FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Draga Liana,
scuze am citti cam tarziu mesajul tau. Ma bucur pentru tine.Cred ca Ani ti-a fost de mare ajutor. Eu m-am mirat de gemenii lui Ani si se pare ca mi-a daruit si mie Dumnezeu tot gemeni.Sper sa ai o sarcina usoara. Mi-ar place sa tinem legatura, bineinteles daca vrei si tu.
Te pupam, Ade, Dari si Cai.

AB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bun venit celor noi
irlandezoo
Mirelush cu paru roz cum sa fiu mama suparata pe tine?ce ai?am si vb cu copii pe mes nu stiu cu care ca nu a spuste puppppp..
gabitu ma tot toin in sah da io ii las ca dehh imi sunt tare dragi
legaturoooo iar fugi bagaboanta in w.ehai ca te las nu mai zic nika ..te puppp..
suna la usa..scuze..revin..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna iubitele mele unguroaice,va doresc o primavara calda si plina de bucurii, cu martisoare in burtici pentru toate fetele fivoase.
pussi ma bucur pentru tine, sigur de data asta va fi cu noroc, anul acesta am primit numai vesti bune, sigur ne vei da si tu una sau.... cu doi, trebuie numai sa fii cuminte dupa si sa stai in pat cat mai linistita si sa crezi in reusita ta.
eu am niste greturi groaznice, ma tin de dimineata pana seara, nu stiu ce sa manaca ca sa fie bine. Seara, dupa ora 19 adorm fara drept de apel.Ma gandesc la Liana care cred ca simta toate astea la dublu, mi-e mila de ea.
Va pupacesc dulce...

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaaa spune:

Buna fetelor

sunt deznadajduita. Azi am facut a treia spermograma.
Pt fetele care nu isi amintesc prima avea valoarea 27 mil, a doua 5 mil, si acum 800 de mii, nici un milion. Sunt trista in ultimul hal. Si nu inteleg cum poate sa fie o diferenta asa de mare la 3 sapt distanta. Daca mai face inca nua, ne spun ca nu are deloc .

Suntem hotarati sa mergem la unguri, mai vrem sa adunam niste bani, poate la vara. Ma gandesc ca la FIV cu ICSI sa ne ajunga vreo 2000E.
Am citit ca sansele de reusita sunt la mari la paciente tinere, si eu am 25 de ani, sotul 31.

Va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Liana pe burtik si multa sanatate
Daniela si sigur o sa fie mai bine.
Bine au venit fetelor noi si inca o data multa bafta Dariei . Sa vi cu vesti bune de la Chivu.
Week end placut la toate. Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Mariaaa : nu te intrista la noi in scurt timp au sczut la mai putin de 100 de mii, si tot speram ca vom rezolva ceva la Szeged, bine inteles peste citeva zile vom vedea si o spermocultura sa nu fie de acolo, ceea ce ar fi bine sa faceti si voi. Trebuie sa dat de cauza care e responsabila de acest rezultat.
Si da la Szeged fiv cu icsi ar fi cam 2000 deeuro cu medicamente incluse, asa mi-a raspuns si mie Dr Zadori
Va pup pe toate

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaaa spune:

Multumesc Magda.
Bioloaga i-a dat sotului ceva tratament si i-a spus sa mearga la un urolog. Spermocultura nu ne-a indemnat inca nimeni sa facem. Poti sa imi dai mai multe detalii despre procedura?
Cand mergeti voi la Szeged? Si ce v-a recomandat medicul? fiv cu icsi? sunteti la primul fiv? Iarta-ma daca te-am asaltat cu intrebari, imi raspunzi tu cd ai timp.

Va imbratisez

Mergi la inceput

mariaaa stai mama linistita..poate sa fie si gresita,,si noi am patit in tara a iesit groaznica iar la clinika la unguri bunicica..
adela eu am avut un avantaj in plus fata de tineio m'am mirat si de copii lui Ani si de copii taisi da Ani m'a ajutat foarte mult si pot sa spun ca fara ea sotzul ei si toti copii pt ca toti m'au incurajat si mi'au tinut pumnii..deci fara ei nu reuseambinentele ca au contat mult incurajarile tale si ale lui Tia ..Ani mi le'a transmis de aceea va multumesc mult..si da vreau sa vb cat mai des si ma bucur mult ca a reusit Tia sa te convinga sa apari..sa stii ca imi esti tare draga ..cum imi sunt toate fetele de aici..te pupp..
danielada ce mama vroiai sa ma lasi singura?adica numai io cu greturi?hai lasa ca nu mai avem mult si scapam noi de ele..pupp..

fetelor si acum o veste bunaaa..o mai stitii pe Moniland????azi facu testu si e gravidoasaa
legaturoooo am trimis ssms vezi ce te ascult io pe tine?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Liana daca ai ID pe mes mi-ar place sa vb. sa-ti trimit si niste poze cu gongile mele.
Te pupam, Ade, Dari si Cai.

AB

Mergi la inceput

adela am dar cum tu nu ai PM activat ti'l pun aci si te asstept..
io sunt cata_lina132001..sa te tii acu ce casuna toate pe mine

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput