FIV in Ungaria 10
Raspunsuri - Pagina 11
gabitu spune:
Daria pe site-ul ministerului de externe nu s-a schimbat nimik. Nu stiu daca mai este obligatoriu. Eu zic totusi ca este bine sa ai ori asigurarea medicala ori cardul acela care atesta ca sunteti asigurati in sistemul de asigurari sanatate. DD fereste sa nu se intample ceva.
Pupici
Gabita
andicu spune:
Daria, in Ungaria nu-ti trebuie asigurare medicala! noi am facut doar prima data si atunci chiar vamesii ne-au zis ca pt Ungaria nu e nevoie.
Andicu 21+
Poze cu burtica
dariaioanaxx spune:
mersi gabita si andicu pt. rasp., dar mai vreau ceva .... un link pentru locul de parcare si farmacie, sau amanunte, please
andicu spune:
Daria, vezi ca pe pagina 1 este un link : harta clinica Szeged. Daca intri acolo este postata o harta a Szegedului pe care sunt punctate clinica, farmacia, pensiunea la care au stat mai multe fete, parcarea, etc.
Andicu 21+
Poze cu burtica
dariaioanaxx spune:
stiu de harta, dar apare prea mica scoasa la imprimanta si nu vad nimic, mai incerc ....
andicu spune:
incearca s-o maresti! da click de dreapta pe poza si mareste .
Andicu 21+
Poze cu burtica
irlandeza spune:
M-am intors si eu de la spital.
NU AM NEVOIE DE CHIURETAJ !!!!!!!Dr. a spus ca m-am curatat frumos, ca o sa mai sangerez cateva zile sau pana la primul ciclu, dar putin de tot, asa cum e si acum. A mai spus sa ma feresc 2-3 sapt. sa raman insarcinata, iar dupa primul ciclu ne putem reapuca de treaba.
A vazut deja noul out, e destul de maricel. A spus ca nu-i nevoie sa ma operez ca sa-mi schimb forma uterului, din bicorn in normal. A mai zis sa iau fier+multivitamine, multe fructe, iar cand ne reapucam de treaba sa nu mai iau aceste vitam, doar acid folic. Pt. ca vit. A si D nu sunt bune in sarcina.
Si a zis sa ne revedem cu bine la o noua sarcina in sapt. 8, nu in 12 cum te vad ei normal. In caz ca ceva nu-i inregula ( Doamne fereste), sa poata depista din timp.
Atat. Si m-a imbratisat, si a spus ca sunt prima pacienta din viata ei cu asa probleme, si care a venit la spital de fiecare data cu zambetul pe buze( chiar daca mie imi era o frica.....)Si ca a mai invatat cate ceva de la mine, pt. ca de fiecare data inainte sa merg la control, mai citeam cate ceva pe net si o intrebam apoi pe ea, si ea imi spunea " e posibil, nu stiu".
Deci intr-un cuvant SUNT FERICITA.
Si va multumesc ca ati fost alaturi de mine tot timpul. Conteaza f. mult.
Noi 2 singurei
sunshine4ever spune:
Mirela : da intr-un final ma citit mesajul de pe forum, eu lucrez miine toata ziua si duminica de noapte din pacate , am sa incerc sa sun la clinica luni dimineata duap ce vin d ela lucru, merci mult de tot,
Davtide, bine ai venit
DM