Megastar
Raspunsuri - Pagina 13
crinuta spune:
quote:
Originally posted by XIO
Ce iesire a Alexei??
Ma refer la cea din cadrul repetitiei cand nu se puteau decide asupra piesei, fiecare dorind un alt stil.
La un moment dat Alexa a spus ca se retrage din concurs, ce sa zic...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
nemary spune:
nu am vazut iesirea Alexei, dar daca a spus ca vrea sa se retraga din concurs ar fi trebuit sa o si faca. acesta nu este comportament de MEGASTAR!
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
lulu_boches spune:
De ce mai au juriu, daca publicul hotaraste?Publicul nu tine cont de parerile juriului, ca daca ar tine Kamelia ......Poate daca regula punctajului ar fi 50juriu - 50 votul publicului?
Liana
Oana spune:
Cand a avut iesirea aceea Alexa a spus ca ea nu canta Mariah Carey sau Celine Dion si cu asta basta si era f. enervata de unde am dedus ca Crina Mardare ii propusese sa cante asa ceva iar ei i s-a facut frica si a explodat. Cred si io ca nu s-ar fi descurcat cu asa melodii....
cl spune:
quote:
Originally posted by Sabina
uite ca sunt sg acasa si pot sa ma uit fara griji:D
deci mie mi-a placut f mult Mara, f sensibila, si are voce mult mai frumoasa decat Alexa.....sa vedem duelul 2.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Da, da, daaaaaaaaa!!!!! Mara mi-a placut si mie mai mult. Sincer, ma intreb daca nu sunt si aranjamente de culise. Parerea mea este ca au aranjat asa dulelurile pentru ca au vrut sa ramana Cristina si Alexa. Alexa a urlat, iar Mara a cantat superb! Mara are o voce deosebita, Iar Despot a fost un n......t pentru felul cum s-a luat de ea! Nu merita asta! Alexa, hmmmm, Doamne fereste sa ajunga in finala! Nu merita! Fite de capul ei si atat!
Kamelia nu mi s-a parut cine stie ce, dar nici de 4! Iar Despot a fost... Si cum de a iesit pe primul loc, nu stiu, pentru mine e un miraj! Si da Sabina, si eu m-am gandit ca poate publicul a fost indignat de atitudinea lui Despot si a vrut sa taxeze asta. In orice caz, ma distreaza tupeul Kameliei, poporul o iubeste (si nu mai poate ea de juriu!!!!)!!! LOL!!!!
Duelul Cristina-Deea, a fost frumos, dar prestatia de dupa, a Cristinei, a fost JALNICA! Si iar Despot a fost ... Nu trebuia sa se ia asa de Cristina!!!! Rusinica domnule Despot!!!
Catalin mi-a placut in general, are o voce frumoasa (au fost si cateva editii la care nu mi-a placut), dar la ultima editie chiar m-a impresionat! M-a enervat Iantu si apoi si Aura Urziceanu, pentru ca nu mi s-a parut ca ar avea dreptate. De Cerebel nu mai zic nimic, ca asta il imita pe Iantu! Aici insa mi-a placut Despot .
Cei mai buni sunt (parerea mea ):Brigitta, Catalin si Andreea. Pe ei as dori sa-i vad in finala. Cristina are voce minunata, dar nu este constanta, nu prea mi se pare om de show...
crinuta spune:
Da, si pe mine m-a enervat atitudinea Cristinei.
Catalin mi-a placut, iar melodia cantata de el a fost singura care mi-a placut din tot ce s-a cantat in acea seara.
Pentru mine Andreea ramane nr.1, dupa mine are cea mai curata voce si e constanta. Chiar si Crina i-a spus la repetetii ca e super si nu stie ce sa ii spuna, ceea ce e mare lucru.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Apropos de faza cu Alexa, nu Crina le-a cerut sa cante Celine Dion, ci Mara si-a dorit asta.
Un candidat la titlul de megastar nu poate avea o asemenea atitudine.
Daca eram eu in organizare, fiecare editie ar fi avut specificul ei, adica intr-o sambata rock, in alta piese lente, si tot asa pana treceam prin toate stilurile, pentru ca, un artist adevarat trebuie sa fie in stare sa cante orice, indiferent ca mai tarziu se va axa pe un singur stil muzical.
Ei sunt la Megastar si sa invete, si daca nu profita de aceste ore de canto, dans, si ce mai fac, va fi nasol pentru evolutia lor ulterioara, deoarece acum este momentul sa " prinda" tot ce li se spune, mai ales ca sfaturile vin partea unor oameni competenti, cu experienta.
Cine refuza sa cante o piesa apartinand unui stil care nu i se potriveste, inseamna ca refuza provocarea, si refuza sansa de a putea canta si asa ceva, de a evolua la urma urmei, ca despre asta este vorba.
Crinuta si Rayan
nemary spune:
tu stii tot! Crinuta. mare dreptate ai in ceea ce spui.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.