( intre 13 si 19). Sper sa rezist pana atunci, iar cezariana imi va face pe 21 iunie.

Am avut senzatia ca prefera sa consulte la cabinet decat in garda la spital. L-am intrebat de garda si era intrigat de ce vreau neaparat sa vin la control la spital( " ca e ca toate spitalele"). Eu vroiam sa vad cum e ca nu am fost niciodata la CFR nr 2.
Ma rog, daca asa vrea...

Bebica e mare, dupa dimensiuni are deja 3500 g; mi=-a zis ca o sa treca de 4000.

Multa sanatate, mamicilor, bebicilor , burticilor! 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

a_da ma bucur ca bebika e bine,mai aveti putin si va intalniti!O sa fie ascultatoare si o stea in burtika la mamai pana vine dl dr din concediu,o sa vezi!

Fetelor,pe unde sunteti toate?Aaa,m-am prins, cu bebeii prin parc!
Abia astept sa am si eu onoarea asta!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

blueyes, eu sunt pe drumuri, nu ma dezmint.
adika daca gravida am umblat teleleu, gupil a iesit tot plimbaret si pe drumuri.

i-am zis azi, k sa nu-l puna necuratu sa plece de acasa mai devreme de treij'de ani. SUNT O MAMA CLOSCA. si cred ca sunt in stare sa il tin dupa mine pana la adanci batraneti

a-da, cam la limita cu dpn, sa ai bafta de Dr. desi eu tot i-as boicota concediul

mirela, chiar daca nu iti spun de fiecare data, te astept cu sufletul la gura cu vesti bune, si uneori te citesc pe la alte subiecte, k poate acolo dai vestile mai devreme

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

cum adicatelea sa dea Mirela vestile la alte subiecte! Mirelushooo, vezi, fii antena, ca medicul tre sa afle primul... si pacientele lui...ehhh!! hai sa dai tu vestea si nu conteaza unde cum si cui

a-da tin pumnii sa rezisti pana la intoarcerea lui Nayel. tu faci ceza, de ce?...poate ai scris dar nu am retinut...oricum bb cam marisor. la mine a avut dreptate cu estimarea greutatii. a zis 3600g si a avut 3700 bafta aa, si eu am obs ca prefera la cabinet sa consulte... asta e, eu m-am conformat desi veneam din zona tineretului-vacaresti si faceam cel putin 1 ora jumate pe drum, dus-intors.

pupici nayelistelor si o sapt cat mai buna.

a, sa va zic de puiul meu! eu un cuminte, e o binecuvantare de la Dumnezeu! papa, doarme, a inceput sa "vorbeasca" si e un scump. uitati un filmuletz www.dropshots.com/day.php?userid=275734&cdate=20070602&ctime=172859" target="_blank">aici

pupiiii

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Shine,Helenutza mersi mult ca va ganditi la mine!Stati linistite ca o sa aflati printre primele!Sa ajungem noi acolo...

Super filmuletul E un dulce!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Buna fetelor!!
Ce caldura! Dupa doar 30 min de plimbare usoara mise umfla gleznele butuc!

De ce fac cezariana? Asa mi-a zis dl dr. Eu am miopie simpla(-5) dar nu am probleme cu retina. Dar se adauga faptul ca bebelina e mare. Zice ca ar fi iesit si herpes la analiza( dar anticorpii sunt si pt tipul 1 si 2) , iar eu nu am avut probleme genitale. Daca asa zice el ma las pe mana lui.

Sarcina usoara si bebei sanatosi!!

A-da 37 s Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai gagici, doctorul asta nu cere niscaiva analize? Mie nu mi-a cerut nimic pana acum. Mi-am facut eu de capul meu ce am auzit pe la alte gravidoase, dar el nici nu s-a uitat pe ele...Plus ca vorba unei alte fete de aici, la orice iti recomanda No-spa si te trimite acasa. Eu am contractii si cand i-am zis ca am si dureri ca la ciclu, a inceput sa ma pipaie prin chiloti si mi-a zis ca nu am nimic. Plus ca de fiecare data imi da sa iau medicamente nerecomandate in sarcina (pentru dureri, raceala, scurgeri mai abundente si ce am mai avut eu pana acum...)... E truli sau ce are? Nici de morfofetala nu m-a intrebat, m-am dus eu la Iosup, ca in baza lui stateam ca pe ghimpi toata sarcina...
Eu am ajuns la el, citindu-va pe voi, dar daca nu e excelent va rog sa imi spuneti!!!! Fetele de la odiseea de sept-oct 2007 care au contractii le-au spus doctorii lor ca vor naste mai devreme cu siguranta. Pe unele le-au programat deja la cezariana cu catev saptamani inainte de termen... Stiu ca la CFR2 nu au sectie prea performanta de prematuri... Eu ce naiba fac in aceste conditiuni?
Nu mai stiu cine zicea ca s-a ratoit doctorul ca vrea sa vina la consultatie la spital, nu la cabinet... Eu i-am spus ca asistenta lui de la cabinet e javra si ca pe acolo nu mai calc. De atunci ma cheama numai la spital. Si la spital e aglomerat, dar de cate ori ma vede ma baga prima, oricate paciente ar fi. Din punctul asta de vedere e un super baiat, dar mi se pare cam aiurit ca doctor...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Annisia si eu am observat ca la unele fete le da analize de facut iar la altele trebuie sa ceara ele.Mie la prima sarcina mi-a dat ditamai listoiul de analize.Si mai sunt fete pe aici carora le-a dat destule analize de facut.Ce-i drept de eco morfo-fetala nici nu a pomenit.De Triplu Test l-am intrebat atunci si mi-a zis ca daca vreau pot sa ma duc dar nu considera necesar.Din cate stiu nici tu nu l-ai facut,nu?
Cu medicamentele nerecomndate in sarcina nu stiu ce sa zic,acum aud prima data,eu stiu ca eram racita si l-am sunat pentru ca nu stiam ce sa iau si nu mi-a dat decat cateva homeopate,in rest nimic.
Si eu am auzit de la fete ca sectia de prematuri la CF2 nu-i tocmai dotata,din pacate.
Ai dreptate ca este cam aiurit uneori dar de cele mai multe ori este la inaltime.Important este ca suntem noi informate si stim ce trebuie sa intrebam si ce pasi sa urmam ca altfel...
Eu iti doresc sa nasti la termen si sa nu ai nici un fel de probleme.

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Annisia mi-am adus aminte ca si mie imi daduse dl dr un medicament pe prospectul caruia scria ca este nerecomandat gravidelor si farmacista m-a speriat ca nu trebuie sa iau acel medicament si m-am luat dupa ea si dl dr m-a certat.A zis ca daca el mi-a dat stia el ce stia.Si acum imi pare rau ca nu am luat pentru ca poate nu se intampla ce s-a intamplat,dar oricum acum e tarziu pentru regrete.
Eu zic sa ai incredere in el ca stie ce face.
Multa bafta!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

anisia, asa este, nayel nu prea te trimite la analize,
daca simti nevoia, eu zic sa te duci singura sa faci.
eu nu am facut decat ce mi-a dat dr. de fanmilie.....ceva sange si urocultura; morfofetala nu am facut.
am facut un 3d prin luna a saptea.parca la 27 de saptamani
si mie mi-a dat medicamente interzise in sarcina..... niste ovule, dar am considerat ca nu mi le-a dat de nebun.
si eu am avut contactii, dar habar nu amavut ca alea sunt contractiile
asa ca nu am zis la nimeni de ele.

sincera sa fiu, eu sunt fericita ca nu am fost la spital la consultatii, k m-ar fi luat frica..brrrrr.

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina

Mergi la inceput