Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
a_da spune:
Buna Fetelor!
Am fost la control la cabinet vinerea trecuta si a fost ok. M-a uimit madam ca mi-a facut loc inainte de avorturi. Eram programata la 5.30, dar ajungand mai devreme, la ora 5.30 eram gata cu consultul, ecografioa si discutia cu dl Dr.
Bebica mea e cam mare. Are 2500 g( in loc de 2000). Si sunt si mioapa asa ca nu voi scapa de cezariana. Mi-a promis ca nu voi ramane fara lapte din cauza asta.
Voi cum aflati cand e de garda? il sunati direct pe el? Pana acum am fost doar la cabinet, dar vreau sa vad cum e si la spital. M-a chemat la sfarsitul lunii.
Sper sa duc sarcina pana vine dansul din concediu( am DPN 25 iunie).
Va pup si va multumesc ca ne impartasiti din ex[perienta voastra. Sanatate mamicilor si bebicilor.
sapt 33
[url=http://lilypie.com][/url]
Shine spune:
draga a da, programarile de la cabinet nu au nici o treaba cu realitatea!!!!!
se intra in ordinea in care apari pe acolo.
Ba mai nou, programarile se fac asa: ora 3, 5-6 persoane ora 4:30 alte 5-6 persoane...s.a.m.d.
cu garzile..... la un moment dat eram ceva mai multe gravidutze aici si cum afla una(il intreba) cum dadea de veste.
alta solutie ar fi sa suni la cabinet si sa o intrebi pe asistenta-secretara, dar sa nu fii surprinsa daca iti da info aiurea
he,he in locul tau m-as lega de nayel cu catuse, si as aruca , virgula, cheia... nu pleaca nimeni in concediu pana cand nu nasc io...
(va dati seama, acum mi-a nazarit alta problema, pe bb2 tre' sa il programez sa nu se nasca in perioada concediilor)
A da glumesc! Sa dea Dumnezeu sa nasti cand trebuie (adica sa fie si Nayel pe acolo), pentru ca in ciuda parerilor contra, eu tot il consider un medic bun
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
blueeyes2003 spune:
A_da asa cum ti-a zis si Shine nu prea se mai tine cont de programari,se intra in ordinea in care vii.Cu garda,cel mai bine suni la cabinet sau il intrebi pe el cand mergi la control.
In ce perioada are concediul?
Shine ce vad aici,deja te gandesti la bb2? Super!!!
Eu nu prea am vesti bune,mama mea are niste probleme si trebuie sa se opereze.Maine mergem la spital.
Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!
magghyc spune:
Am intrat intamplator pe site ..si nu m-am putut abtine sa nu va scriu - desi daca citesc cei de la CFR2 ma vor injura pentru ca readuc in atentie un subiect 'delicat'.
Am nascut anul trecut la CFR2,in mai, cu Nayel.
Impresii:
Nayel de nota 10.
Asistenta sefa - la fel, aceleasi punctaj. (doar ca trebuie sa trec sa ii cer volumele cu Dune pe care i le-am imprumutat.
Dar pustiul meu a luat o bacterie din maternitate drept pentru care era sa moara. la 3 zile a fost diagnosticat cu septicemie si mutat la Giulesti, unde , Slava Domnului, a reusit sa scape, dupa un tratament extrem de dur cu antibiotice.
Greseala pe care am facut-o eu : mi s-a rupt apa la 8 luni, si nu am stiut ca cei de la CFR2 se ocupa de prematuri asa cum as conduce eu o nava spatiala. Atentie!!! Daca e sa aveti o nastere prematura, ca mine, alegeti alt spital.
Daca nu, CFR2 e la fel de 'sigur' iertare ca peste tot. va rog sa ma credeti, am aflat pe pielea mea: nu exista spital fara vreo bacterie, ceva, dar , Slava Domnului, acest lucru nu ne afecteaza decat intr-o mica masura.
Bebelusii prematuri au insa nevoie de personal calificat - deci alegeti un spital in care puiul vostru, si nu voi, are toate conditiile. Eu cand am ales CFR2 nu m-am preagtit deloc pt o nastere prematura, si nici nu mi-a trecut prin cap lca o nastere cu 1 luna mai devreme ar pune mari probleme.
In fine, noi am scapat cu bine. Am fost la un pas pentru a da spitalul in judecata - am renuntat din respect pentru Nayel. Am avut noroc - dar am trait 2 saptamani de cosmar, care mi-au schimbat complet modul de a fi.
Sper ca voi sa fiti mai norocoase decat mine. Si, apropo, nu intrebati medicul daca au infectie in spital cu pioceanic. O sa spuna ca nu. Voi ati spune altceva?
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
crinuta spune:
Sunt de acord cu tine.
CF2 nu este pregatit pentru prematuri, chit ca am vazut si incubatoare si chiar un bb mic, care Slava Domnului a fost ok, dar, per ansamblu, nu are personalul si dotarile spitalului Polizu sau Giulesti.
Deci, daca nasteti prematuri nu mergeti la Cf 2. este si sfatul meu.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shine spune:
mirela,
de la gand pana la fapta e cale luuuuuuunga.
de exemplu azi dimineata m-am trezit cu un chef nebun sa ma imbrac la costum si sa plec la serviciu.....
da' mi-a trecut repede. stii cum e.. cand ai chef de munca, asteapta putin, ca iti trece
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
Helenutza23 spune:
magghyc sunt socata de ce ai scris, bine ca ati trecut peste si acum sunteti sanatosi! stiam ca cf2 nu e un spital pt prematuri dar...
a_da sarcina usoara in continuare! nu mai e mult si iti vezi puiul!
Mirela sanatate multa mamei tale!
cat despre bb2, asa e, il vrem, dar peste vreo 2 ani...deocamdata cochetam cu ideea cand va fi de luat decizia, atunci poate ca voi da inapoi, ca de aia sunt racushor....
weekend placut!
Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =
Irda spune:
Salutare fetele!
N-am mai dat pe-aici de ceva vreme, dar nici in alta parte pe forum nu m-am omorat sa scriu!
Sunt gravidutzaaa!!!
Vad ca au aparut bebei noi!
Cu asistenta lui Nayel e clar.....tanti are ceva.....unde o fi chestia aia cu confidentialitatea....cred ca nu se preda pe vremea ei, ca asa striga in gura mare cu ce problema vine fiecare ca-mi vine mie s-o iau de mana si sa-i explic ca nu se face.....si se mai crede si spirituala...cica "am lucrat o viatza la munca de jos" Nu se vede!!!
Data trecuta cand am fost la cabinet (ziua 29 din 28....cu 4 teste de sarcina legate in "paralel" cu skoci sa se vada evolutia intensitatii liniutei....de l-a bushit pe dr rasu cand m-a vazut cu ele.....cica.."da.....clar e in evolutie")...am avut programare la ora 4 si am intrat la 5.30.....de simteam ca-mi explodeaza vezica!
Io-te asa imi venea sa-i fac asistentei.....i-am zis data viitoare sa ma programeze la ce ora vrea ea ..numai sa nu mai astept 1.30h dupa ora programata!
A fost ok ....ca dupa vreo 10 min de "scotocire" dr a vazut diferenta intre 1 "purice" si 2...care era sarcina mea cu 1 zi intarziere a CM -ului!
Mirela...te imbratzisez strans- strans draga mea....sa fii puternica si sa-i dai putere si mamicii tale sa se faca bine repede!
Shine...stai sa vezi ce-ti vine sa te duci de-acasa dupa 1 an incolo al bebeului.... Ei sa fie sanatosi!
Pupicim fetele
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 6s+ 3z
Poze Daria
cristianamat spune:
cred ca bebele mic pe care l-ati vazut era bebele meu....am inteles ca e cel mai mic care nu a ridicat probleme ...
Eu am renuntat la nayel, nu ca nu ar fi medic bun dar e superficial...parerea mea...si superficialiatea in meseria lui poate costa vieti, de adulti si bebei, eu sunt unul din acele cazuri dar slava domnului am avut zile...
Shine spune:
neata fetele,
sa nu ii uitam azi pe HElenutza si minunea ei Horia Constantin
La multi ani, Elena! sa iti aduca pustiul numai bucurii, sa aveti parte de tot ce este mai frumos pe lume!