Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
raluca22 spune:
Buna fetelor!
Multumesc mult pt urari .
Incerc sa va spun mai departe ce s-a intamplat.M-au luat la sala pt cezariana ,in timpul operatiei am avut o hemoragie puternica iar uterul meu nu se mai contracta.Au fost trei dr langa mine inclusiv dir de sectie .A fost groaznic ii auzeam pe toti cum se agitau si se punea problema sa-mi scoata uterul care nu se contracta iar tensiunea imi scazuse.Operatia a durat 1h si ceva iar dupa a urmat perfuzii in ambele maini ,perfuzie cu sange ,frisoane ,tensiunea care nu crestea .Sambata mi se intrerupsese tratamentul cu antibiotic pt ca asistenta nu se uitase in fisa ,noroc ca a sunat dr.Inca nu stiu din ce cauza s-au intamplat toate dar sunt foarte dezamagita de dr care m-a tinut pana la 42w sa nasc normal ca sa-mi spuna ca nu pot naste normal si ca eu am vrut sa nasc normal.N-am primit explicatii nici pt ce s-a intamplat in timpul operatiei doar ca nu mi s-a mai contractat uterul,in schimb toti medicii se susoteau iar in fisa de iesire nu scrie absolut nimic.Si inca ceva sotul meu ii pregatise banii pt natere normala si ia spus ca sunt prea putini si binenteles ca am mai cotizat.Mai sunt multe de zis dar acum sunt prea suparata.
rosioara spune:
Felicitari spun si eu pentru proaspetele mamici!
Raluca... imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.... Cred ca nici la mine in fisa nu s-a uitat bine asistenta caci mi s-a administrat dupa operatie o singura dat antibiotic... Apoi, a doua zi, cand a venit asistenta in salon a facut o doza de antibiotic doar colegei care si ea avea cezariana... s-a uitat la mine si pur si simplu am vazut cum a bagat fiola in buzunar si a plecat... am chemat-o si am intrebat daca mie nu trebuie sa-mi faca inca o doza si mi-a raspuns acru "Credeti ca noi nu stim ce avem de facut?" Adica...."credeti ca noi nu stim sa ne facem meseria" ... asta vroia sa spuna...
Oricum... ideea este ca pana la urma mie mi s-a administrat o singura data antib. Oare puteam pati ceva nasol ca de exemplu o infectie?????
tatiantudor spune:
Buna Raluca,
Sa iti traiasca minunea si sa te gandesti ca Dzeu a fost alaturi de tine.
Eu sunt de parere ca daca nu ai fost multumita de prestatie nu trebuia sa le dai nimic...ce sa mai vorbesc de a cotiza in plus.
Acum daca tot le-ai dat bani, macar sa ti se explice ce s-a intamplat. Poate te duci la controlul de 6 saptamani si ceri niste explicatii.
Nu lasa lucrurile nelamurie....trebuie sa stii ce s-a intamplat, explicatia medicala, pentru ca sa stii ce sa eviti data viitoare.
Bafta mare si multa sanatate
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
Shine spune:
quote:
Originally posted by tatiantudor
Buna Raluca,
Sa iti traiasca minunea si sa te gandesti ca Dzeu a fost alaturi de tine.
Eu sunt de parere ca daca nu ai fost multumita de prestatie nu trebuia sa le dai nimic...ce sa mai vorbesc de a cotiza in plus.
Acum daca tot le-ai dat bani, macar sa ti se explice ce s-a intamplat. Poate te duci la controlul de 6 saptamani si ceri niste explicatii.
Nu lasa lucrurile nelamurie....trebuie sa stii ce s-a intamplat, explicatia medicala, pentru ca sa stii ce sa eviti data viitoare.
Bafta mare si multa sanatate
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
Subscriu....
la cat sunt de nebuna cred ca nu i-as mai fi dat nimik....
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
blueeyes2003 spune:
Raluca imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva!Din pacate,nici mie nu mi s-a dat prea multe explicatii pentru ceea ce mi s-a intamplat!
In ce priveste antibioticul dupa cezariana,ce sa zic,mie mi s-a administrat la 12 ore,stiu ca este important.
Bine ca esti acasa si bebe este bine,acum asta conteaza!
rosioara nu-ti face griji,daca faceai vreo infectie,Doamne fereste!,ai fi facut atunci.Din cate stiu a trecut ceva timp de la cezariana.
Un gest incalificabil din partea asistentelor!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
crinuta spune:
Raluca, in primul rand felicitari si sa iti traiasca puiul.
In al doilea rand, ar trebui sa scrii tot, deoarece de asta exista acest topic, nu sa scriem doar de bine.
Referitor la ce s-a intamplat, iti spun ca te-a lasat pana la 42 de saptamani in speranta ca se va declansa nasterea, iar faptul ca te-ai pregatit pentru nastere naturala si ai nascut prin cezariana nu are nici o legatura cu Nayel, mai precis nu e vina lui, deoarece indiferent de cum se prezinta lucrurile inainte de sarcina ( adica nimic nu indica ca vei naste prin cezariana), doar in acele momente se vede ce si cum, iar asta ti-o spun eu, ca o patita ( bine, eu oricum preferam cezariana), pentru ca si la mine se prezenta totul ok si nimic nu indica ca n-as putea naste natural, si totusi nu m-am dilatat deloc si am nascut prin cezariana.
Nici un medic din lume nu poate prevedea asa ceva inainte de inducerea nasterii, deci aici nu are Nayel nici o vina.
Eu in locul tau nici nu asteptam pana la 42 de saptamani, dar eu sunt mai fricoasa.
Apoi, faptul ca nu s-a contractat uterul, asta a fost o problema foarte serioasa, si se putea intampla si la nasterea naturala.
Cunosc un caz foarte nasol ( nastere naturala) si stiu clar ca se poate intampla asa ceva, neavand nici o legatura cu medicul.
De aceea s-au si agitat, deoarece era o situatie foarte grava si daca nu s-ar fi oprit hemoragia ti-ar fi scos uterul fara a sta pe ganduri.
Bravo lor ca au rezolvat problema fara sa iti scoata uterul, asta e laudabil.
In ceea ce priveste aspectul financiar, nu am inteles cine s-a plans ca ai fi cotizat prea putin. Daca mi-ar fi spus mie Nayel asa ceva, sau oricine, ii intorceam spatele si good bye, pentru ca eu nu dau nici unui medic care cere, si de fapt nu am de gand sa dau deloc.
Eu sunt ultra satula de dat si sper ca toata lumea sa inceteze cu obiceiul asta.
Daca un medic sau o asistenta nu-si face datoria, ok, se poate reclama. Pana cand avem de gand sa continuam asa?
Eu nu i-as fi dat nimic in plus, ba m-as fi enervat ingrozitor sa aud ca e prea putin.
Nu stiu la cine te-ai referit, si sper ca nu la Nayel, deoarece as fi foarte dezamagita daca ar fi vorba despre el.
Cand am nascut eu, am stat cu o tipa in salon care fiind mai modesta i-a dat pe atunci vreo 2,5 milioane, si nu l-am auzit sa se planga, sau sa o neglijeze din cauza asta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
rosioara spune:
Adica... asta inseamna ca am avut noroc, asa-i?? Si totusi, mi-e si frica sa recunosc ca in partea stanga, din cand in cand, am o usoara jena... Nu e nici durere, nici usturime, nici mancarime...
Uneori - parca am observat mai mult cand e urat afara sau cand ma supar - ma tine, putin... As vrea sa merg la o consultatie, o eco, dar cred ca nu o sa merg la domnul doctor, pentru ca mi-e frica sa nu zica, "hai sa te vad si pe masa"! Cred ca o sa merg la o clinica particulara, cer sa mi se faca o eco si daca aia sau ala zice ca i se pare ceva in neregula si ca trebuie si tuseu ... o sa refuz elegant sau... mai putin elegant.... Ce credeti? Ar fi o idee buna? Dar sa nu ma spuneti domnului doctor!!
Acum ca mi-am amintit de faza cu antibioticul ... incep sa am tot felul de ganduri... Of, of... De parca nu as avea si asa destule la care sa ma gandesc, ca de exemplu... bebita mea frumoasa si desteapta...Hihihi, as pune si eu o poza dar... cred ca nu prea ma pricipesc...
Cele care ati facut ceza... voua vi se intampla ca in zilele mai mohorate, cu ploaie, sa va jeneze un pic operatia?
crinuta spune:
Pe mine nu ma deranjeaza niciodata operatia, de fapt, nici dupa aceea nu am avut vreo usturime ceva, din contra, era locul parca anesteziat si asta mult timp dupa cezariana, in schimb, cand fac anumite miscari ( ma intind) simt dureri in muschii laterali, asta e tot ce am eu, ca parte neplacuta de la cezariana, dar asta se intampla foarte rar.
Am auzit insa de la alte persoane, ca se intampla sa aibe dureri, sau sa "simta" operatia la schimbari de vreme, dar asta ti-o spus doar din auzite.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
blueeyes2003 spune:
rosioara am auzit multe persoane care au o operatie,nu neaparat cezariana,ca la schimbarile de vreme le deranjeaza putin.Sincer,chiar discutam zilele aceastea cu sotul meu despre aceasta problema,tinand cont de vremea de afara, ca pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc din acest punct de vedere!
Uneori cand ma intind prea brusc sau daca stau pe burta mult timp am observat ca ma deranjeaza putin,se intinde pielea.
Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji!
Despre eco,bineinteles ca poti sa mergi unde vrei,dar am auzit ca cea mai buna este cea transvaginala ca sa poata vedea daca este totul in regula,deci tot de dezbraci!
Poate reusesti sa pui poze cu fetita ta!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
martha78 spune:
Rosioara si pe mine m-a deranjat uneori opratia tot in partea stanga, dar a fost ceva temporar pt ca acum nu mai am probleme. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi din cauza asta, dar mergi la un consult pt linistea ta
Raluca,FELICITARI, sa va traiasca si sa fie sanatos! Recunosc ca m-ai facut curioasa..cine n-a fost multumit de bani? Sper ca nu Nayel
Eu n-am ajuns la dr nici sapt asta ca mi-a veni CM, dar trebuie neaparat sa ajung si asta cat mai repede; stie cineva cand mai e de garda???
ma fac din ce in ce mai mare