Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
crinuta spune:
quote:
Originally posted by raluca22
Buna fetelor!
Intradevar dr Nayel n-a fost multumit de bani.
Cum ti-a spus, asa direct? Scuza-ma ca insist, dar sunt foarte dezamagita...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
martha78 spune:
Raluca, dar poate ca ti-a cerut mai mult fiindca au asistat 3 medici, oricum trebuia sa-ti fi zis daca a tinut cont si de chestia asta
ma fac din ce in ce mai mare
MICKYN spune:
Sincer sunt mirata de ce spune Raluca.Poate ca e prima caruia i s-a intamplat asa ceva,dar merita de luat in seama.Eu una, daca imi spunea ca nu este de ajuns, ii faceam scandal.Ca oricum de operat ma operase.Dar de curiozitate, Raluca, trimite-mi si mie pe PM pretul pe care ti l-a cerut, nu de alta, dar saptamana asta trebuie sa nasc ( natural), si sa stiu la ce ma astept, in caz de urgenta.Din cate stiu, chirurgul principal trebuie sa de-a ceva si celor care il ajuta, caci alta data nu mai intra cu el in operatie.Poate ca asta a fost motivul pentru care ti-a cerut. Oricum bine ca s-a terminat totul cu bine.
Faptul ca nu ai avut dilatatie si nu a coborat BB-ul nu i se poate reprosa.Iar din discutie cu el am ajuns la concluzie ca nu este adeptul provocarii nasterii, caci afecteaza atat pe bb cat si pe mama.Eu una sunt patita la prima nastere.Ginecologul cu care am nascut fata acum 8 ani, m-a chemat in ziua in care era de garda si mi-a provocat nasterea la 38 de saptamani.( poate din comoditate, pentru a nu fi chemat in toiul noptii de acasa).Si asta este un obicei frecvent la el.Rezultatul: Contractii aparute direct la 3 minute, cu dureri crunte, si nastere in 2 ore.Rezultatul final- ruptura frumoasa de perineu ce nu poate fi tratata decat chirugical.Principiul lui Nayel este ca bb se naste atunci cand este pregatit, si nasterea la termen este considerata intre 38-42 de saptamani.Peste aceasta perioada se provoaca nasterea, pentru ca lichidul amniotic devina toxic pentru copil.
denizel spune:
Intrebare: stie cineva cand este de garda Dr. Nayel saptamana asta? Este o urgenta!. Va multumesc mult!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
martha78 spune:
quote:
Originally posted by denizel
Intrebare: stie cineva cand este de garda Dr. Nayel saptamana asta? Este o urgenta!. Va multumesc mult!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Tot joi este de garda
ma fac din ce in ce mai mare
denizel spune:
Martha, multumesc foarte mult!
Shine spune:
io's bulversata cu d-ale mele.
nu tin partea nimanui, si stiti cat de suparata sunt pe medici in general, in ultima vreme.dar martha si mickyn au zis bine.
Raluca, acum ai alte probleme mai importante, dar discuta toate astea cu prima ocazie cu Nayel, este pacat sa ramai cu asa o amaraciune. Spune-i clar ca esti suparata, si vrei sa intelegi.
MAREA GRESEALA A dr NAYEL, este ca e scump in explicatii.De la urmarirea sarcinii, pana la nasterea propriu zisa.
revin mai tarziu, promit.
am ceva urgente
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
crinuta spune:
Mai fetelor, dar voi trebuie sa insistati mai, sa primiti explicatii.
E dreptul fiecareia dintre noi.
Dupa a doua zi de inducere a nasterii, inducere nereusita, sotul meu l-a sunat pe Nayel seara ( era acasa) pentru a-l intreba de situatia mea, ce are de gand mai departe, etc, iar Nayel a vorbit destul de mult cu el, explicandu-i detaliat totul.
Cu mine la fel, cand am ajuns eu la el, am ajuns datorita triplului test, porcaria aia de analiza, inutilitatea aia de analiza, iar felul in care mi-a vorbit Nayel, mi-a explicat, m-a inteles si incurajat, m-a cucerit.
Eu nu pot uita unele faze, chiar daca ulterior avea zile cand era mai expeditiv.
Doctor perfect nu exista, asta e cert. Fiecare are cate ceva ce nu ne place.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
blueeyes2003 spune:
Subscriu si eu la ce a scris Crinuta!
Am observat ca atunci cand il intrebi despre o problema iti raspunde si explica destul de clar.Problema este ca,uneori te pierzi si uiti ce trebuia sa intrebi si asa ramai cu multe nelamuriri.
Cand eram in spital era toata familia acolo si il intrebau care mai de care ce se intampla si avea destula rabdare sa explice.
Este foarte important sa cerem explicatii si cu siguranta va spune tot!
Dupa chiuretaj,i-am spus clar,"sa faceti ceva cu mine data viitoare ca nu mai rezist sa trec inca o data prin asa ceva" si ne-a spus ce pasi vom urma data viitore!Si la intrebarile sotului era foarte atent si raspundea cu multa rabdare.
Despre bani as fi tare dezamagita sa cred ca nu erau suficienti doar pentru el,si poate este asa cum au zis Martha si Mickyn.Stiu exact de o cunostinta care in vara a fost operata de dansul si care i-a dat putini bani in comparatie cu alte persoane.Cu toate acestea,venea destul de des sa o vada la ginecologie si suna sa intrebe ce face.
Acum ce sa zic,oamenii se pot schimba,dar imi place sa cred ca dr. Nayel nu are pretentii mari la bani,mai ales ca eu cand am gasit acest subiect in 2005,se scria despre dansul,ca "este dr care oricat ii dai te trateza bine".
Poate sunt persoane care ar spune ca atunci cand este vorba de sanatate dai oricat,este adevarat,dar totusi,cand ai o sarcina cu probleme si trebuie sa mergi destul de des la eco si sa mai faci si niste analize costisitoare,e cam greu!
Sper sa vina vremea sa pot sa vorbi si eu despre minunea mea,indiferent prin cate voi trece!
Va !
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo