Megastar

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

nici nu am spus ca se imbraca singure. doar la etapele pe zone si semifinale au venit cu hainutele lor. in rest vine cineva de la o casa de moda si le propune diverse tinute.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai tocmai asta ziceam, ca nu se imbraca singure si uite ce rezultat nasol au.
Referitor la Andreea, si eu sunt de parere ca i-ar sta mai bine bruneta.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

abia aseara am reusit sa vad si eu duelul Mara-Alexa. ce sa spun, a fost groaznic. Mie nu prea mi-a placut Mara de-a lungul emisiunilor dar sambata seara a fost mult, mult peste Alexa.
Sincer, nu merita sa iasa. nu mi-a venit sa cred cand am auzit-o pe Alexa cum zbiera pe o melodie atat de frumoasa

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Nu mi se pare corect ca cei votati doar de public sa fie selectati. De ce nu s-a facut ceva de genul 50-50????
Kamelia o sa ajunga Megastar.....

ce megastar mai e si asta??????????
aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Nu cred ca va castiga Kamelia. De ce? Pentru ca, daca va ajunge in finala, ea are un numar fix de fani. Toti ceilalti, care isi impart voturile diferitilor concurenti, vor vota cu celalalt finalist. Si vor fi mult mai multi decat fanii Kameliei. E posibil sa ajunga in finala (eu sper sa nu, totusi), dar nu cred ca va castiga.

Mergi la inceput

si eu sunt de aceiasi parere. chiar daca va ajunge in finala (doamne fereste!) nu cred ca va ajunge ea Megastar. la cat este lumea de suparata ca iese mereu prima, nu cred ca o va vota si altcineva in afara de familie si prieteni apropiati.

Mari

Mergi la inceput

maine seara o noua editie a Megastar-ului romanesc. urmeaza seara latino.
si un alt duel. cine credeti ca va iesi de aceasta data?Anita sau Cristina? dupa cum s-a vazut pana acum, Anita strange destul de multe voturi. teoretic, chiar daca Cristina are voce mult mai buna decat ea poate parasi echipa.
sau se va intampla ca acum 2 saptamani? daca Anita strange mai multe voturi producatorii Megastar sa hotarasca sa ramana amandoua doar pt.a nu pleca Cristina?

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Pt. admiratoarele Brigittei...tocmai am citit pe forumul megastar ca a fost racita toata saptamana si nu prea a putut sa-si repete melodia (Amor a la Mexicana)...

Sper din tot sufletul ca nu aiba ghinionul sa pice la duel :-(

Nemary -eu cred/sper ca va iesi Anita, desi am emotii pt. Cristina (la stilul in care se voteaza)

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

si eu am citit de Brigi ca este racita, iar un coleg de-al meu mi-a spus ca a auzit si la radio. sper sa-si revina pana diseara si sa fie in forma.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pliiz, nu pot sa ma uit, spuneti-mi si mie ce se intampla

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput