Megastar
Raspunsuri - Pagina 14
crinuta spune:
quote:
Originally posted by nemary
tu stii tot! Crinuta. mare dreptate ai in ceea ce spui.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Hehehe, as vrea eu sa stiu tot. Titulatura mea se vrea a fi o gluma.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
brazuca25 spune:
In mod normal, asa cum fiecare editie are o tema, duelul ar trebui sa fie cu o melodie impusa de juriu, sa zicem, si nu aleasa de concurenti. La urma urmei la ce mai este pus juriul acolo daca oricum parerile lor nu conteaza in final?
21+ David Gabriel
poze
lavi02 spune:
Nici mie nu mi-a placut "rearanjarea" melodiilor vechi. Au farmecul lor exact asa cum erau in varianta originala.
Pacat, ca din tema asta puteau scoate ceva frumos, nostalgic, retro...
Mie Andreea imi place cel mai mult, per ansamblu, apoi Catalin si Brigitta.
Dar eu n-am pregatire muzicala, nici macar ureche, imi dau cu parerea ca simplu spectator.
La Cristina mi se pare ca machiajul o urateste (ii scoate in evidenta nasul care se uneste cu barbia), ii sta mai bine naturala. In schimb Andreei ii vine foarte bine machiata.
Ce nu-mi mai place, cum le imbraca: le dau panatloni mulati unor fete cu picioare groase; de tricoul ala lalai pe Cristina care deja nu e prea zvelta ce sa mai zic, o "aranja" de tot.
Offtopic: Crinuta & Sabina & cine mai e de specialitate: fetita mea de 5 ani canta frumos, educatoarea mi-a zis ca neaparat sa o dau la ceva cor de copii.
As vrea sa-mi spuna cineva de specialitate daca are sens sa o indrum spre calea asta, (sa o "testeze") - la cine sa ma adresez? Chiar are talent sau doar "canta frumos"?
Daca da, corul de copii e cea mai buna idee? Sau pianul? Stau aproape de Scoala populara de arta, merita sa o dau acolo la pian, ceva? Sau la Palatul copiilor? Sau ore particulare?
Multumesc anticipat de raspunsuri
crinuta spune:
Multa dreptate ai Lavi.
Sa le luam pe rand.
Ma bucur ca si tie iti place tot Andreea. Ea este si preferata mea, si a dovedit pana in acest moment ca poate canta orice. Sa speram ca va ramane la fel de constanta.
Apoi, si eu sunt de parere ca machiajul o strica pe Cristina, in special rujul o strica mult.
Aici atingem alta problema, si anume cea a stilistilor care ar trebui sa aibe grija de imaginea lor.
Ei bine, eu nu stiu cine se ocupa de ei, dar stiu ca rezultatul este prost, atat ca si coafuri, cat si ca tinuta de scena, machiaj, etc.
Data trecuta mi-a placut la nebunie cum i-a stat parul Deei, dar in rest... slabut rau, iar felul in care se imbraca concurentii lasa mult de dorit.
Referitor la fetita ta, eu ti-as propune sa dai o fuga pana la Scoala de Muzica si Arte nr.3 ( Berzei),tel. 3142361, si sa intrebi de grupa de pitici, pregatitoare.
Acolo vin copii incepand cu 3,4 ani, deci cu siguranta o vor primi pe fetita ta, iar tot acolo vei primi un raspuns competent.
Daca iti confirma o profesoara de muzica/pian ca fetita ta are ureche muzicala, simt ritmic si e talentata ( usurinta de a reda ce aude, evident redarea corecta a sunetelor si a ritmului, memorie muzicala buna), atunci merita sa o dai la o scoala de muzica.
Crinuta si Rayan
lavi02 spune:
crinuta multumesc de raspuns.
Grupa asta de pitici e suplimentar, dupa masa, sau in timpul/inlocuieste gradinita?
crinuta spune:
Din cate imi amintesc eu se face dupa amiaza, de vreo 2 ori pe saptamana si dureaza o ora sau doua, nu mai stiu.
Nu inlocuieste gradinita, fiind o activitate suplimentara.
Sper ca te-am ajutat cu ceva.
Crinuta si Rayan
nemary spune:
nu numai ca le imbraca pe unele fete cu pantaloni mulati, dar nu inteleg de ce ii tot pune Anitei lantul acela pe solduri de o arata mai grasa decat Cristina. Sau a reusit Cristina performanta de a slabi atat de mult(ea a spus ca a slabit vreo 8 kg) incat acum Anita este mai dolofana decat ea??
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
crinuta spune:
Asa este. Chiar ma uitam si eu la cat de grasa este Anita, si cat de nepotrivit se imbraca.
Este mai grasa decat Cristina si chiar ar trebui sa faca ceva in acest sens, deoarece vrem, nu vrem, conteaza si imaginea.
Crinuta si Rayan
lavi02 spune:
Mai, dar nu se imbraca ele, producatorii le imbraca. Odata a criticat-o juriul pe una dintre ele, ca rochia nu e potrivita si a raspuns fata ceva de genul: dar nu numai noi decidem cu ce ne imbracam.
crinuta multumesc!
XIO spune:
Mda , am vazut si eu ca este o moda cu pantalonii aia care din pacate stateau cum trebuie ei sa stea doar pe Kamelia.
Machiajul imi place , e ok , parca as vopis-o pe Andreea bruneta , ca asa e prea stearsa.