Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Helenutza iti urez din inima la multi ani si tie si baieteluilui tau,sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!

Se pare ca luna asta nu a fost cu noroc pentru mine. Bebe se lasa cam mult asteptat!

Va !

Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Shine, Mirela multumim pt urari si va pupam. am petrecut frumos, cu familia, si inca si azi avem musafiri.
Mirela tin pumnii pt luna viitoare o sa vina si la voi minunea.

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Multumesc mult,Helenutza!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Do spune:

Buna fetelor,
Ne-am intors si noi in sfarsit de pe drumuri. Mihaita a plans non stop la botez, promit ca reactualizez albumul curand.

Am si eu o intrebare, dl dr o fi maine de garda ?

Pupam ,

Do si Mihaita

Mergi la inceput

Do bine ati revenit!Abia astept sa vad pozele de la botez!

Nu stiu daca este de garda maine pentru ca mama are programare la cabinet sa-si scoata firele.Am inteles,dar nu stiu sigur,ca ar fi de garda duminica pe 27 mai.Cel mai bine este sa suni la madam si intrebi.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Buna fetelor,
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta...dar Nayel m-a dezamagit...
M-a sunat prietena mea sa imi spuna ca este gravida si sa ma roage sa mergem la Nayel ca vrea sa isi aleaga medicul care sa o supravegheze...ca doar tot eu i l-am laudat atat....
Era gravida in aprox 8-10 saptamani si si-a facut programare... In ziua programarii au apucat-o durerile de burtica cu o mica sangerare. S-a dus si i-a spus ca o doare rau burta. A controlat-o, i-a facut eco si a trimis-o acasa cu Nospa. In aceeasi seara la 23 ma suna plangand ca nu mai poate de durere. Cheama salvarea..o duce la Elias...avea dezlipire de placenta..cu risc de avort...o baga pe perfuzii, pe injectii...o saptamana a plans in spital, dar pana la urma a invins. Acum e acasa, la pat, cu injectii in continuare, dar din fericire Dzeu a vrut sa pastreze sarcina.
Eu cred ca Nayel e un doctor bun pentru mamicile care nu au nici o problema cu sarcina. Dar daca cumva suspectati ceva ..si doctorul zice ca nu aveti nimic, mai cereti si alta parere.
Eu una nu-l mai recomand asa deschis...ca aici a avut o mare scapare.
Mirela, pentru tine, mai du-te si la alt doctor. E bine sa nasti cu el, dar e si mai bine sa te mai supravegheze altcineva.
Bafta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Tatiantudor.....imi pare rau ca Nayel n-a facut mai mult pentru prietena ta!

Cu mine s-a comportat super cand am pierdut sarcina in decembrie...
L-am sunat pe la 12 ziua ca incepusem sa am niste pete caramizii si mi-a zis sa iau 4 Utrogestane....pe la 5 caramiziul devenise rosiatic ...l-am sunat din nou si mi-a zis sa-mi fac un Gravibinon.....daca bebe e ok rezista , daca nu....ne vedem la spital sau la cabinet sa vada care-i situatia!
Din pacate bebe n-a fost ok....nu se formase (aveam 6 saptamani si nu s-a vazut nici urma de embrion, doar tesutul endometrial ingrosat) asa ca a 2-a zi eram la el la cabinet.....mi-a facut eco...m-a linistit ca resturile pe care le mai am sunt mici si se vor elimina de la sine fara chiuretaj(si asa a fost) si acum sunt din nou insarcinata in saptamana 9!

Nu stiu ce sa zic....cred ca toti suntem oameni si uneori nu luam deciziile corecte in 100% din cazuri probabil asta i s-a intamplat si lui!
Nu incerc sa-i iau partea in vreun fel, dar sa spui ca e dr bun doar daca are paciente fara probleme ....eu zic ca-i cam mult.....eu pe Daria o am datorita atentiei cu care mi-a urmarit sarcina , mi-a administrat tratamentul corect si a fost langa mine cand am nascut o pisicutza mica de 2 kg la 35 de saptamani si 2 zile.....asta dupa ce ne-am chinuit 1 saptamana si 2 zile sa o mai tinem in burtica in spital...cu repaos total la pat si perfuzii!

Sanatate prietenei tale!

Irda 8+ Cat de mare-i bb mic!
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Liana imi pare rau ca prietena ta a trebuit sa treaca printr-un stres asa de mare!Pot sa imi inchipui ce a fost in sufletul ei in acele momente in care simtea ca il pierde pe bebe! Bine ca s-a terminta totul cu bine!
Iti multumesc pentru sfat,recunosc ca m-am gandit si eu la aceasta varianta.

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Buna fetelor!

Si eu sunt de parere ca e mai bine sa consulti si alt dodctor, mai ales daca sunt probleme.
Despre dl dr am primit recomandari excelente intr-adevar mai ales in ceea ce priveste nasterea( fie cezariana fie normala cu epiziotomie). Am ajuns la dansul in luna a 7-a cu toate analizele facute si ecografiile din alta parte. Din fericire eu nu am avut nicio problema pana acum.
Am avut ceva discutii legate de nr mare de leucocite in sange( m-am lamurit abia cand am ajuns la un hematolog ca se poate si fara nicio infectie, pur si simplu ca modificare de sarcina pana la 18.000). Evident ca am cautat si urocultura si secretie si apendicita chiar. Si nu e nimic anormal. Dar m-am cautat singura nu ca m-ar fi trimis dl dr. Si eu as fi mai rezervata in a-l recomanda pt oricine.
Miercuri merg la cabinet. Nu mai are garzi pana la 1 iunie.
Mai am un pic si vine si bebelina mea.

Va pup! Sarcina usoara si bebei sanatosi!

36+

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

buey, eu am rspuns acu' doua zile si nu stiu unde mi-e mesajul....
de capiata ce sunt cred ca nu eram logata
si-asa nu ziceam de bine, asa ca ..... probabil asa a fost sa fie.

concluzia mea, bazata pe experienta de gravida+mamica.....tre' sa consulti vreo 7 doftori cand ai o problema, si nici atunci nu esti siguri de rezultat.

eu il recomand cu toata increderea pe NAyel pentru Nastere sau cezariana. Daca nu cumva pica in wkd si e plecat in craci...sau daca nu cumva e in concediu, sau daca....(hmmmm cam multi daca, nu???)

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusui

Mergi la inceput