Megastar

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Sabina

pliiz, nu pot sa ma uit, spuneti-mi si mie ce se intampla

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, au cantat toti, a fost si duelul, pe car el-am pierdut iar, dar din ce am auzit pe fundal fetele au cam falsat. in rest, note mici, Kamelia iar a luat nota 4 de la Despot, doar Aura o incurajeaza si ii da note mari, CRBL i-a dat 6, iar Iantu 7.
Brigitta si Alexa racite fiind le-a cam scapat vocea dar mie mi-au placut. Ce nu mi-a venit sa cred a fost ca Iantu i-a dat Alxei nota 6.
de fapt Iantu le-a dat tuturor note f.mici.
te tin la curent cu cine castiga duelul.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Sabina - stai linistita ca n-ai pierdut mare lucru, s-a cantat destul de slabut, au fost multi dintre ei raciti, daca te uiti maine la reluare vei vedea.

Culmea e ca de data asta mi-a placut Catalin dar, fiind primul care a intrat, a primit note mici (8-9)

Apoi Kamelia, parca mai deastruoasa ca niciodata, chiar mi-a fost si mila de ea cat se chinuia sa fie bine... Despot a ramas la parerea lui ca e de nota 4 si ca nu are ce cauta in acest punct al competitiei.

Brigitta, mie mi-a placut, a cantat ok dar tinand cont ca a dansat absolut tot timpul si nu i-au stat picioarele deloc, eu zic ca a fost chiar super ok

Andreea si ea ok, racita, cu scapari, din pacate nu a stralucit dar a fost si ea ok

Alexa, sub orice critica mi s-a parut. Parca a falsat cel mai tare, se vedea ca are o problema saraca...dar momentul ei a fost groaznic. Si a avut si o melodie lenta...

Claudiu, neutru, nu mi-a inspirat nimic

Duelul ok, nu m-a dat pe spate deloc

Pana acum cam atat, daca mai e ceva poate scriu fetele

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

A iesit Cristina...INCREDIBIL!!!! Iantu facea fete-fete!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hm, ce seara.
La duet au cantat mult prea repede, iar acompaniamentul a fost chiar nasol, n-a avut nici o legatura cu piesa, dar ma rog, gusturile...
De fapt, a mai fost o piesa ( nu mai stiu care), care a fost cantata mult prea repede, mult peste tempo-ul intial, si asta mi se pare o greseala foarte mare, iar rezultatul este o piesa " fusherita"

Apoi, Alexa a cantat foarte prost, a fost si racita, ma rog, nu stiu daca a cantat prost doar din cauza racelii, dar a fost realmente prost, cantat fals in proportie de 70%, si desi as fi bagat mana in foc ca Iantu ii va trece cu vederea aceste scapari (ah, pe langa faptul ca a falsat, i-a mai si scapat vocea)pentru ca se stie ca o sustine, el i-a dat 6, atat cat i-as fi dat si eu.
Incepe sa ma enerveze Aura, nu stiu ce cauta in comisie. Doar Despot si Iantu au ce cauta acolo, imi pare foarte rau, in rest, sa fim seriosi.

Kamelia a cantat mai prost ca niciodata, si chiar si vocea i-a sunat prost, fara volum, fara stralucire, si cu toate astea Aura continua sa aibe incredere in ea, dandu-i 8??????????? Parca tot 8 i-a dat si Brigittei, care sa fim seriosi, cu toata raceala ei nu discuta cu Kamelia.
In plus m-am saturat de remarciile ei referitoare la aspectul lor, ce sa zic, ce relevant este acest aspect. Nu zic ca nu conteaza aspectul exteror, insa, cand treci cu vederea greseli grave muzicale, de interpretare, in schimb evidentiezi aspectul exterior, nu iti mai gasesc nici o scuza, si asta face ea emisiune de emisiune.
Nu sunt de acord cu comentariile ei, dar asta e, n-avem ce face.

Andreea, desi din punctul meu de vedere are cea mai buna voce din concurs, si canta cel mai curat, a cantat azi sub nivelul ei.
Nu mi-a placut piesa, nu i s-a potrivit deloc, dar macar ea se afla la un nivel foarte ridicat, si cand spun ca prestetia ei a fost sub nivelul ei, inseaman tot o prestatie foarte buna, deoarece eu inca nu am auzit-o pe ea falsand, cantand prost.
Oricum notele ei au fost bunicele.

Claudiu mi-a placut azi cel mai mult, in acest context latino. Mi-a placut si piesa lui cel mai mult si desi a cantat primul refren putin rigid, s-a relaxat apoi si a fost mai bine.
Nu a fost perfect, nici extraordinar, dar, parerea mea este ca in aceasta seara, a fost cel mai aproape de stil, desi nu e nici pe departe preferatul meu.

Catalin a cantat destul de bine, si trebuie sa recunosc ca imi place vocea lui din ce in ce mai mult.

Oooops, a iesit Cristina???????????? Ok, no comment....
Nu mi-e deloc simpatica fata asta, dar....., a iesit ea si a ramas Anita?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

incredibiillllllll a iesit Cristina. nu pot sa cred. Iar s-a luat Iant de parinti ca voteaza aiurea, dar nu poti schimba asta, ce sa-i faci. poate si noi daca am fi parintii lor am proceda la fel.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Asa, asa, mai lasati publicul atotstiutor sa voteze, si o sa castige Kamelia Megastarul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crinuta

Asa, asa, mai lasati publicul atotstiutor sa voteze, si o sa castige Kamelia Megastarul.

Crinuta si Rayan

de acord cu ceea ce spui. oare producatorii chiar nu observa ce se intampla? de ce nu iau nicio masura?

Mari

Mergi la inceput

Fetelor, dupa halul in care se voteaza, eu cred ca vom asista la o finala Kamelia-Anita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Salina

Fetelor, dupa halul in care se voteaza, eu cred ca vom asista la o finala Kamelia-Anita

Sunt sanse foarte mari sa se intample asta, nu glumesc, deja devine tragico-comic ce se intampla

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta - acelasi lucru m-a intrigat si pe mine la Aura Urziceanu, parca ii 'ofera' Kameliei 8 ca sa-i dea peste nas lui Despot, plus comentariile absolut ridicole la adresa infatisarii... Oricum, ce am sesizat de mult este ca nu prea o place pe Brigitta, adesea ii tranteste cate un 8. In fine, poate sunt eu subiectiva, dar tinand cont ca s-a miscat non-stop, i-au mers picioarele fara oprire, si-a sustinut vocea f. bine in ciuda racelii.

Iar legat de Alexa, cand a inceput sa cante, ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred ca e adevarat. Nu e deloc preferata mea, dar canta cat de cat ok. Ei, s-a "redresat" la refren cand a inceput cu ce face ea mai bine, sa urle pe melodie

Whatever, e din ce in ce mai nedreapta aceasta competitie.

Si, ca un fapt haios, sau poate ar fi mai bine sa zic, amar, cred ca tatal Anitei s-a ofticat atat de tare incat a incins mobilul in seara asta, ca sa ii dea peste nas lui Iantu pt. remarca facuta . Moooooaaaaama, ce scenarii creez

Mergi la inceput